VIDEO: Uitvaartdienst van door vriend vermoorde Ashna Jagesar

33
VIDEO: Uitvaartdienst van door vriend vermoorde Ashna Jagesar

Momenteel vindt in Suriname de uitvaartdienst plaats van de vermoorde Ashna Jagesar. De 31-jarige moeder van twee kinderen werd door haar vriend vermoord en gedumpt.

Als motief geeft de aangehouden moordverdachte Bidjaipersad A. (37) aan dat hij uit jaloezie overging tot de daad. In eerste instantie ontkende de vriend iets met de vermissing van zijn vriendin en vondst van haar ontzielde lichaam te maken te hebben.

Na flink aan de tand te zijn gevoeld, heeft hij de moord en het dumpen van het lijk toegegeven. Het onderzoek duurt voort.

De uitvaart dienst wordt thuis te Bakapasie (Commewijne) gehouden waarna de crematie zal plaatsvinden te Weg naar Zee. Beelden zijn hieronder te zien:

33 REACTIES

 1. R.I.P knappe jonge moeder.
  Familie sterkte voor de kinderen.
  De kleine jongen heeft nu al het besef dat hij zijn mama nooit meer ziet. Hij kijkt verbijsterd rond.

  Sari Tori
  gemodereerd

 2. Het is de trend van deze tijd. Moeders, voedt je zonen goed op, anders ben je ook schuldig!
  gemodereerd

 3. Als het aan mij ligt, liggen daar nu 1 stoffelijk overschot ( ASHNA) en 1 kadaver van een gewetenloze hond( A.BIDJAIPERSAD )genaamd. De familie´s van ASHNA moeten hem niet laten leven, hij verdient dood te zijn en wel op gruwelijke manier.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Is onduidelijk of de vriend vd vrouw ook de vader van haar 2 kindjes is.

  Hoe dan ook, diep triest van deze kerel en de doodstraf of levenslang moet ie krijgen.


  Maak melding

 5. Beste Mike, als die moeder haar zoon geleerd heeft te moorden dan is ze zeker schuldig. Zo niet, dan hebben wij nu te maken met een moeder met heel veel pijn en verdriet. Niet te vergeten plaats vervangende schaamte, omdat haar zoon de dader is.


  Maak melding

 6. Waar is Chan de president die zogenaamd van de bevolking houdt. Ik zie hem nergens na zo een gruwelijke moord.
  gemodereerd

 7. Achteraf heeft niemand dit gewild, natuurlijk komt spijt na de zonde,dit is een trieste gebeurtenis in Suriname, inderdaad dames als jullie een mooie man ziet no piri p meteen, ga op onderzoek uit wie het zijn, soms kunnen duivel tussen zitten, dit is niet de eerste keer in Suriname, laat je niet verassen door duivelse tol** ok ben gewaarschuwd mooie praatjes vullen geen gaatjes, dus dames opgepast, dan bedoel ik voor alle Surinaamse vrouwen??
  gemodereerd

 8. Je kan die wolven of duivels in schaapkleding niet direkt ontmaskeren maar let op de signalen die zijn er hoor.
  We leven in een rare wereld momenteel men draait door.


  Maak melding

 9. Paul@@ Waarom vraag je niet waar al die Javanen, indianen, marrons, Chinezen enz zijn gebleven.

  Het is al triest genoeg en jij komt hier zeuren over waar zijn creolen gebleven.


  Maak melding

 10. @ Afiba

  Je zit weer dom te lullen man/ vrouw, als Chan bij iedere moord aanwezig moet zijn, dan kan hij elke dag ergens aanwezig zijn. Chan is bezig de tering zooitje op te ruimen wat de vorige hebben gedaan. Probeer dat eens te bergrijpen, voordat je dom zit te lullen. @ >>>Paul: Ik ben zelfs een Creool, maar volgens mij zijn ze etnisch aan het profileren. Daar ben je ook mee bezig, ga maar zelfs maar lezen wat je hebt geschreven zie 17:05 uur.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Kinderen moeten deze dingen nooit en te nimmer moeten/hoeven meetemaken, hun onschuld dient gekoesterd en beschermd worden!!! Jammer dat wij gedwongen/bij de haren getrokken worden in een maatschappij te leven dat niet het gezicht is van Suriname!!!!
  gemodereerd

 12. @Paul: jammer dat niet gebeurt waar je op had gehoopt. En best wel onrespectvol om dat hier te proberen. Voor alles is een tijd en plaats!!! RIP Ashna
  gemodereerd

 13. Waar zijn de Creolen?? Ik denk dat iedereen het heel erg vindt wat er is gebeurd. Dit is niet gebonden aan etniciteit, ras, gender, arm of rijk. Maar dit speelt zich allemaal af in een Hindoestaanse milieu en buurt. Vandaar dat we geen Creolen zien.
  Geen mens zou willen dat dit een mens overkomt. Ik moet weer onbewust denken aan de kinderen die afgelopen tijden op een vreselijke manier om het leven waren gekomen. Gevangen in hun eigen huis, gevangen achter tralies, waarbij deze onschuldige kinderen zo’n afschuwelijke dood zijn gestorven. Deze kinderen zijn allemaal engelen geworden. Ook moet ik denken aan dat Creoolse meisje die door haar eigen vader is omgebracht. Dit zijn afschuwelijke dingen. We zouden als soort deel uitmakend van het menselijke ras, dat dit ons medemens niet overkomt.
  Ook de armoede die kinderen nu overkomen in Suriname is afschuwelijk. ARmoede is ook kleuren blind.


  Maak melding

 14. @sing sing en @ Glenn
  Mijn reactie was niet lelijk bedoeld. Juist nu konden Creolen en anderen een statement maken en aangeven dat in Suriname geen onderscheid gemaakt wordt. Dat bedoelde ik te zeggen. Nu lijkt het alsof ieder voor zich is.
  Ik hoorde van mijn opa hoe het vroeger aan toe ging omgeving Livorno en Baptista. Ongeacht wie overleed, Chinees, Javaan, Hindoestaan, boeroe of Creool, iedereen was aanwezig om laatste eer te bewijzen. Die saamhorigheid mis ik!


  Maak melding

 15. Henkes
  18 maart 2021 At 20:12
  Paul, je @#$&, waarom.vraag je je niet af waar de Indianen, Javanen, Chinezen, Libanezen, Brazilianen, Bakras en Burus zijn?

  Zie mijn posting voor jouw reactie.


  Maak melding

 16. Paul, waarom zouden Creolen, die ongetwijfeld ook bij de uitvaart aanwezig waren, de familie van Ashna van de voorgrond moeten verdringen? Stel dat Creolen bij de uitvaart van deze Hindoestaanse dame de ‘show’ zouden komen stelen met hun Creoolse begrafenis rituelen? Jij zou de eerste zijn die Waterkant weer zou komen vervuilen met je racistische uitspraken en insinuaties.


  Maak melding

 17. Ik hoop dat er ook naar deze kinderen wordt omgekeken.
  Hun moeder komt niet meer thuis, financieel moeten ze ook steun.
  Werk vr soc zaken.
  Waar is Melissa??? Maandelijks bedrag geven vr hun verzorging
  gemodereerd

 18. Nee Blaka boi, denk niet dat hij de vader is van de twee kinderen. Jammer van deze twee kinderen. Hoop dat de vader zijn verantwoordelijkheid gaat oppakken.
  Maar weet je zulk een dood overkomt vaak alleen arme mensen. We leven in een heel oneerlijke wereld. Suriname is ook verpauperd door de regeerders die we de afgelopen tien jaren hebben gehad. Land verarmd, leeggeplunderd en leeggestolen. Mensen betalen nu de prijs van het wanbeleid, beleid gestoeld op roof en eigen gewin. De Surinamers bepalen nu de prijs.
  En vergeet niet mensen. Deze armoede, verpaupering vertaalt zich op alle niveaus geledingen in de Surinaamse samenleving. Vertaalt zich in roof, diefstal, zelfmoord, moord, moreel verval en verdere verpaupering van het Surinaamse volk.
  Ik ken nog de periode van regering Wijdenbosch ook een NDP-er. Er waren toen geen wegen meer in Suriname, geen benzine meer, geen eten, geen consumptiegoederen, geen medicijnen. ER was niks meer in het land. Koers 1 op 10.000. Mijn vader is op zeer jonge leeftijd overleden. Ze mochten hem niet dialyseren, want hij zou te oud zijn. net 65. ER was toen maar 1 dialyse apparaat in Suriname. Dit is de naakte waarheid wat ik hier opschrijft. Ongelooflijk maar allemaal waar.
  Als u wist hoe mensen in Suriname toen dood gingen. je ging als een relatief gezond iemand naar het AZ en je kwam als lijk naar buiten. Je werd niet geholpen op de eerste hulp bij AZ omdat je de dokterskaart van Billiton vergat om mee te nemen. Mensen op het AZ lieten je gewoon sterven. Weet niet als de dienstverlening nu beter is geworden, maar het is het slechtste ziekenhuis die ik ken. Een afschuwelijk ziekenhuis. Ik heb het sterven van mijn vader daar meegemaakt. Ik weet waarover ik praat. Wijdenbosch en zijn NDP , die hond had toen het land naar de filistijnen geholpen. Toen kwam het Front met Telting aan de macht. Welvarend land achtergelaten. Mensen konden weer een auto en ijskast kopen. Nu het zelfde liedje. De NDP heeft het land weer berooid achtergelaten. met alle consequenties van dien. Zie het PARADIJS VAN BOUTERSE die ze voor de Surinamers hebben achtergelaten.


  Maak melding

 19. Rust Zacht Ashna, Ik wens van harte dat jou moordenaar de meest gruwelijke tijd van zijn leven tegemoet gaat. Hij zal hier op aarde rotten als in de HELL. Wat hij jou en je kinderen heeft aangedaan, dat zal god hem ook niet vergeven. Veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden, vooral aan haar moeder en kinderen


  Maak melding

 20. Sang, waterkant censureert mang. De eerste reactie was van iemand die beweerde dat moeders ook schuldig zijn omdat ze hun zonen niet goed opvoeden. Volgens mij een heel terechte reactie. Waarom het nou weggehaald moet worden?? Omdat iemand jeuk aan zijn handen kreeg en op “Maak melding” klikte?
  De tweede reactie (nu dus de eerste) was een reactie op de eerste reactie maar dat staat er nog wel. Vreemd….


  Maak melding

 21. Goed dat creolen niet zijn gegaan, want ze zouden een feest van die crematie hebben gemaakt. Creoolse begrafenissen zijn vaak mini carnavals.


  Maak melding

 22. Men noemt het paradys van bouta maar hebben ondanks alles nog naar hunn zin want ze genieten van het infrastructuur van de wegen enalle by behorende luxe ,heeft ook wat gekost daar zeurt men niet over, wat het gekost heefd of he zitten allemaal voor een dubbeltje op de eerste ry,geen vraag hoe het betaald wordt ,alles kwam gratis met bouta dat wil men de bevolking doen denken,want zogenaamd is er groot coruptie gepleegd by de vorige goverment


  Maak melding

 23. smerige vieze paarse rat rbrowny met y , deze tekst van jou is ongepast ten opzichte van de nabestaanden , ga lekker weer die stront eten van je baasje bouta , waardeloze paarse nietsnutter , en als je deze schoonmaak actie van de kont van bouta hebt gedaan , krijg je misschien wel een overheerlijke over datum verrassing pakket en een zak met wegwerpluiers , dan ben je tenminste weer een weekje zoet he paarse dommerik.


  Maak melding

 24. Paul, als je opmerking niet racistisch was bedoeld dan had je het alleen gehad over alleen Hindoestanen te zien op de uitvaart, dan had je niet specifiek Creolen, die volgens jou niet ergens werkten op dat moment, genoemd. Je bent gewoon een vuile racist en iedereen die dat niet doorheeft, is onnozel.


  Maak melding

 25. @Rbrown: er is een grote kortsluiting in je bovenkamer. Ik zou me laten nakijken want je tak wan lo ka. Je hebt nooit anders gedaan dus hoogtijd om je te laten onderzoeken en je schrijfvaardigheid op te vijzelen.


  Maak melding

 26. Echt een Surinaamse familie : openhartig. Want alles werd gewoon openbaar gefilmd.
  Alleen vond ik dat er te lang op mensen werd ingezoomd.

  Sterkte om te verwerken!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.