18-jarige vrouw probeert vloeibare cocaïne in postpakket te versturen

2
politie-bureau-suriname

De Surinaamse politie heeft de 18-jarige postpakket verzendster G.D. aangehouden, nadat zij in de maand november van het vorig jaar een pakket met drugs ter verzending naar het buitenland had aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Dat meldt het korps Politie Suriname vandaag.

Tijdens controle door de douane recherche werd er 500 milliliter cocaïne in de doos aangetroffen. Het verderfelijk spul werd in beslag genomen, waarna deze zaak werd overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De jonge vrouw heeft zich in de laatste week van februari 2021 met haar advocaat bij het politiebureau aangemeld. Ze is daarna door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade aangehouden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is G.D. door de politie in verzekering gesteld, aldus de politie.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. haar leven verknalt , opruimen die gasten , geen pardon , of geef die lellebel een spuitje met die vloeibare cocaine , gaat ze misschien nog een keer paaldansen ( een rondje en dan plof).


    Maak melding

  2. Inderdaad, haar leven verknald. Ik denk dat zulke jonge gasten hulp nodig hebben en veel voorlichting. Er zal een oudere hier achter zitten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.