Lijk aangespoeld aan de oever van de Surinamerivier

7
Lijk aangespoeld aan de over van de Surinamerivier

Aan de linkeroever van de Suriname rivier, net onder de Bosjebrug in Paramaribo, is vanmorgen een lijk aangespoeld. Het gaat om het lichaam van een man gekleed in een paars shirt, zoals op de foto te zien is.

Het lichaam werd ontdekt door werknemers van een bedrijf ter plaatse, die met werkzaamheden op een boot bezig waren. Het is nog onduidelijk om wie het gaat.

Afgelopen maandag is er wel iemand in het water gesprongen; een visser sprong te Braamspunt in het water en verdween in de diepte. Die man is tot nu toe vermist. Of het om deze man gaat is niet bekend.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn momenteel ter plekke bezig met het onderzoek.

7 REACTIES

 1. Niemand wist dat hij zich al die tijd verschool tussen een bosje bladeren bij de bosjebrug in Surinamerivier en is nu boven water komen drijven.

  Moge Zijn Ziel In Vrede Rusten.


  Maak melding

 2. @ Koos,
  Prima die journalistieke vrijheid maar hoe reageren de nabestaanden bij het zien van deze foto ? Denk niet dat zij de vrijheid zullen toejuichen.


  Maak melding

 3. Al die politieke apen hier hebben hun oordeel al klaar, terwijl ze niet eens weten wie deze man is. En ze vinden het humoristisch ook nog. Als dit de humor is van de gemiddelde VHPers kunnen ze allemasl de prullenbak in.Jullie moeten jullie schamen. Je schaamt kapot om zulke idioten te hebben al landgenoten. Gelukkig wonen de meeste van deze politieke dwazen in Nederland op 5 hoog.

  Heel sterkte aan de familie van deze man.


  Maak melding

 4. Glenn 11 maart 2021 At 08:17
  Al die politieke apen hier hebben hun oordeel al klaar, terwijl ze niet eens weten wie deze man is. En ze vinden het humoristisch ook nog. Als dit de humor is van de gemiddelde VHPers kunnen ze allemasl de prullenbak in.Jullie moeten jullie schamen. Je schaamt kapot om zulke idioten te hebben al landgenoten. Gelukkig wonen de meeste van deze politieke dwazen in Nederland op 5 hoog.

  Heel sterkte aan de familie van deze man.
  ============================================

  Je bent zelf de grootste idioot. Wat heeft dit weer met de VHP te maken sukkel en waarom moet je mensen politieke apen noemen. Nergens heb ik kunnen lezen dat iemand een verwijzing heeft gemaakt naar de politiek of de VHP. Ben je soms niet bij machte om jezelf verbaal beter uit te drukken. Je maakt jezelf onsterfelijk belachelijk hier, als je dat natuurlijk al niet was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.