Spookrijder veroorzaakt aanrijding in centrum

10
Spookrijder veroorzaakt aanrijding in centrum

Een bijzondere aanrijding vanmorgen in Suriname. De bestuurder van dit autobusje veroorzaakte zojuist een aanrijding in de Henck Arronstraat, door tegen de richting in te rijden. De spookrijder knalde hierdoor op de middelste baan tegen een pick-up aan.

De veroorzaker verklaarde dat hij naar de Keizerstraat moest, maar plotseling niet meer wist waar hij naartoe reed. Hij reed ook al tegen het verkeer in op de Fred Debystraat en sloeg toen linksaf de Henck Arronstraat in.

Het verkeersongeval gebeurde vlak voor de Oranjeschool. Niemand raakte gewond, maar er ontstond een behoorlijke verkeersopstopping.

10 REACTIES

 1. Dat er frontale botsingen door voertuigen in het verkeer zijn, is voor mij niet vreemd, maar spookrijders daar kan ik met mijn verstand niet bij. Vooral als het m.i. van een autobestuurder uit Suriname gebeurd is.

  Dit op grond van:
  – iedere bestuurder die een voertuig mag besturen heeft een opleiding gevolgd om een auto te mogen besturen, de verkeersregels te kennen/theorie en voor te slagen en ook voor de praktijk en in het bezit is van een rijbewijs.

  Het verkeer, de verkeersinfrastructuur/ de wegen in Suriname te kennen, vooral in Paramaribo.

  Op grond van deze zaken vind ik het vreemd dat er een spookrijder is in Paramaribo en niets merkt dat hij een verkeerde rijrichting tegen de verkeersstroom rijdt. Hij ken toch de verkeersborden, een richtingsweg.

  Er klopt iets niet met deze spookrijder die de aanrijding heeft veroorzaakt.


  Maak melding

 2. wilde gewoon effe snel een passie boren om sneller op de plek van bestemming te komen.
  je ziet het regelmatig, verkeer staat vast, en dan gaan ze op de andere baan rijden omdat ze of af moeten slaan naar rechts, of naar een tankstation verderop of gewoon voor gaan dringen verderop in de rij.
  surinamers weten niet eens wat voorrang is.
  rijden zelf op een voorrangsweg en geven iedereen voorrang om op de weg te komen.
  de grootste oorzaak dat het verkeer altijd vaststaat.
  teveel stilstaan als dat niet nodig is, geeft alleen maar opstoppingen


  Maak melding

 3. Dat gebouw aan de rechterkant is dat de Oranjeschool? Gelukkig is onze Majesteit Koning Willem Alexander van Oranje nog niet in Suriname
  Deze debiel heeft nog nooit een verkeersbord gezien, waarom zou hij ook. Hij kan nie lese en zijn matties hebben ook geen rijwijs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.