COVID-19 Brigade geïnstalleerd; 10 voertuigen overgedragen

2
COVID-19 Brigade geïnstalleerd; 10 voertuigen overgedragen
Foto's (c) Korps Politie Suriname | bewerking Waterkant.Net

In het kader van de verdere handhaving van de COVID-19 maatregelen in Suriname, heeft de Surinaamse minister van Justitie en Politie K. Amoksi op maandag 8 maart de COVID-19 Brigade bestaande uit leden van het Korps Politie Suriname, het Nationaal Leger, Korps Penitentiaire Ambtenaren, Arbeidsinspectie, Bestuursdienst, Economische Controle Dienst en het Bureau voor Openbaar Gezondheidszorg geïnstalleerd.

Hierna deed de minister de overdracht van tien voertuigen aan de Korpschef van het Korps Politie Suriname, Hoofdcommissaris R. Prade, die op zijn beurt de sleutels van de voertuigen ter hand stelde van de voorzitter van het COVID-19 Coördinatie Team KPS (CCTKPS) Commissaris H. Seedorf.

Bij deze activiteit die plaatsvond in de grote hal van de politieacademie waren onder anderen aanwezig de Korpschef R. Prade, de voorzitter van het CCTKPS Commissaris H. Seedorf, de verschillende Regio Commandanten en andere genodigden.

In een korte toespraak gaf de voorzitter van het CCTKPS, Commissaris H. Seedorf te kennen dat door de regering is besloten om de handhavingsdiensten te doen vergroten door de COVID-19 Brigade in het leven te roepen en de overdracht van de voertuigen te doen. Op de toekomstige gebruikers deed hij een beroep zuinig om te gaan met de voertuigen.

De minister die eveneens aan het woord kwam, hield de aanwezigen voor dat er lang is uitgekeken naar deze voertuigen. Dit, vanwege het feit dat de basispolitiezorg vanaf het begin van de handhaving van de wet uitvoering Burgerlijke Uitzonderingstoestand, belast is geworden. Hij hoopt dat de aanwinst voor verlichting zal zorgen en dat de handhaving beter zal verlopen, meldt de politie.

2 REACTIES

 1. Er wordt veel gedaan om van deze covid te winnen.
  Zo hoort u op de journaals, van uw buren of collega’s en zo kunnen we allemaal het ineens krijgen.
  Hopelijk niet, en als we het krijgen, wensen we dat het gauw genezen is.
  Als we ons aan de opgelegde regels houden, dan komt allemaal goed.
  Bedankt, dat ook u helpt om deze insluiper te overwinnen.


  Maak melding

 2. zijn die prada en seedorf nog steeds actief daar , regering deze paarse ongedierte zouden toch verdelgt worden.
  regering waar komen die auto’s vandaan?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.