Vriend bekent moord vriendin en dumpen lichaam in goot

28
Vriend bekent moord vriendin en dumpen lichaam in goot

Bidjaipersad A. (37) heeft bij de politie bekend dat hij zijn vriendin, Ashna Jagesar (31), heeft vermoord en haar lichaam in een goot langs de Agememnonweg in het Eureka-project heeft gedumpt.

In eerste instantie ontkende de vriend iets met de vermissing van zijn vriendin in Suriname en vondst van haar ontzielde lichaam te maken te hebben. Na flink aan de tand te zijn gevoeld, heeft hij de moord en het dumpen van het lijk toegegeven.

Volgens getuigen had de vriend haar van het werk afgehaald en daarna is zij niet meer gezien. Het lijk van Ashna is zaterdagavond in een goot in de Agememnonweg aangetroffen. Enkele personen roken die avond tijdens het trimmen in het Eureka-project een sterke geur en gingen hierop af.

De trimmers troffen het ontzielde lichaam van de jonge vrouw in de goot aan en schakelden direct de politie in. Gelet op de kleding en de tatoeages kregen de wetsdienaren het vermoeden dat het om de vrouw ging die als vermist was opgegeven

Aangezien haar vriend tevens de aangever voor het laatst met haar in contact was en haar na het werk op een adres te Kwatta had afgezet, werd hij als verdachte aangemerkt. Bidjaipersad A. is zondagmorgen op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij meteen in verzekering gesteld.

Het lijk is in beslag genomen voor obductie om de exacte doodsoorzaak te weten. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

28 REACTIES

 1. Was te verwachten, no mika go sdong a sma no wan yoe, sa ye lul baka a sma, sommige mannen denken dat een vrouw hun bezit is, hij zal nou wel spijt hebben van zijn handelen, a lati keba, djaroesoe e mik tak soema e doe takroe sani??
  gemodereerd

 2. @kolebri, 20 jaar? Vind je het niet weinig? Wat denken sommige mannen wel? Wat gaat er om in deze mannen hun hoofd? Waarom de vrouw / vriendin vermoorden? En heeft ze nog 2 kinderen. Acht om 10 jaar. De arme kinderen. Sarie torie.
  gemodereerd

 3. Wereldwijd neemt het geweld tegen vrouwen toe.
  En ook in dit geval is het ziet doen, laat doen.
  Daarom vrouwen wees op je hoede.
  Steek je handen uit de mouwen. Ga niet met Jan en alleman in zee.
  Hou mannen niet voor de gek.
  En aan de mannen wil ik zeggen, dink a tori boen.
  Je kir wan sma, da je go koti strafoe.
  Is dat het wat je wilt?
  Als een relatie niet gaat? Let go!
  Er zijn meer vrouwen in deze wereld.


  Maak melding

 4. AUB , levenslang, nooitmeer uit de santo boma. mpp, dakoe moerscont.
  Ik snap het niet en het is al jaren zo, ik ben ook een man, maar een vrouw is niet jouw bezit, als het leven niet gaat brada, ga verder met jou leven, zij is er niet meer, maar jij gaat in de hel, zelf s geen plaats voor jou.
  Sterke famirie
  gemodereerd

 5. Je kunt toch zo zien dat het een schoftebeest is. Hij lacht niet eens op de foto.
  gemodereerd

 6. @ Kolibri

  Dus jij wil dat deze duivel 20 jaar krijgt om te brommen, en wij de belasting betalers maar voor hem zorgen! No way, hij moet ook afgeschoten worden, ze moeten hem op plaatsen schieten die niet gelijk dodelijk is. En wel elke dag, en uiteraard in het openbaar als voorbeeld, voor anderen die van plan zijn om een om te leggen. Ik vind het heel jammer voor de kinderen van haar, ik heb ook klein kinderen van die leeftijd.
  Wacht maar af tot de jongetje van 10 jaar 20 wordt, dan zal je moeten onderduiken.
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Ik had al een mijn vermoedens, die ook nog eens terecht zijn.

  Nu zou ik heel graag willen weten waar de “ruzie” over ging dat hij besloot om Ashna’s leven te beeindigen.
  En hoe hij haar heeft vermoord.
  En heeft hij uberhaubt over nagedacht dat ze nog 2 hele jonge minderjarige kindjes had die nu geen moeder meer hebben en hun onschuldig leven gevuld zal zijn met pijn en leegte!

  Wat moet er van deze kindjes terecht komen nu ze het aller ergste in het leven hebben moeten meemaken?

  Ik moet kotsen van zo iemand als deze lul, Bidjaipersad A. (37)!
  IK hoop dat hij levend wegrot in de gevangenis.
  Waardeloze man, daar zijn er veel van in SU!

  En trouwens justitie in SU heeft weer een goede daad verricht door deze imbeciel flink aan de tand gevoeld te hebben dat hij wel zo snel van gedachte verandert is om de waarheid te spreken nadat hij flinke leugens aan het vertellen was.

  Gewoon dagen lang niks te vreten en drinken geven en enkele trappen in zijn mars te geven dan zal hij van zelf wel gaan pratenen vertellen wat hij precies gedaan heeft!


  Maak melding

 8. de politie kan beter zijn volle naam schrijven.

  aan de foto te zien kent heel kwattaweg deze man.

  zeer vervelende jongen altijd al geweest in alles.
  gemodereerd

 9. Levenslang of doodstraf geven aan pedofielen, want kleine kinderen kunnen zichzelf niet verdedigen! Een volwassenen is verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen daden. Hersenen zijn al ontwikkeld dus je maakt bewust je eigen keuzes. Je moet ‘t zo zien.. mensen doden al eeuwen elkaar om veel minder erge dingen. Als je van de verkeerde persoon iets pakt kan je ook in een graf eindigen. Een ander zou zeggen als er van je is gestolen ga gewoon verder met je leven en bouw opnieuw iets op of ga naar de politie en zoek gerechtigheid. Ergens zoeken sommge mannen naar gerechtigheid Die ze niet van justitie en politie krijgen en zelf recht in eigen hand nemen. Vroeger ging het veel eerlijker qua straffen en konden beide Mensen gestenigd worden als ze allebei iets verkeerd hadden gedaan en afweken van de normen en waarden die er geldden. In Suriname zijn normen en waarden ver zoek dus zullen deze dingen helaas blijven gebeuren voorlopig…
  gemodereerd

 10. snap niet waarom die mannen die meisjes zomaar doden.
  ruzie heeft iedereen.

  maar waarom doden/ alleen als er geheimen bewaard moeten worden gaat men tot deze daad over. hij heeft iets een keer uitgevreten en dan bedreigt die vrouw hem om het openbaar te maken dan gaan ze je doden ja. Vooral als er drugs in het spel is.
  gemodereerd

 11. Geen racistische opmerkingen? Dat is bij zo’n gruwelijke misdrijf heel uitzonderlijk hier op WKN. Misschien gaat het de goede kant op met de Surinamers en worden we minder racistisch? Een andere verklaring zou ik niet weten.


  Maak melding

 12. Men moet meer Rechtbank zaken uit Guyana lezen via google dan lees je wat zo een uitspraak zou zijn .

  Guyana geeft men nog doodstraf en 60 tot 90 jaar straf ,Suriname moet nog veel leren van Guyana .


  Maak melding

 13. Het feit dat je iemand vermoord en daarna in een goot dumpt geeft al aan dat er iets goed mis is in je bovenkamer. Alleen een straf opleggen is niet genoeg. Daar hoort ook een bepaalde behandeling bij. In Nederland heet dat TBS. Nou wil ik geen knollen met citroenen vergelijken, maar het is toch niet te geloven dat anno 2021 in Suriname dergelijke straffen niet opgelegd worden? En dat terwijl het aantal ernstige misdrijven elke dag toeneemt. Natuurlijk moet hiervoor de strafwet aangepast worden, een kliniek worden opgezet, personeel worden opgeleid/aangetrokken. Zolang dat niet gebeurd is Suriname een kweekvijver voor recidivisten.


  Maak melding

 14. levenslang?
  zodra er kans is op herhaling? wat in dit geval gewoon erg groot is.
  gewoon afknallen en de grond in.
  waarom iemand in leven houden, die schijt heeft aan andermans leven?
  hij heeft zelf al bekend? maakt het een stuk makkelijker gelijk.

  bij dit soort gevallen met een zware psychische afwijking is herhaling zeer groot.
  de wereld is al overbevolkt en heeft zulke beesten niet nodig, dus opruimen is een goed begin.


  Maak melding

 15. Het loopt de spuigaten uit in Paramaribo, overheid moet echt iets doen hoor!
  gemodereerd

 16. He bigi ai. Wees blij dat je in deze moderne en soepele tijd leeft 150 jaar geleden zou je hiervoor de doodstraf door ophanging hebben gekregen, die uitgevoerd moest worden op het galgenveld ten westen van de Wanicastraat. Daarna werd je onthoofd en het hoofd wordt op een spies geplaatst ter afschrikking van andere potentiele barbaren. Misschien moeten deze barbaarse straffen heringevoerd worden voor barbaarse mannen zoals jij. Zie je terug wanneer je 60 bent en dan ben je zo uitgeleefd dat je geen vlieg meer kwaad kan doen.


  Maak melding

 17. Wijzen julie zijn gezicht waarom wordt het dicht gemaakt

  Dit is jammer ik had zo gehoopt dat ze haar levend terug zouden vinden jammer sterkte aan de kids en familie
  gemodereerd

 18. Ik lees dat er best veel personen zijn die deze Moordenaar Levenslang willen laten Opsluiten volgens mij is in Suriname Levenslang 20 jaar gevangenisstraf en daarna kom je vrij heel anders zou zijn Levenslang zonder vrijheid instelling of Tbs voluit Ter Beschikking Van De Staat wat de redenen ook zal zijn dat hij deze Jonge Moeder ter dood heeft gebracht en de 2 kinderen derest van hun Leven niet een Moeder meer zullen aanschouwen Hij heeft geen Recht om zulks hanfeling te verrichten ik hoop dat de Rechtbank ook een Handeling zal verrichten die ook de Moordenaar zijn Vrijheid zal benemen voor Derest van zijn Leven dat zou de Enige Rechtvaardige uitspraak zijn Gezien Suriname geen Doodstraf ke ’t en niet te vergeten hij moet een Eenzame opsluiting krijgen niet in Contact komen met mede gevangenen


  Maak melding

 19. mannen / jongens:

  laten jullie die meisjes met rust als je ruzie met ze hebt……..

  morgen is alles weer anders.

  gebruik geen drugs en alcohol om rotzooi uit te vreten. Dat is een momentopname van geweld.

  dus gebruik je verstand liever in plaats van drugs en alcohol
  gemodereerd

 20. Als je zo naar die foto kijkt dan werd ze op handen gedragen.

  Er zal heel wat erg gebeurt zijn.
  Maar dat wil nog niet zeggen dat je dan maar iemand zomaar van het leven beroofd.

  Deze zo genaamde held moet goed gestraft worden.

  Ik heb zo wat ideetje.


  Maak melding

 21. Henkes@@ De meeste die hier dagelijks reageren met een racistische tintje reageren hier niet op. Heb je niet door dat sommige namen hier ontbreken?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.