woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameGregory Rusland licht benoeming als betaald Staatsadviseur toe

Gregory Rusland licht benoeming als betaald Staatsadviseur toe

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname werd gisteren bekend dat Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, en Gregory Rusland, topman van de Nationale Partij Suriname tevens Assembleelid per 1 januari 2021 benoemd zijn als betaald Staatsadviseur. Rusland heeft naar aanleiding hiervan een toelichting naar buiten gebracht.

De NPS topman zegt dat hij de keus had om buiten de overheid een functie te aanvaarden, maar heeft gekozen om zijn werkzaamheden binnen de overheidssfeer uit te oefenen. Deze functie dient o.a. om de communicatie tussen de coalitiepartijen te bevorderen zegt Rusland.

“Voor de versnelde ontwikkeling is het nodig dat politieke leiders eerder een actieve dan een passieve houding aannemen, wat betekent dat je 1x24u beschikbaar moet zijn. Daarnaast heb ik o.a. de coördinatie van de woningbouwontwikkeling, waar ik met 5 ministers moet trachten perspectief te helpen brengen in de woningnood situatie die er in ons land bestaat.”

Formeel heeft hij nu dus twee verantwoordelijkheden als adviseur en lid DNA, twee functies die tevens toegestaan zijn. “Ten aanzien van mijn DNA inkomen valt aan te geven dat die al jaren naar sociale projecten uitgaat en dat zo zal blijven” aldus Gregory Rusland in een statement.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

36 REACTIES
 1. De man zonder enig charisma die de NPS zelfs in deze tijden niet heeft kunnen doen groeien vult nog snel zijn zakken even. Lekker blijven zitten 5 jaar en de NPS is definitief verdwenen.


  gemodereerd
 2. Twee functies om lekker te slapen “suja suja kindje”
  SLIM, SLUW, CORUPT
  O SET ING


  gemodereerd
 3. In Suriname word meer gelult over onnodige zaken, dan er daar gewerkt wordt, het is een verziekt land en heeft hoognodig verzorging nodig.


  gemodereerd
 4. Rusland geld stinkt niet ook jij gaat je zak vullen .Jullie politici
  denken alleen maar aan zelfverrijking in Surinamer. Weg met dat hele zootje
  is het beste voor het land .Niet politici moeten ze aanwijzen om het bananen
  republiek te besturen dan gaat het veel beter dan nu het geval is. Stelletje
  rovers en bedriegers.


  gemodereerd
 5. Gregory, het zou je sieren als je als je de rol van voorzitter van de nps overdraagt aan iemand die de belangen van de achterban met passie behartigd (b.v. Patricia Etnel) Je komt over als iemand die alles best vind. Je weet wat ze van zachte heelmeesters zeggen…en dan heb ik me behoorlijk diplomatiek uitgedrukt!
  Verder is het onbegrijpelijk dat het wandelend fossiel somo geld vangt als adviseur van de staat. Ben benieuwd welke adviezen hij geeft en hoe ze eruit zien.


  gemodereerd
 6. Weer een regelarij, blunder op blunder van deze regering. Men schreeuwt hoog uit de toren, als assembleelid, mag je niet zitten in overheidsdienst!! Het zou Rusland sieren om te bedanken, als assembleelid of staatsadviseur je kan geen 2 goden dienen Rusland!!! Geloof maar aan je fabeltjes is zakkenvullen. Je zet de partij NPS ten schande, waarom. gun je dat werk niet aan iemand anders binnen de NPS, want er zijn kaders genoeg binnen de NPS. Etnel wat vind je van de keuze van de voorzitter van NPS?


  gemodereerd
 7. De paarse djamoe edes lullen. Heeft bouva zijn belijdsadviseurschap van BUZA al neergelegd? Heeft parmessar, die 3 salarissen ontvangt, al 2 ingeleverd? Heeft aloemang zijn dubbele salaris al ingeleverd? Hebben tsang en pae van paars hun dubbele salaris al ingeleverd? Er is een nieuw onderzoek ingesteld naar 20 nieuwe rosa bussen 2019, die verdwenen zijn. Er komen nog steeds meer paarse lijken uit de kast. Dus paarse djamoe edes, pas op de plaats maken, want jullie beschermen criminelen, tot zelfs in DNA! Beetje bij beetje wordt die paarse criminele boevenbende olv opa D ontmanteld en voor het gerecht gesleept. 4 miljard staatsschuld. Stoppen met priveleges en topsalarissen voor expolitici, die het land naar de afgrond hebben gebracht. Het verarmd surinaams volk verdient beter.


  gemodereerd
 8. Als het ze goed uitkomt kunnen alle politici, wereldwijd, je altijd haarfijn uitleggen waarom zij wel in aanmerking komen voor allerlei privileges.


  gemodereerd
 9. De man heeft de capaciteiten om adviseur van staat te zijn.
  Bovendien doneert hij al jaren zijn dna bezoldiging aan sociale doelen…

  als Patty Boloe, of Bordo staats adviseur zijn, waarom Meneer Rusland niet…
  Ja je leest het goed, MENEER Rusland!!!!


  gemodereerd
 10. Ja tog dan zullen een paar idioten schreeuwen is voorig regering en nu wat gaat gebeuren
  Wo seting
  Me mars wo seting
  Alleen eigen belang


  gemodereerd
 11. Hij schuift aan tafel om mee te eten uit die njangpatoe.
  Hij is een waardeloze, opportunistische en principeloze politicus.
  Zoals er helaas zovelen in Su rondlopen.
  Zolang ze maar hun zakken kunnen vullen.
  Dit soort mensen zijn funest voor het land.


  gemodereerd
 12. dus deze man schenkt zijn salaris aan de minder bedeelden.
  wat doet somo
  wat doet bordo
  wat doet brunswijck
  wat doet boefdraad
  wat doet boutense


  gemodereerd
 13. Laat gregory zich ook betalen om naar de WC tegaan? Als parlementslid van de regeringscoalitie ben je al staatsadviseur. Geen wonder dat dit land nooit vooruit kan gaan, waarschijnlijk te maken met koloniaal verleden voor alle zekerheid je eigen zakken eerst vullen en de rest laten stikken.


  gemodereerd
 14. In Su krijgt je betaald voor wat je niet doet, en voor wat je doet, krijgt men niks.
  Louis Vismale doet geweldige werk. en al 16 jaren lang, hij wordt nog geen eens gewaardeerd. Voor degene die niet weten wie deze man is: hij is de beste van Sranan hij doet alles belangloos, voor de behoeftigen in Su volgens mij !!! Hem moeten ze betalen, en niet de zg adviseur van de overheid. A moksi Alesie krijgt flink betaald, zeg maar dik betaald, maar in feite doet hij geen flikker !!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 15. Belachelijk die houding op de foto, terwijl de NPS zo goed als dood is. Doe normaal en ga orde op zaken stellen in je partij.

  Op dit moment is de NPS gewoon knock out en ligt op de grond en is zo goed als dood. Zie dan de houding die je gelet op de huidige situatie vd NPS op de fotogeposeerd bent aan neemt.

  De NPS heeft echt een andere voorzitter nodig. Je hebt het geprobeerd, je bent gewogen en te licht bevonden. Jij spreekt de kiezers, je achterban niet aan. Je kan de eer aan jezelf houden.

  Doe normaal en bekijk de situatie rationeel en gedraag je daar naar.


  gemodereerd
 16. Natuurlijk geeft Gregje geen inzage in de sociale doelen die hij met zijn DNAcentjes steunt en al helemaal niet hoeveel er naar welk project gaat. Soso LEE nanga soo K’Ka! Weten jullie nog dat deze regeerders toijdens de verkiezingen hadden beloofd dat alle gekozenen, alle benoemden aan het begin van de rit openheid zouden geven van hun financiële staat???? Nu na ruim een jaar weten we niet wie plotseling en hoe rijk is geworden en aan roerend en onroerend goed is gekomen. Soso k’ka soso Chan3k’ka!!


  gemodereerd
 17. Wat een mierenneuker is deze man samen met die oude javaan van PL.

  Ze hebben beiden al ,als gewezen ministers, een salaris, vergoeding van het dna ,en nu deze salarissen dat ze gaan opstrijken als beleidsadviseur.
  Waren het goede adviseurs geweest dan hadden ze meer zetels gehad.
  Die kabouter van nps heegt zijn kinderen kunnen laten studeren in de vs, waar heeft hij het geld vandaan gehaald om dit te bekostigen.

  Ook zij zullen zich moeten verantwoorden. Alle dna leden en gewezen dna leden en evenzo alle ministers en gewezen ministers.
  Duurt niet lang meer , het SBL werkt eraan.
  Dan kan je vluchten naar waar je wilt , ee pakken je op.


  gemodereerd
 18. Heeft het nog zin je drukt te maken over de benoemingen van deze Regering ???? Ze doen toch wat hen goed dunkt. Het is wachten op 25 mei 2025.


  gemodereerd
 19. Waar is het principe van de NPS gebleven, een dubbel staatsinkomen. Over vier jaar is hij toch exit


  gemodereerd
 20. En welke sociale projecten zijn dat? Elk beestje heeft een naam. Wat is zijn verdienmodel op maand basis. Altijd maar van die vage informatie.


  gemodereerd
 21. Geen dubbele banen, maar je krijgt per maand meer dan srd 70.000,-‘ en de arme man van OW mag opdonderen. Somo bijna dood, ook adviseur.
  Straks hoor je ook Melissa krijgt toch ook geld


  gemodereerd
 22. Same old sh¡t. Als je je druk gaat maken over politruukendozen dan ga je aan een hartaanval of hoge bloed bezwijken.

  Back to business. Beter een kostgrondje beginnen of iets ondernemen zoals al die vuitenlanders die straatarm naar Suriname komen en binnen no time een bedrijf hebben. Oh ja, was vergeten vele Surinamers gunnen elkaar NIKS. Een buitenlander kan doen en laten wat die wil, zolang die maar betaald toch. Tjoekoe, sweefteki mentaliteit is vastgeroest in het land. Geen enkele regering die dat gaat kunnen veranderen, want in elke kamp zitten die landverraders…


  gemodereerd
 23. Shame on you Rusland, een functie in de uitvoerende macht..en tevens DNA lid..de wetgevende macht. 2 ministers in het Surfin NV debacle die ook 2 petten op zouden hebben.
  RvC leden in een Staatsbedrijf…
  Waar is het zelfreinigend vermogen van politici….


  gemodereerd
 24. als je als regering zoveel adviseurs nodig hebt?
  betekend dat de mensen op die posten niet gekwalificeerd zijn voor hun werk
  waarom hebben ze anders adviseurs nodig?
  en die adviseurs? die zijn nog te stom om hun veters te knopen.

  het belachelijke? iedereen weet het en doet niets…. bang voor hun eigen gratis verkregen gelden.
  wo seting…… slaat op chan zijn dikke vette reet om zijn zakken te vullen.
  die domme lul kan niet eens een sinaasappel kraampje draaiende houden


  gemodereerd
 25. OMG,..Het was een kwestie van tijd,dat deze NUTTELOZE / BOBBO figuur aan tafel zou schuiven bij de NJANG PATOE,..Surinamers slapen jullie?.deze schijnheilige PANNENKOEK, komt een hele boel uitleggen ,om zijn NJANG PATOE funktie goed te praten,nu behoord ie ook officieel tot de schaamteloze club van het NATIONALE GEBOEFTE in Suriname.hij heeft de eer ook nog om met de eerste klas SJCHURK ,..SOMMO tegelijk benoemd te worden.DE VERKOOPSTER PATRICIA ETNEL ,is ook verdacht STIL geworden heeft zij ook stiekem een post gekregen ?…BELFORT is de enige die nog kritisch blijft,…maar hoe lang nog ?RUSLAND JOU GROEN djarie kostuum,is nu een AAPE PAKKIE GEWORDEN,doe het uit want groen staat jou niet meernet als de eens zo grote NPS ..JIJ bent zwaar tegen gevallen brada.,..van DOCTOR naar PATSJAKKER / en ORDINAIRE graaiende Sweeftekie ZAKKENVULLER..maak van groeng djarie een verzorgingshuis en HOEPEL OP.dan hebben oudjes als OUMA INGE ook een dak boven hun hoofd…….EN KOM HET VOLK NIKS UITLEGGEN want we hebben jou door.vanaf heden ben jij òòk tot een KOBIESKEER gepromoveerd ,,categorie SOMMO…Succes in jou verdere NJANG PATOE FUNCTIE.terwijl ouderen niks te eten hebben.het volk heeft honger men gaat op straat komen voor jullie LANDVERADERS naar huis/gevangenis te sturen reken maar want dit had niemand van jou verwacht.


  gemodereerd
 26. Hij verdeeld zijn bezoldiging onder de armen” zijn linker en rechter arm”, hopelijk gaat het niet stinken. Het beste voor Su is om over te stappen naar een 2 partijen stelsel, en dat de president rechtstreeks gekozen wordt door het volk.


  gemodereerd
 27. Het was een kwestie van tijd,dat deze NUTTELOZE / BOBBO figuur aan tafel zou schuiven bij de NJANG PATOE.
  Surinamers slapen jullie nog?
  Deze schijnheilige PANNENKOEK, komt een hele boel uitleggen ,om zijn NJANG PATOE functie goed te praten en behoord hij ook officieel tot de schaamteloze club van het NATIONALE GEBOEFTE in Suriname. Hij heeft de eer ook nog om met de eerste klas Schurk SOMMO tegelijk benoemd te worden.
  PATRICIA ETNEL ,is ook verdacht STIL geworden. Heeft ze ook stiekem een post gekregen ?De heer Edward BELFORT is de enige die nog kritisch is. Maar hoe lang nog?
  Gregory RUSLAND je GROEN djarie kostuum heeft reeds geruime tijd een verval datum.
  Doe het uit want groen staat jou niet meer
  net als de eens zo grote NPS.
  JIJ bent zwaar tegen gevallen brada.,..van DOCTOR naar PATSJAKKER / en ORDINAIRE graaiende ZAKKENVULLER.
  Door toe doen van je domme arrogante houding is de NPS behoorlijk in verval geraakt.
  Het wordt nu echt tijd, dat alle leden en kernen van de NPS nu één vuist gaan maken, om deze arrogante Gregory RUSLAND als voorzitter van de NPS te laten verdwijnen.

  Oma INGE heeft gelijk gehad. Het verwonderd mij niet dat de nieuwe lichting jongeren die behoorlijk geschoold zijn, zich niet bij de NPS willen aansluiten.

  EN nu wil je statemand komen maken in de media met een heel goedkoop verhaal over je inkomsten.
  Kom het Surinaamse volk en aanhangers van de NPS niks uitleggen.

  Succes in jou verdere NJANG PATOE FUNCTIE terwijl ouderen niks te eten hebben.
  Het volk heeft honger men gaat op straat komen voor jullie LANDVERADERS.
  Maar dit had niemand van jou verwacht.
  Ga zo door en blijf maar Eten en Vreten tot je tot rust komt met je verstand.


  gemodereerd
 28. Schaamteloos wat deze man doet! Zie het als een soort tjoekoe om zijn mond dicht te houden. Dan kan Chan en Lonny rustig verder gaan om hun familie en vriendjes te plaatsen op belangrijke posten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES