VIDEO: Verkeer uren vast na aanrijding op Bosje brug

5
VIDEO: Verkeer uren vast na aanrijding op Bosje brug
De situatie op de brug (filmpje onderaan)

Het verkeer op en nabij de Bosje brug in Suriname heeft vanmiddag flinke vertraging opgelopen. De oorzaak hiervan is een aanrijding zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Bij het verkeersongeval waren een vrachtwagen en meerdere personenauto’s betrokken. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat sommige weggebruikers zeker 2 uren geen kant op konden.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De Surinaamse politie is ter plekke bezig met het onderzoek.

Een filmpje gemaakt op de brug:

5 REACTIES

 1. Het zou goed zijn dat er op de Oostwestverbinding in het distrikt Commewijne vanaf aan bepaalde vastgestelde aantal km tot de Wijdenboschbrug een vastgestelde snelheid voor voertuigen vastgelegd voor voertuigen ( personenauto’s en vachtauto) om veiligheid reden. Een lage snelheid zou goed zijn. Ook het inhalen van voertuigen zal op deze afstand verboden moeten worden.

  Een andere maatregel zou voor vrachtauto’s moeten gleden om op bepaalde tijdstippen van de dag daar niet over mogen rijden. Hun vracht kunnen ze in de avonduren/nacht (of wanneer het minder druk is op de dag) vervoeren.

  Natuurlijk zal dit nadelige en voordelige gevolgen opleveren.

  Het grootste voordeel is de veiligheid en dat is heel erg belangrijk.

  Een onderzoek over de bezetting. Verkeerintensiteit moet worden onderzocht ( overal in Paramaribo) Hiedoor kan men de juiste maatregelen treffen voor talrijke zaken in het verkeer voor alle verkeersdeelnemers.


  Maak melding

 2. In plaats van te dromen over een brug over de commewijne naar guyana land ( guyana dubai)
  Svp gewoon een brug of veer verbinding naar commewijne


  Maak melding

 3. Inplaats van bruggen naar Guyana en Frans Guyana;

  Gewoon een nieuwe brug bij domburg bouwen en daarna of tegerlijkertijd een brug te leonsberg over de Suriname rivier richting Commewijne. Problemen opgelost. Om gelden te genereren voor beide bruggen tol heffen op de brug en de wegenbelasting opschroeven.
  Probleem opgelost. Niets is gratis!


  Maak melding

 4. Ipv wegen belasting gewoon een tolheffingssyteem net als Japan. Die ingevoerde Japanse voertuigen hebben toch bijna allemaal het kaartensysteem er nog in zitten. Kan gewoon overgenomen worden. Het wiel hoef je niet opnieuw uit te vinden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.