Guyanese veroordeelden na uitzitten celstraf gedeporteerd uit Suriname

26
Guyanese veroordeelden na uitzitten celstraf gedeporteerd uit Suriname
Van links naar rechts: Andre Ragmangal, Nazim Shaw, Govinda Dhanraj en Shanandeen Bacchus.

Vier Guyanezen die voor verschillende misdrijven in Suriname opgesloten waren, zijn zondag na het uitzitten van hun gevangenisstraf gedeporteerd.

De mannen werden rond 13.00 uur door de politie van Nickerie overgedragen aan de Guyanese politie.

De veroordeelden zijn:

Govinda Dhanraj (31) die twee maanden vast zat voor huiselijk geweld.

Andre Ragmangal (39) die een maand was opgesloten voor te lang verblijf in Suriname.

Shanandeen Bacchus (47) die twee jaar celstraf uitzat voor handel in verdovende middelen.

Nazim Shaw (58) die twee jaar gevangen zat voor mishandeling.

26 REACTIES

 1. Wat en hoe kwamen ze in Suriname terecht ? Goed dat deze prachtige regering krachtig optreedt. Onder de paarse kakkerlakken hadden deze criminelen zeker de Surinaamse nationaliteit gekregen.


  Maak melding

 2. Ik kijk ook graag uit naar berichten over o.a. ILLEGALE CRIMINELE BRAZILIANEN waarvan illegale goudmijn USDs zijn geconfisceerd en het gespuis wordt gedeporteerd naar het land van herkomst…


  Maak melding

 3. Prima actie van de regering. Graag ook de Cubanen en Haitianen deporteren. Ze voegen niks toe. Ook de 3e rangs chinese arbeiders die door Bouterse zijn gehaald kunnen op de vliegtuig worden gezet.


  Maak melding

 4. Nee Glenn geen familie maar het zijn wel mensen die zo snel mogelijk uit dit land moeten vertrekken en gelukkig hebben wij als president een man met ballen. De zwarte president hiervoor had geen ballen want die waren uitgedroogd . Tevreden nu Boi ?


  Maak melding

 5. Didibrie no sabie kleur.Het zyn die buitenlanders die Su hebben besmet met roof,moord en aware duistere voodoo praktyken.Surinamers zyn goede mensen.Jaag ze allemaal weg


  Maak melding

 6. @ Glenn,
  Hebben deze criminelen jonge zwarte vrouwen onder toeziend oog van hun ouders verkracht zoals die zwarten in Guyana deden? Zo ja dan zijn het zeker niet mijn soortgenoten.


  Maak melding

 7. Paul@@ Doe je zonnebril af. Deze criminelen zijn ook zwart. Wat denk je dan? Dat deze criminelen blanken zijn ???. Wat ben je dom zeg!!🤣🤣🤣 Jij bent ook een zwarte. Wat denk je als jij een volle café in Nederland binnen stapt in dorp, dat de mensen gaat zeggen daar komt blanke aanlopen.? Ze gaan zeggen van….wat komt de zwarte hier zoeken. Driepi so jere…waardeloos dorp Hindoestaan.


  Maak melding

 8. Glenn,
  Waarom steeds maar denken dat racisme alleen door blanken gebeurt? Deze vraag heb ik jou vaak genoeg gesteld maar nooit een antwoord op ontvangen. Denk je dat discriminatie en racisme niet onder zwarten voorkomt? Onder Hindoestanen Chinezen ? Ik heb precies 19 jaar op Korsou gewoond en daar worden de donkere Antilianen door de lichtere zwaar gediscrimineerd. Ga maar na waar racisme niet voorkomt. Nou overal dus!


  Maak melding

 9. Ik vind het best grappig als mensen het hebben over iemands geslachtsdeel, ik noem geen naam(Paul). Of als er geroepen wordt dat een bekend persoon niet meer presteert in bed. Dan denk ik bij mezelf, zijn jullie dan getuige hiervan? Moet er wel om lachen, dat is gezond toch😁
  Enfin, gelukkig worden deze gasten (foto) teruggestuurd naar land van herkomst.


  Maak melding

 10. De haat tussen creolen en hindoestanen zit diep op wtk. Ik schaam me diep en heb de hoop opgegeven dat het ooit nog goed komt tussen deze 2 bevolkingsgroepen. Ik constateer uit beide kampen met grote regelmaat veel denigrerende postings jegens elkaar en berust me in het feit dat gelukkig niet iedereen zo bekrompen en als kind geïndoctrineerd is.
  Tegen degene die tot de laatste groep horen zeg ik, we zijn allemaal Surinamers en stammen allemaal af van de dezelfde schepper. Niemand is beter dan de ander, heb respect voor elkaar. Pas dan kun je respect van de ander verwachten. Soso lobie…


  Maak melding

 11. Ik lach jullie allemaal uit die denken mensen op kleur en afkomst te bashen. Ik heb geleerd om voorbij de kleur en haarstructuur te kijken en de mens te zien.
  Al vroeg leerde ik om mensen niet op hun uiterlijk te beoordelen want je weet nooit wie jou je laatste slok water zal geven als je in nood verkeerd.
  Ik heb tussen mensen van Indiaase afkomst gewoond en geleerd dat hoe donkerder de huidskleur hoe lager hun kaste in India zou zijn.
  Mijn donkere oma had duidelijk een voorliefde voor haar lichtgekleurde kleinkinderen en stak het niet onder stoelen of banken in haar uitlatingen maar gaf ons allen hetzelfde te eten.
  Kijk maar hoe gretig men naar de nagelriemen van een pasgeborene kijkt.
  Geen wonder dat in elk ras men een amulet ozi gebruikt om een baby en jong kind te beschermen tegen het boze oog/ograi want jullie kletsen er maar oplos.
  Deze heren zijn als ongewenste vreemdelingen het land uitgezet met een strafblad. Niet omdat ze van een bepaald ras zijn.


  Maak melding

 12. Ik sta achter de beslissing van deze geweldige regering deze criminelen uitlandig te gooien. Ze komen hier naartoe om te Rossen en te lossen. Elders gaf ik in een andere posting haarfijn aan waar het in de samenleving fout gaat. Te lang heeft het volk zich laten misleiden door de fascisten van de ndp ! Alles kon en mocht onder die fascistische beweging omdat het volk in grote angst leefde en zijn kwebbel niet opendeed.


  Maak melding

 13. Het is iedere keer hetzelfde gezeik, mensen reageren op een artikel en plots vind één individu dat de reactie niet racistisch genoeg is.

  Waarom?
  Wat is het doel hiervan?
  Wie is eigenlijk de racist
  Vervolgens breekt de pleuris uit.

  Het is steevast dezelfde sukkel.
  Hij is er gewoon op uit om de racisten uit te lokken. Wat stoer naar niet heus.
  Ben het spuugzat.
  Een blok van één jr vind ik een prima idee.

  Enne niet voor mij natuurlijk 🤨😋


  Maak melding

 14. Sammy+the+Queen
  heb je gisteren opera winfrie gezien? Die wordt ook blanker. Tja als deze mensen al zwart willen verbloemen. straks wordtb silvana ook blanker. ziek


  Maak melding

 15. Ik vind het ook niet erg als ze die illegale criminele beesten gewoon executeren en laten verdwijnen.
  Zijn net bacteriën en virussen, alleen maar ellende verspreiden ze. Ze dragen niks positiefs bij aan de samenleving.


  Maak melding

 16. UPDATE:
  Uit zeer betrouwbare bronnen heb ik inmiddels vernomen dat de ballen van Bouterse dusdanig zijn uitgedroogd tot het formaat van kikkererwten.


  Maak melding

 17. Paul die bouta heeft nooit geen ballen gehad , die kikkererwten zullen wel rattenkeuteltjes zijn.
  zonder wapen is deze massamoordenaar een hoopje 💩


  Maak melding

 18. Glenn 9 maart 2021 At 13:04
  Toch maar weer de racistische kaart trekken hé. Heeft nul toegevoegde waarde aan het artikel, maar jij hebt je keutel weer kunnen leggen. Moeilijk om iedereen als mens te zien? Loser!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.