Lijnbus wijkt uit voor auto en raakt medewerker bij coca cola truck

7
Lijnbus wijkt uit voor auto en raakt medewerker bij coca cola truck
De man raakte zwaargewond en moest met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden.

Een medewerker die aan het werk was bij een coca cola truck, is vanmorgen op de berm bij een supermarkt gewond geraakt, nadat hij werd aangereden door een lijnbus. De bus week uit voor een auto die wilde afslaan.

De lijnbus (lijn 1) reed over de Hoogestraat in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname. Ter hoogte van de kruising met de Fredericistraat kwam een personenauto uit een inrit en reed richting de kruising. De chauffeur van een aankomende bus heeft waarschijnlijk geprobeerd hem in te halen, maar de auto sloeg rechts af.

De buschauffeur probeerde een aanrijding te voorkomen en stuurde scherp naar rechts, de berm op. Op die plek was een medewerker van Fernandes echter bezig met werkzaamheden bij een Coca Cola truck. De bus raakte de man en vervolgens de truck. Doordat de bus scherp naar rechts uitweek, werd ook een vrouwelijke passagier uit de bus geslingerd.

De personenauto die de bus op zich zag afkomen probeerde ook uit te wijken en raakte daarbij een winkelpand. Het voertuig van de man raakte daarbij beschadigd, zoals op onderstaande foto te zien is.

De Surinaamse politie was snel ter plaatse en schakelde een ambulance in waarmee de medewerker en de vrouw zijn afgevoerd naar de SEH voor medische behandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek.

7 REACTIES

  1. Video beelden zullen uitwijzen als de personenauto werkelijk uit een inrit kwam. Als dat zo is, dient ook deze chauffeur beter op te letten vooral voor de snelheidsduivels.
    De Hoogestraat is ook een drukke straat, dus de bus chauffeur moet ook weten, dat hij zijn vaart moet verminderen en dat hij een kruising nadert.
    Maar die F…… hebben altijd haast.
    Het beste aan de medewerker van Fernandes Bottling en de mevrouw die uit de bus werd geslingerd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.