Aangetroffen lijk is van vermiste 31-jarige Ashna

18
Aangetroffen lijk is van vermiste 31-jarige Ashna
De 31-jarige Ashna Jagesar.

Het lijk dat zaterdagavond werd aangetroffen in het politieressort Kwatta, is van de vermiste 31-jarige Ashna Jagesar uit Meerzorg. De moeder van twee kinderen had vorige week vrijdagavond rond 19.00u de woning van haar vriend te Kwatta na een woordenwisseling verlaten en was sindsdien vermist.

Zaterdag 13 maart kreeg de politie aan het begin van de avond een melding dat er een stoffelijk overschot was aangetroffen aan de Eurekaweg nabij het Garnizoenspad in Suriname. Het bleek te gaan om het lichaam van een vrouw, gekleed in een lange broek. Ashna droeg bij haar vermissing ook een lange broek.

Ook haar tatoeages komen overeen. Nader onderzoek bracht naar voren dat het inderdaad zou gaan om de vermiste vrouw. Over haar dood is nog weinig bekend. Een misdrijf wordt op dit moment niet uitgesloten.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Opmerkelijk is dat de familie vanmorgen nog geen bericht had ontvangen van de politie, zegt de zus tegen Waterkant.

18 REACTIES

 1. Wederom een trieste bericht, RIP ashna, zo jong wat gebeurt er in Suriname,
  Suriname is een kleine bevolking groep, 1 dode opdie manier is 1 teveel, nogmaals RIP
  Familie gecondoleerd met het verlies?


  Maak melding

 2. En opnieuw wordt een vrouw vermoord! Wat bezielt de mannen daar toch?? Onvoorstelbaar!!
  Het land lijkt op Sodom en Gomorah met de moorden, verkeersongelukken, zelfdodingen, (kinder) mishandelingen, discriminatie. It is time for a change, Suriname wake up!!!!!!
  Wacht niet op politiek en beleidsmakers, die lijken puur uit op eigen belang. Start a change with the man in the mirror en bid om kracht en genade daarbij! God zij met Suriname !


  Maak melding

 3. Ik wil de familie van Ashna Jagesar condoleren met het groot verlies van een jonge dame die nog zoveel voor zich had.

  Waar is die vriend?
  Wat heeft hij te zeggen?


  Maak melding

 4. Bij deze, gecondoleerd.
  Sterkte bij het verwerken van dit drama.
  Hoofdverdachte, is in dit geval, de vriend.
  Onderzoek, zal uitwijzen of hij deel heeft aan haar dood.
  Diep trachisch.


  Maak melding

 5. Flikkert deze moordenaars nauw van de bosje brug af. Ik ben het zat met zulke lafbekken die vrouwen vermoorden.

  Heel veel sterkte aan de familie…


  Maak melding

 6. Deze Surinaamse maatschappij/samenleving lijkt tot desintegratie te komen. Lijkt tot ontbinding te komen. Slechte sociaal-economische situatie, armoede, verval van waarden en normen, waar een mensenleven geen waarde meer lijkt te hebben, waar mensen de wilskracht verliezen om verder te leven en de weg van de minste weerstand kiezen door suïcide te plegen. Een verloederde samenleving die de NDP heeft achtergelaten. DIT IS HET PARADIJS DIE DE NDP ONS HEEFT ACHTERGELATEN.


  Maak melding

 7. Dit is Suriname onder leiding van de Vhp en Abop, het vrije val van de Natie is begonnen, racisme, moord, leugens, corruptie, armoede, zelfdoding, moreel verval is nu de norm.

  Vhp dankje wel.
  gemodereerd

 8. Dit is Suriname onder leiding van de Vhp en Abop, het vrije val van de Natie is begonnen, racisme, moord, leugens, corruptie, armoede, zelfdoding, moreel verval is nu de norm.

  Vhp, de V staat voor Vloek voor Suriname en de Surinamers
  gemodereerd

 9. U moet niet op ons president gaan het zijn mensen die het zelf doen suriname is gewoon weg koppig dus hou je kop dicht vn de president het gaat niet om hem maar om die vrouw dat gaat gebeuren als je wilt hoereren
  gemodereerd

 10. Heftig verhaal en emotioneel een jonge vrouw Moeder van 2 kinderen.Ik kan me niet voorstellen dat mensen een ander of hun geliefde om het leven brengen.
  Hoe triest is dit ..
  Zieke geest anders kan het niet .
  Tragisch verhaal.Kinderen zijn nu ook getraumatiseerd.
  Ik hoop dat ze professionele hulp krijgen.


  Maak melding

 11. Ook zo´n snikkel die denkt dat een vrouw, zijn persoonlijke bezit is. Als het leven tussen man en vrouw niet meer gaat, dan gewoon scheiden en niet( vermoorden) of wat dan ook!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.