Drie doden nadat Mark-X bestuurder zonder rijbewijs inrijdt op mannen

27
Drie doden nadat Mark-X bestuurder zonder rijbewijs inrijdt op mannen

Het gruwelijk ongeval met drie doden dat gisteravond plaatsvond aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname, is veroorzaakt door de bestuurder van een Mark X, die niet in het bezit is van een rijbewijs. De 22-jarige bestuurder E.P. is aangehouden en in verzekering gesteld.

De dodelijke slachtoffers zijn Acelie Aseya (17), Jason Agwentie (26) en Chavelero Sieran (26). De 22-jarige J.P. en de bestuurder zijn ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen.

Uit verklaring van de autobestuurder blijkt dat hij reed over de bovengenoemde weg gaande richting Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Monitorweg kwam een van zijn achterbanden tegen de trottoirband aan. Hij verloor de controle over het stuur en raakte van de weg.

Hij reed daarbij hard in op vier niets vermoedende mannen die zich nabij de kruising van de Nieuw Weergevonden- en Monitorweg bevonden. Daarna ramde hij een EBS paal en ramde de schutting van pandnummer 23 aan de Nieuw Weergevondenweg.

Drie van de mannen lieten ter plekke het leven terwijl de vierde met de ambulance is vervoerd. De klap was zo hard dat twee van de slachtoffers werden aangetroffen op het erf van pandnummer 25 en twee op het terrein van pandnummer 23.

Een van de slachtoffers had een bromfiets bij zich welke total loss is verklaard. De autobestuurder is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij klaagde van pijn en is ook met de ambulance vervoerd.

In eerste instantie ging men ervan uit dat het een aanrijding betrof tussen twee voertuigen en een bromfiets, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Gelet op de schade aan zijn voertuig kan niet anders geconcludeerd worden dat de veroorzaker met een behoorlijk snelheid heeft gereden.

27 REACTIES

 1. Nogmaals voor de zoveelste keer ,In Suriname heb je te maken met een Bananen-Republiek.Het is nog steeds,, Neks no fout!!!!. En rijbewijzen krijg je nogsteeds met Moerga en Daroe…


  Maak melding

 2. Begin de naam van die straat te veranderen, waarom moet je een straat de naam geven
  weergewonden weg. dan vraag je om problemen.
  Benzine prijs moet omlaag toch, nog lager en nog lager dan stijgt het aantal doden meer en nog meer en nog meer
  Hmm, zou het moeten zijn hoger en hoger en nog veeeeeeeeeeeeel hoger,
  maar ja dan is het duur dan krijgen we de jankerds die liever doden zien dan minder verkeer. d


  Maak melding

 3. Deze daders vervolgen tot het einde .
  De nabestaanden moeten deze verkeershufters zodanig vervolgen dat ze hun hele verdere leven aan
  hun wandaden zullen herinnerd worden.ze laten betalen voor materiële en immateriële schade.


  Maak melding

 4. Hij was geschrokken van die trottoir band. Kan gebeuren als je niet bevoegd bent te rijden. Over 4 weken tuft hij vrolijk weer zonder rijbewijs in een nieuwe Marc x


  Maak melding

 5. En wanneer grijpt de overheid een keer in, dag na dag verkeersslachtoffers en iedere keer wordt aangegeven hoe erg het is, maar actie….never! Sari tori


  Maak melding

 6. Deze mark X zal ook wel met donkere ruiten hebben gereden want dat is nu echt een regel geworden in suriname terwijl het bij wet verboden is.
  Alle ruiten moeten gewoon terug zoals het uit de fabriek kwam ik moet de bestuurder kunnen zien oogcontact in het verkeer is noodzakelijk


  Maak melding

 7. Sommigen doen als of er geen wetgeving bestaat in Suriname, ander doen als barbaren met sharia wetten, het is duidelyk dat hier iets triest heeft plaats gevonden.
  de bestuurder zal zich voor het gerecht moeten verantwoorden zo wordt in een beschaving gehandeld,dus waarom die zinloze opmerkingen ,er hoeft echt niet meer olie op het vuur
  een ongeluk kan een ieder overkomen.ik verdedig niemandt hoor maar ik doe niet mee aan monkey buznes.


  Maak melding

 8. De man is niet in de auto gestapt om mensen doodt te gaan ryden, als dat zo was dan zou dat misdadig zyn ,maar we moeten nu niet gaan doen alsof de man niks is overkomen, niemandt wil nu toch in zyn schoenen staan


  Maak melding

 9. @rbrown: ik weet niet van welke planeet je komt, maar in een auto stappen zonder rijbewijs is mensen doodrijden. Dat rijbewijs hebben mensen niet voor Piet snot.


  Maak melding

 10. Er moet een wet komen dat mensen zonder rijbewijs levenslang de cel krijgt en als je anderen dood ook de doodstraf krijg, maar zal nooit en niet komen gezien de poppenkast als dna, gewoon ja knikkers en verlengstuk van een winnende regering.


  Maak melding

 11. Het is kennelijk normaal dat je in een auto rijdt zonder rijbewijs. Degene die de auto ter beschikking heeft gesteld is ook verantwoordelijk voor de dood van deze mensen.
  Condoleances aan de nabestaanden.
  Ik denk overigens dat mensen hier niets van leren. Het rijden zonder rijbewijs zal gewoon doorgaan alsof het normaal is.


  Maak melding

 12. Mijne mensen, het opzettelijk deelnemen aan het verkeer op de Openbareweg, zonder een rijbewijs, vervolgens mensen doodrijden en vernieling van eigendommen van mensen. Wetboek strafrecht; deelname aan het verkeer/ openbareweg zonder rijbewijs; poging tot doodslag, poging tot moord en zware mishandeling, met de dood ten gevolge.
  Dus je kan zien dat betrokkene dader, mededader eigenaar van de auto, geen verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

  Maar we laten dit aan de jurisprudentie, was ff mijn theorie!

  Hoe zouden jullie dit kunnen voorkomen??
  Wetten en regels zijn er, geldt dit overal in Su.

  Ook hoor je elke dag over roof, wat nu als wij ook voor niets terugdeinzen, ook zelf bewapenen en terugslaan voor je eigen veiligheid. Sranan man oen opo!
  Laat niemand jou en jou eigendommen komen aanraken, afpakken, wroko anga ding!
  Politie komt later pas, dus handel ik het zelf af, zolang je op je erf staat, wordt je beschermd door de Wet!
  Ding a film…no wakti sikie,dring dresi fosie..! Bossing direct waar dan ook!


  Maak melding

 13. zonder rijbewijs en nog drie doden op je geweten hebben, en dan nog lopen jammeren omdat je pijn hebt? Ik had je ter plekke en met veel liefde nog extra pijn bezorgd😤


  Maak melding

 14. Met name de mensen in de omgeving van bestuurders zonder rijbewijs moeten dat doorgeven aan de politie. Je mag het ook verklikken noemen maar dat is nog altijd beter dan de verandering van medeburger tot moordenaar of een reden verzinnen voor de ravage die is aangericht door onbevoegd en onbekwaam rijgedrag. Nabestaanden krijgen hun dierbaren niet terug.


  Maak melding

 15. Lees ik nou het juiste verhaal,het waren 4 jonge knullen die stonden te hangen op Tap’oekoe de beruchte Surinaamse mentaliteit. Ik wil niet veoordelen of het nou nietsnutters of nou net van werk kwamen foe tek wan fatoe.Weet U er is een gezegde ,,Alla sanie di e psa na boeng sanie ,,m.a.w. dingen gebeuren met de goede bedoelingen,het blijf een zeer trieste geval.Maar nu aan alle Surinamers gevraagd wordt om hun steentje bij te dragen om het land op nog hogere waarden te brengen
  Zullen er nu zeker minder hangjongeren op de tap’oekoe gaan fatoe nemen .Er zal zeker een ommekeer in het dagelijks leven plaatsvinden. Anderzijds zullen de Surinaamse schoonhedenmet een prettig gevoel langslopen zonder gemist.


  Maak melding

 16. wat een domme reacties van die rbrowny met y , zal ook wel geen rijbewijs hebben , ja wat wil je dat je niet verder gekomen bent dan de paarse kleuterschool he brown.


  Maak melding

 17. Weer doden te betreuren in het verkeer, jonge mensen die hun leven verliezen in en in triest voor zulke jonge levens en hun families en de gemeenschap .
  Families sterkte en gecondoleerd zal wel zwaar zijn.
  Hoop dat er donaties komen voor de uitvaart, want vaak is er geen verzekering.


  Maak melding

 18. De eigenaar van de auto ook vervolgen wegens medewerking verlenen aan het plegen van een misdrijf door de auto uit te lenen aan deze idioot.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.