maandag, november 27, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte aangehouden na vondst vloeibare cocaïne in ketjap

Verdachte aangehouden na vondst vloeibare cocaïne in ketjap

-

- Advertisement -

De douane-recherche in Suriname heeft afgelopen vrijdag een hoeveelheid vloeibare cocaïne aangetroffen, in een partij ketjap. Er is één verdachte aangehouden.

De drugs werden aangetroffen in een partij ketjap in een container op de Jules Sedney Haven in Paramaribo. Deze stond gereed om naar het buitenland vervoerd te worden.

De Surinaamse narcotica brigade werd ingeschakeld en heeft dezelfde dag nog de verdachte aangehouden. Deze persoon is inmiddels voorgeleidt en in verzekering gesteld.

- Advertisement -

De zaak wordt verder onderzocht.


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
Does Travel & Cadushi Tours
9 REACTIES
 1. Surinamers blijven het proberen.
  Ze ziin waarschijnlijkheid niet bang voor de straffen die ze opgelegd krijgen door de surinaamse autoriteiten.


  Maak melding

 2. Dit is toevallig onderschept, maar alle andere gekruide ketjap soorten jaren al geexporteerd naar het buitenland dan? Ga maar ergens ter wereld na of je surinaamse gekruide ketjap op de rekken ziet van een supermarket. Dus dat roept naar vraag tekens.


  Maak melding

 3. Leuke opmerkingen , maar bij mij rijst de vraag op. Welke heren of dames hebben de mogelijkheid deze producten te exporteren en hoelang is dit al gaande . We weten allemaal wie de import en export beheerd in Suriname. Dezelfde groep die in het machtscentrum staan . Die al jaren hun geld op deze manier verdienen en maar roepen dat dit door hard werken bewerkstelligd is . Nou gaat men erover lollen, Zo lolletje is het niet. Maar ja lang leve de VHP de Surinaamse wolf in schaaps kleding . De zogenaamde harde werkers. Mijn hoela , die arme creool zou dit nooit voor elkaar krijgen . Ben benieuwd wie zij hebben gearresteerd , jij niet!


  Maak melding

 4. Inderdaad Adriaan die arme Creool is te lui en te dom om iets op te bouwen. Noem jij maar een land waar een Creool de nacht heeft en het goed gaat in dat land. Vergeet ook niet hoor dat Suriname door de zwarten leeggeroofd uitgebuit en geplunderd is en niet door de VHP of door de Hindoestanen. Die redden zich overal wel! Trouwens Adriaan de bij mijn weten is nog geen een Hindoestaan in de VS hoor drugshandel veroordeelde … wat over de zwarten ? Cobra en Meriba en noem maar op


  Maak melding

 5. Goed zo Poul/Adreiaan duss lul gewoon niet uit je nek lul verder wat bouta/ brunswijk / Dino Bouta/monnie hond moet ik verder gaan vieze hommo ga verder in je hang mat slapen lul.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES