Tientallen personen protesteren bij ministerie van Openbare Werken

24

De Werknemers Organisatie Openbare Werken (WOOW) heeft vandaag een protestvergadering gehouden bij het ministerie van Openbare Werken (OW) in Suriname. De WOOW onder leiding van Michael Salons had alle OW werknemers van Albina tot Nickerie, opgeroepen om deel te nemen aan de protestvergadering.

Het protest gaat over het daadwerkelijk in dienst nemen en betalen van een grote groep mensen die door de vorige regering gevormd door de NDP, in dienst zijn genomen. Het gaat om een groep van maar liefst 1.500 personen. Tegen dit aanname beleid is inmiddels een onderzoek aangevraagd bij de procureur-generaal.

De minister van OW Riad Nurmohamed heeft inmiddels aangegeven dat hij de aanname van die 1.500 mensen zal terugdraaien. De bewindsman gaf ook aan dat OW zal moeten bezuinigen en dat personeel afgevoerd zal moeten worden.

24 REACTIES

 1. Natuurlijk gaan deze mensen protesteren. Er zijn eerlijke mensen tussen die echt gewerkt hebben voor hun loon. Maar de grote massa kon lekker zijn handen ophouden en nu niet meer, dan ga je protesteren toch/ Zit die atleet er ook tussen of was dit te veel moeite


  Maak melding

 2. Lachwekkend, dit zijn allemaal Boutisten. 10 jaar hebben ze in hun hangmatten gelegen. Nu ineens zijn ze ontwaakt uit hun winterslaap. De minister moet NIKS toegeven. Als deze mensen een probleem hebben dan moeten ze richting de Benjaminstraat gaan.


  Maak melding

 3. Goedzo Riad Nurmohammed stuur deze goedkope arbeidskrachten die parasiteren van het wanbeleid van de NDP , snel naar huis. 1500 mensen betekende 1500 extra stemmen voor de fascisten van de beweging nu mogen ze op hun luie baka sani gaan rusten. Niemand zal dit geboefte een voedselpakket schenken.


  Maak melding

 4. Als er een plaats is om te gaan protesteren dan is het bij ddb thuis te Leonsberg. ddb, boefdraad hebben een bewust een puinhoop voor de Surinamers gemaakt om te pinaren, afhankelijk te houden, arm te houden, enz. ddb en gezin, boefdraad njam a moni.

  Als het Surinaamse Volk echt wil weten waar boefdraad is dan zullen ze het huis van ddb in Leonsberg moeten bestormen en boefdraad eruit moeten halen.

  Zie:
  – bestorming van de Baslille door demonstranten in Parijs – Frankrijk, op 14 juli 1789,
  – 20 oktober 2011 wordt Gadaffi opgepakt en omgebracht,
  – Saddaam Hoessein zijn executie vond plaats op zaterdag 30 december om 06:07 uur lokale tijd in een gevangenis in Camp Justic,

  Volk van Suriname, Surinamers zien jullie uw grote armoede en heel grote ellende. Waar wacht u nog op om op te treden tegen de veroorzaker hiervan? Waar wacht u op?

  Ziet u hoe er met dictators wordt omgegaan in vele landen in de wereld.


  Maak melding

 5. Deze idioten zorgen ervoor dat anderen die geen cent te makken hebben honger lijden. je kan een kwartje maar 1 keer uitgeven, dit geld ook voor de regering
  egoisten


  Maak melding

 6. Ze moeten gaan protesteren aan de A. Drachtenweg of bij Ocer.
  Opa D zal ze een grote pot Vaseline meegeven, met de tekst “Het komt jullie ten goede”


  Maak melding

 7. @Passant……waarom neem JIJ niet het voortouw. Ga hem halen dan!!!!!!. Hij is sinds 1980 de bepalende man. Zelfs toen de huidige president minister van Juspol was. Grote koulo bek allemaal. Lekker verscholen achter je pc of mobiel. Oeng go teking. Hij is idd op Leonsberg iedereen weet het maar jullie zijn bange schijterds. Lafbekken


  Maak melding

 8. Snotneus fransje
  dat is nou het verschil tussen een idioot die maar wat roept en een volwassene die zich aan de regels houdt, maar dat snap jij natuurlijk niet mongool


  Maak melding

 9. Hij is sinds 1980 de bepalende man.. aldus Franco.
  De fascistische leider Bouterse is de enige persoon die ervoor heeft gezorgd dat Suriname lijdt en pijnt. Deze fascist heeft in 10 jaar tijd, oké om Franco te plezieren in 40 jaar tijd, van Suriname een arm en bedelend land gemaakt. De Nederlandse koloniale macht is het in 400 jaar overheersing niet gelukt wat fascist Bouterse in 10 jaar presteerde.


  Maak melding

 10. Er moet gewoon een noodtoestand opgeroepen worden om al die boutisten de laan uit te sturen 1500 mensen aannemen is toch belachelijk of wilt ex min van OW Par misser dat in het parlement verdedigen?


  Maak melding

 11. Ga protesteren bij ocer en leonsberg bij opa D. Hij en zijn paarse criminele boevenbende hebben hiervoor gezorgd. Laat zij het óók oplossen paarse djamoe edes.


  Maak melding

 12. De meeste van deze mensen hebben hun stem verkocht. Zij zijn medeplichtig aan strafbare handelingen. Je stem verkopen inruil voor een aanstelling geeft aan dat je op de hoogte bent en dus met voorbedachte rade de verkiezingen hebt gesaboteerd !

  Ik begrijp dat de regering Santo. / B. opgescheept zit met wurgcontracten. Maar volgens mij is degraderen danwel functie en bevoegdheden aanpassen best mogelijk.
  Nadeel is wel dat het geld gaat kosten ivm lopende contract. Aan de andere kant wordt het mogelijk om de leidinggevende functies vrij te maken voor capabele en integere mensen. Uiteindelijk zal de paarse patjakker niet meer in de groep passen en wellicht vanzelf opstappen.

  Btw, Para Express had aangegeven voor turbulentie deze periode. En zie hier, het begint toe te nemen. Ik begrijp best de bezorgheid van het volk. Want rechtvaardigheid duurt te lang.
  De regering Santo. / B. geeft de oppositie de tijd en de ruimte om aan te sterken en het land verder te vernietigen.

  Z. E. Santokhi, blijf scherp. Er worden vieze spelletjes gespeeld. Kijk uit dat je de touwtjes niet uit je handen laat trekken.

  Het goede nieuws beste landgenoten is dat, indien de regering Santo. / B. niet verzwakt en de misdadigers op tijd aanpakt, na aankomende kwartaal hoogstwaarschijnlijk een stabilisatiepunt wordt bereikt. En dus het begin van betere tijden.

  Wij moeten volhouden.
  Volharding is een voorwaarde voor succes.
  Suriname voorwaarts. Krakti !


  Maak melding

 13. Tientallen illegalen hebben geprotesteerd.
  Ze hebben hun ziel verkocht en dit zijn de consequenties! Lastminute baantjes zonder sollicitatie of vacature.

  Ocer heeft gratuz advocaten ter beschikking. Of zijn ze alweer in de steek gelaten.

  Big up minister 🤙


  Maak melding

 14. Wie zijn deze mensen die ik nooit eerder gezien heb. Waar demonstreren zij tegen. Dit zijn de 1500 kakkerlakken die op een sluwe manier door demente kaBouterse een contract aangeboden kregen inruil voor hun stem. Valsheid in geschrifte en bedrog. Deze landverraders moeten keihard geschopt worden en gooi deze mensen het land uit.


  Maak melding

 15. Als OW Minister Riyad Nurmohammed duidelijk maakt dat er een onderzoek komt naar stemgedrag in relatie tot aanstelling en dat er bij sprake van verkiezing sabotage aangifte en strafvervolging zal volgen, dan wil ik zien hoeveel mensen er nog meer zullen staken.

  Doewet !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 16. waar was de politie om die die groep ndp-ers te beboeten , dit is toch samenscholing , en de covid protocol verbied samenscholing , of heeft die prada en seedorf hoofd van de politie de manschappen opdracht gegeven om niet in te grijpen .
  kali madjoe je hebt gelijk maar de slm heeft geen vliegtuig , dus kunnen ze die nietsnutters beter een voor een van het hoogste punt van de bosje brug kieperen.


  Maak melding

 17. ow dichtgooien en herstructureren met opnieuw solliciteren voor elke baan.
  heb je niet gewerkt, of nooit, of nooit aanwezig geweest? kan je ook nooit enig voordeel claimen bij je sollicitatie
  de 1500 die in de laatste bouta maanden zijn aangenomen? die hebben een aanstelling maar geen baan.
  sommige hebben een aanstelling gehad voor een baan die niet eens bestaat.
  santokhi is president en heeft als het goed is de meerderheid van het dna aan zijn kant?
  dan kan hij ook regels cq wurgcontracten blokkeren op frauduleuze handelingen.
  maar ik heb sinds santokhi er zit niets en niemand iets zien ondernemen om de onrechtmatig gemaakte wetten te verwijderen.
  het wachten op actie van santokhi duurt wel erg lang
  tevens maakt hij ook erg rare besluiten die alleen domweg geld weggooien kan worden genoemd
  mensen kunnen met hun familie niet rondkomen en santokhi laat een trimbaan aanleggen bij het kabinet?
  hij wil dat iedereen een bankrekening heeft?? de mensen hebben niet ens geld om op die rekening te zetten.
  een consulaat en ambassade in marokko? wat voor handel ga je doen met hun dan??
  de handel in criminele marokaantjes??
  santokhi kan niet eens een kraampje langs de weg draaiende houden… laat staan een land dat al aan de afgrond staat.
  het land pinaart….. maar de hoge jongens…ministers dna-leden president vp en anderen vreten nog steeds hun pens vol van staatsgelden en krijgen veel teveel uitbetaald hetgeen ze totaal niet verdienen
  sranang…. sarie torie.
  er zijn onderling dingen geregeld in de nachtelijke bezoekjes van santokhi aan bouta die het daglicht niet kunnen verdragen
  want waarom hoor je daar niets meer over?? wat deed santokhi midden in de nacht daar?
  santokhi is net zo’n landverrader als bouta…. het nog steeds niets doen tot nu toe zegt genoeg over de man zelf..
  niet betrouwbaar en zeer zeker niet capabel


  Maak melding

 18. Koos , het zou zo kunnen dat velen van die paarse ratten 10 jaar lang een soort winterslaap heeft gehouden , en ze , die paarse ratten werden in hun winterslaap gestoord omdat het ijs smolt , maar ze willen weer ijs , laten ze naar fernandes gaan die heeft ijs genoeg , en weg wezen bij OW.


  Maak melding

 19. Riad, je hebt helemaal gelijk, terugdraaien die aanstellingen die alleen hebben plaatsgevonden om de nieuwe regering tegen te werken. Ook zouden degenen die verantwoordelijk zijn voor dit fascistisch wanbeleid, strafrechtelijk vervolgd moeten worden. Te beginnen met de voormalige min. van OW.


  Maak melding

 20. Het zijn de zelfde mensen die voor die klote sanhka (santohki)gestemd hebben nu uit de daken schreeuwen dat bouta terug keert .Vrees niet men zal met eigen ogen (video)zien hoe dit volk sanka uit de dna gaat wegslepen
  richting de straat.tik ju ay luku.een fijne dag


  Maak melding

 21. WAT
  12 maart 2021 At 03:58

  Koos , het zou zo kunnen dat velen van die paarse ratten 10 jaar lang een soort winterslaap heeft gehouden , en ze , die paarse ratten werden in hun winterslaap gestoord omdat het ijs smolt , maar ze willen weer ijs , laten ze naar fernandes gaan die heeft ijs genoeg , en weg wezen bij OW.

  ===================================

  Brada velen waren spook ambtenaren. Ze stonden op de loonlijst bij OW maar voerden geen flikker uit. Met andere woorden de belastingbetaler heeft ze jarenlang gepamperd.
  Nu familieleden uit Nederland geen pakketten meer sturen worden ze gedwongen om te werken en dat steekt ze. Ook hosselen levert niks op. Wie wil werken kan werken in Suriname.
  Kansloos pauper volk.


  Maak melding

 22. Kunnen ze bewijzen waar ze voor zijn aangenomen, je kan geen mensen zomaar aannemen alleen om de volgende regering een hak te zetten.
  Een heel grote groep van deze mensen kunnen amper hun eigen naam schrijven, wat willen en gaan ze doen, voor de rest van hun leven op lantie money blijven teren zonder enige arbeid te hoeven verrichten. Dit zijn nou die klaplopers die ons land mede helpen kapot maken, allemaal Paarse Ratten. Ga lekker bij Bouta klagen, hij heeft jullie aangenomen om van jullie stem verzekerd te zijn. Maar als je nog enigszins hersen in je kop hebt , dan weet je dat het zo echt niet gaat werken.😏


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.