donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw vermoedelijk na inname oso dresi overleden

Vrouw vermoedelijk na inname oso dresi overleden

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een vrouw in Paramaribo is zaterdagochtend vermoedelijk na inname van een oso dresi overleden. De politie heeft haar lijk in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname.

Nog vóór haar dood zou het slachtoffer aan haar familie hebben gezegd dat haar partner haar een drank had laten innemen. De man beweert dat de vrouw hoofdpijn had, waartegen hij haar een oso dresi gaf om in te nemen.

Volgens verklaringen verergerde de gezondheidstoestand van de de vrouw en zaterdagochtend werd zij gebracht naar het ziekenhuis, maar is vermoedelijk onderweg overleden. Bij aankomst in het ziekenhuis vertoonde zij geen tekenen van leven meer.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. De oso dresi is in beslag genomen. De drank is naar het laboratorium opgestuurd voor een onderzoek.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

17 REACTIES
 1. Surinamers drinken liever rotzooi van hun oso dresi, dan dat ze naar de dokter gaan. Ik ken meerdere mensen die kozen voor oso dresie, in plaats ze naar de dokter gingen. Eind stand zijn ze overleden. Jammer natuurlijk.


  Maak melding

 2. Olivia, wil je beweren dat wanneer wij Surinamers naar de dokter gaan en nooit een oso dresi gebruiken, we niet meer dood zullen gaan?
  Overal op aarde gebruiken mensen oso dresi en net als bij de medicijnen gekregen van de dokter, kan het in sommige gevallen fout gaan, maar dat wil niet zeggen dat ze in alle gevallen waardeloos of gevaarlijk zijn.


  Maak melding

 3. Lieve mensen, wie schiep de mens en wie gaf deze zijn levensjaren mee? Dat is onze God en Vader, Schepper van hemel en aarde en alles wat zichtbaar en onzichtbaar is. De Bijbel zegt in Johannes 1 e.v In de beginne was het Woord en dit Woord was bij God en het Woord was God.En het Woord is vlees geworden en heeft onder ons gewoond. God zegt in het Bijbelboek Exodus 15 vers 26: IK BEN UW “HEELMEESTER”. Jezus Christus is uw Heelmeester. In Zijn machtige Naam worden ziekten bestreden en demonen uitgedreven. In 2Koningen 20 moest koning Hiskia sterven, zijn tijd was om, en God liet het door de profeet Jesaja aanzeggen. Daarna bad hij tot de Heer en huilde erg. En de Heer zei tegen Jesaja keer terug en zeg tegen Hiskia: “Ik heb uw gebed gehoord en uw tranen gezien, Ik zal 15 jaren aan uw “levensdagen” toevoegen. Wij mogen uit dit voorbeeld aannemen dat als u sterft het ook uw tijd is en dat niemand vóór zijn tijd gaat. Wij mensen zijn té beperkt in ons denkvermogen om Gods wegen te kennen of te begrijpen. Ga met uw ziekte en ongemakken naar uw Hemelse Heelmeester. Zie Youtube “The Last Reformation” de getuigenissen van Torben Sondergaard, een discipel van Jezus in dienst van Jezus. Zoals Paulus, zoals ik en straks zoals u.


  Maak melding

 4. @leohans, kom niet zitten prediken hier. God heeft artsen de wijsheid gegeven om ons beter te maken met medicijnen.
  @Henkes, ik heb zeker verzuimd, om te schrijven hier, zoek eerst de dokter op, helpt de medicatie niet, dan ga je verder zoeken ja. Maar jij bent zeker weten ook 1 van de osodresi types.
  En ik, ja, ik, ga liever eerst naar de dokter. Ik ben niet een osodresi type. Punt uit. Klaar.


  Maak melding

 5. Waar ter wereld wordt er geen oso dresi gebruikt? Het is ingebakken in de menselijke cultuur. Baat het niet, dan schaadt het niet! Het placebo- effect kan wonderen verrichten. Het is pech hebben als het in sommige gevallen verkeerd afloopt. We weten nog niet of het ene , verband houdt met het andere , vandaar het onderzoek. Dus, is alles mogelijk zolang er geen uitslag is. Nomonomo, a no a oso dresi mus’ tyari a nen!


  Maak melding

 6. Olivia volgens Leohans ben je on schriftuurlijk bezig.
  Als ik een oso dresi zou krijgen van een persoon,dan zou die persoon het eerst moeten drinken en dan even wachten wat er gebeurt.
  In het Romeinse tijd hadden ze ook zogenaamde oso dresi.


  Maak melding

 7. Triest nieuws en eng, maar in suriname is er een markt voor. In nederland wordt het anders genoemd niet zoals in suriname, maar sommige planten zijn ook giftig ook in nl.


  Maak melding

 8. Een arts in Suriname kan zich vergissen en een verkeerde recept uitschrijven.
  Het is mij opgevallen dat er geen samenwerking is tussen: arts, apotheek, die elkaar controleren op dit punt.
  En de een vraag van het patiënt,
  is het antwoord” wie is de arts, : jij of ik?


  Maak melding

 9. Olivia, veel medicijnen voorgeschreven door een westers opgeleide arts zijn ontwikkeld uit oso dresi (aspirineb.v. komt van een Nederlandse Oso dresi namelijk bast van de Wilg, Kinine tegen malaria komt onze eigen Kwasi bita) Oso dresi zijn niet in alle gevallen waardeloos. Traditionele geneeskunde bevat een onschatbare wijsheid. Daar is de wetenschap intussen ook achter gekomen. Als de kennis van oso dresi, die aanwezig is bij onze inheemse en marron gemeenschappen, verloren gaat, is dat een groot verlies voor de mensheid als geheel. Persoonlijk heb ik al meer dan 20 jaar klachten waar ik westerse medicijnen voor moet gebruiken, anders is mijn leven niet waard geleefd te worden. Mijn familie zat steeds achter mij aan om traditionele medicijnen van de Indianen uit te proberen. Een maand geleden ging ik eindelijk overstag en ik gebruik al die tijd geen Symbicort (zoek het op) meer en tot mijn grote verbazing zijn de klachten die ik had weggebleven.( Zonder Symbicort, dat ik uit Nederland laat komen, omdat het in Suriname driemaal zo duur is en ik het constant moet gebruiken) Als ik 10 of 20 jaar eerder met de oso dresi was begonnen, had ik nu, met het geld dat ik uitgespaard had, een betere auto kunnen kopen, dan die waar ik het nu mee moet doen.


  Maak melding

 10. Dit is een zeer wazig bericht zonder 1 naam ,locatie of bronvermelding .ik zet dit bericht in het kader van de poging van de minister om de traditionele genezers uit te schakelen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES