Grafdelver misbruikt zwakbegaafde vrouw op begraafplaats

16
Grafdelver misbruikt zwakbegaafde vrouw op begraafplaats

De Surinaamse politie heeft een 33-jarige grafdelver aangehouden nadat hij een zwakbegaafde vrouw, die een bloemstuk op het graf van haar grootvader was komen leggen, heeft misbruikt. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

De 26-jarige aangeefster R.V. deed op dinsdag 2 maart aangifte op het politiebureau tegen de verdachte L.E. Volgens haar verklaring begaf zij zich op maandag 1 maart naar een begraafplaats, voor het leggen van een bloemstuk op het graf van haar grootvader. Terwijl ze naar het graf zocht, werd zij door twee grafdelvers benaderd die haar vervolgens begeleide naar het bestuurskantoor. Na de afhandeling op het bestuurskantoor, werd zij door beide grafdelvers verder begeleid.

Op een gegeven moment was de jonge dame alleen met de grafdelver L.E. die haar de aanwijzing zou doen. Ter hoogte van een heuvel op de begraafplaats stelde de man haar een paar intieme vragen, waarna hij haar hand vastpakte. L.E. deed vervolgens zijn gulp van zijn broek open en legde de hand van de aangeefster op zijn geslachtsdeel. Uit schrik wist de jonge dame op dat moment niet wat zij moest doen, waardoor de verdachte gebruik maakte van de situatie en de jonge dame betastte aan haar borsten en haar geslachtsdeel.

Zijn handelingen werden gelukkig verhinderd door de medewerkster van het bestuurskantoor. Het slachtoffer zag bij die gelegenheid kans weg te komen, pakte haar fiets en spoedde zich naar huis. Zij vertelde haar moeder wat haar overkomen was en deed de volgende dag aangifte bij de politie. De verdachte L.E. werd op vrijdag 12 maart door de politie van het ressort Centrum ontboden en is voor seksueel misbruik aangehouden.

Bij de voorgeleiding ontkende L.E. in eerste instantie het strafbaar feit te hebben gepleegd. Toen de politie hem confronteerde met het feit dat de jonge dame heeft verklaard dat hij een knobbel heeft aan zijn geslachtsdeel, bekende hij het feit te hebben gepleegd.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de grafdelver L.E. in verzekering gesteld meldt de politie.

16 REACTIES

 1. Wat een gestoorde figuren in suriname dat ze zelfs zwakzinnigen proberen te misbruiken.
  Als straf gewoon die tolie afhakken van deze walgelijk zieke randdebielen!
  gemodereerd

 2. Deze sexuele predator heeft door zijn voortplantingsdrang een graf voor zichzelf gegraven.
  gemodereerd

 3. Pech voor de dader dat die jonge dame mondig genoeg is en alles heeft verteld. En het feit dat ze zijn misvormde lul kon omschrijven. Goed zo dame.
  Medewerkster mag ook getuigen in de rechtbank.
  gemodereerd

 4. Hoe ziek.ben je dan in je bovenkamer om zo iets te doen. Het is opmerkelijk dat je dagelijks wordt geconfronteerd met seksueel misbruik. Meisjes en jongens en vrouwen zijn totaal niet veilig in ons land.
  Seksueel gefrustreerd. Opsluiten voor 15 jaar. Ik hou mijn hart vast voor de jonge buurmeisjes waar deze gast woont.
  gemodereerd

 5. Hij dacht misschien : ” zij is niet helemaal tof, maar daar beneden is er niks aan de hand” Maar ik persoonlijk vind hem, nog zwakzinniger om eerlijk te zijn.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Deze mannen hebben verstand als een krabu. Hun motto is: sex bedrijven en stelen zodat hun werkgever benadeeld word.
  gemodereerd

 7. Zijn handelingen werden gelukkig verhinderd door de medewerkster van het bestuurskantoor.

  Deze medewerkster moet ook stevig aan de tand gevoeld worden in deze zaak. Ze had de politie ook in kennis moeten stellen van dit voorval. Heeft deze medewerkster vh bestuurskantoor vd begraafplaats haar ( of de) werkgever (van deze grafdelvers) van dit voorval in kennis gesteld?

  Ongewenste intimiteiten zijn strafbaar. Wie hiermee te maken krijgt kan direct naar het politiebureau gaan om aangifte hiervan te doen tegen de dader.

  Zelf in de begraafplaatsen ben je niet veilig als je het graf van je naasten bezoek in Suriname.

  De politieagenten kunnen in hun ronden door de straten in Groot-Paramaribo deze ( begraafplaatsen) niet overslaan.
  gemodereerd

 8. De kl##tzak mag best met naam en toenaam (en foto) in de kranten hoor, en online.
  gemodereerd

 9. Iemand hier boven schrijft al dat hij een graf al voor zich zelf had gegraven , mooi hij in het gat gooien en ook die medewerkster ook die spoort ook niet en dan zand erover (dichtgooien).
  gemodereerd

 10. Dit is duidelijk misbruik van de situatie maken maar het moet de dader zwaar aangerekend worden dat hij tot deze laffe handeling is overgegaan hij moet op staande voet oneerzaam o tslagen worden en moet de slachtoffer een behoorlijke schadevergoeding betalen daarnaast mag hij nooit meer een beroep uitoefenen waarbij minder begaafden zijn betrokken
  gemodereerd

 11. Op begraafplaatsen vinden veel illegaliteiten plaats.
  Drugsdeal drugsgebruik schuil n slaaplaats vr junkies n niet te vergeten ht verkrachten vn pas begraven lijken vn jonge vrouwen.
  gemodereerd

 12. Gelukkig is deze beest opgepakt.

  Maar ik snap niet waarom men dom moeten kletsen over de medewerkster. We weten niet wat ze heeft gezien. Alleen dat ze de dader stoorde tijdens zijn handelingen…

  Goed lezen is ook een vak blijkbaar…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.