40-jarige dief probeert te stelen in kerk en mandir

14
gevangenis suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen week de 40 jarige B.O. voor diverse gevallen van diefstal aangehouden. Hij probeerde een gitaar uit een kerkgebouw weg te nemen. Dit bleef slechts bij een poging, daar hij op heterdaad betrapt werd door omstanders. Uit een mandir in het ressort Santo Boma heeft hij vermoedelijk ook goederen weggenomen.

B.O. die een bekende van de politie is, wordt ervan verdacht diverse diefstallen te hebben gepleegd in de maand januari van het lopend jaar meldt het Korps Politie Suriname. Hij is vaker aangehouden en in verzekering gesteld en heeft reeds drie vonnissen op zijn naam. De politie van bureau Santo Boma heeft in de maand januari acht (8) aangiftes tegen B.O. opgenomen.

Deze verdachte heeft van een oom ook een grinder, een generator en twee slachtkippen gestolen. Bij de aanhouding is er niets op hem aangetroffen. De verdachte heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt bij de diefstal bij zijn oom en poging diefstal uit de mandir.

Hij ontkent echter de overige zes strafbare feiten te hebben gepleegd. De goederen die hij van zijn oom heeft gestolen heeft hij aan een onbekende manspersoon verkocht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld meldt de politie.

14 REACTIES

 1. Dat zal de man echt helpen. Zeggen dat hij zijn makkelijke leven gaat opgeven. Stelen van je familie!!!!!! De man een flesje arsenicum aanbieden helpt ook niet want alles wat hij voor niets doen in zijn handen krijgt verkoopt hij. Jammer voor hem maar deze man is voor de maatschappij afgeschreven en een kostenpost voor het land.
  gemodereerd

 2. Deze man is een recidivist en hij zal het niet afleren om te stelen, de enige straf is hem met een grote dikke ketting, aan zijn maanden laten lopen! En elke dag ergens te werk stellen, papier en rommel op straat laten opruimen. Blijft hij stelen dan is er maar 1 straf en dat is de doodstraf, door jaren lang zwaar werk te laten doen op straat op basis van water en brood !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Hij is niet alleen een bekende van de POLITIE,maar ook een bekende van de CIPIERS .
  gemodereerd

 4. Is toch duidelijk een verslaafde die steelt om zijn verslaving te bekostigen. Komt nooit meer goed. Zo iemand moet opgevangen worden en laten afkicken. Dit gaat echt niet ophouden.
  gemodereerd

 5. Hij ging stelen in twee van de vele huizen van God. Hij dacht waarschijnlijk dat God, die immers alles al bezit, een paar armzalige spullen niet zal missen, terwijl hijzelf een arme sloeber is, die zulke spulletjes goed kan gebruiken


  Maak melding

 6. @ Mix Chick & Henkes…. soms weet ik geen raad wat ik moet zeggen over duivels zoals deze man in dit artikel, en krap ik mijn achterhoofd!!

  Maar als ik jullie commentaren lees verandert de hele sfeer en krijg ik weer een glimlach om mijn snoetje.

  Liefs van achter mijn laptop!


  Maak melding

 7. Dat moet Santokhi haast wel zijn, want hij noemt zich zowel christen als Hindoe. Hij is bezig het Jooodendom te bestuderen en binnekort zal hij ook Jew zijn.


  Maak melding

 8. Een diep gelovige boef dus hij steelt alleen gezegende spullen en hij geloofd ook dat nanga a zeie hij de spullen gauw kwijt is voor een goeie prijs Hij zou ook apostel kunnen worden als hij vrij os go foeroe naBoeffie en serie den sani gi lanti
  Hij is uitverkoren oen no mandi nanga ing ba
  gemodereerd

 9. @WAT zeg je rat?
  Santokhi beweert zelf dat hij een christen is maar ontkent niet dat hij ook nog steeds een Hindoe is.
  Je moet wel op de hoogte blijven meneer. Deze man spreekt met gespleten tong. Hij is een misleide Hindoe die denkt dat hij een christen is.


  Maak melding

 10. @ Jaichand

  Als jij een hindoestaan bent, dan weet je wat een bhilna is !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. hey jaytjan je bent ziek jongen behoorlijk ziek. ontspoord? een gevaar voor de maatschappij? geradicaliseerd? zoek hulp boy zoek hulp
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.