Politie roept nabestaanden op na vondst lijk in Surinamerivier

5
Politie roept nabestaanden op na vondst lijk in Surinamerivier
Het lichaam werd gesleept naar de platte brug.

De Surinaamse politie heeft een dag later nog steeds geen idee wie de man is, wiens ontzielde lichaam op woensdag 10 maart in de Surinamerivier ter hoogte van de Mangrovestraat werd gesignaleerd. Het Korps Politie Suriname roept nabestaanden daarom op om contact op te nemen.

Het betreft in deze een manspersoon van creoolse afkomst van middelbare leeftijd. Hij ging gekleed in een paarse trui, een zwarte lange broek en had zwarte gympies aan.

De politie van het bureau Nieuwe heeft zijn lichaam gisteren omstreeks 13.00 uur geborgen. Vanwege de ligging kon het lijk van daaruit niet worden opgevist, waardoor deze werd gesleept naar de platte brug, waarna het ontzielde lichaam uit het water werd gehaald.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Nieuwe Haven op de telefoonnummers 403101, 401025 of 402275 meldt de politie.

5 REACTIES

  1. Paarse trui creoolse afkomst middelbare leeftijd hhmm ff nadenken wie het kan zijn. Politie heeft U nog andere lichaamskenmerken zoals wijnvlekken ozi?


    Maak melding

  2. Zielig hoor daar ligt toch een man, zoon of gewoon een mens. Het kan ook iemand uit het buitenland zijn. Neen, ik vind het triest en dit meen ik.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.