Auto en busje in trens na zware aanrijding

11
Auto en busje in trens na zware aanrijding

Op de kruising van de Engelbrecht- en de Bakapasiweg in Suriname, heeft zich vanmiddag weer een zwaar verkeersongeval voltrokken tussen twee voertuigen. Daarbij zijn beide voertuigen in de trens terecht gekomen zoals op de foto te zien is.

De personenwagen reed over de Bakapasiweg in de richting van de Pandit Murliweg. Het busje reed over de Engelbrechtweg en kwam vanuit Meerzorg. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van de aanrijding, die daarna plaatsvond op de kruising.

Één persoon raakte gewond en werd per ambulance afgevoerd.

Afgelopen weekend vond er ook al een zware aanrijding op dezelfde kruising plaats, waarbij ook twee voertuigen in het water terecht kwamen. Er waren toen 4 gewonden:

11 REACTIES

 1. Ik denk en nogmaals ik denk nu hardop,
  Moeten wij niet meer maatregelen treffen om dit soort aanrijdingen te voorkomen ik verzoek aan iedereen die vandaag gaan reageren om iets bij te dragen en jullie bijdrage zal ik uitwerken en aan de OW minister aanbieden.
  Denk bijvoorbeeld aan meer borden meer intensiever rijschool gedrag eer iemand een rijbewijs krijgt overhandigd, meer controle of iemand wel een rijbewijs heeft ook voor het voertuig dat hij of zij aan het besturen is.
  Etc etc


  Maak melding

 2. @Ron San AL GEHELE VERBOD OP GETINTE RUITEN. Want door tint zie je geen moer naar buiten overdag. Laatstaan savonds. Zijn mensen die iets verdachts hebben te verbergen rijden met deze ruiten.


  Maak melding

 3. Jan de Wit ga eens naar Dominicaanse republiek de Oost bloklanden een paar Afrikaanse landen dan zal je anders lullen Su is daar niks vergeleken


  Maak melding

 4. Lullen:

  Uit je nek lullen kan ook, om Suriname te vergelijken met een land waar meer mensen rondlopen dan in ons land, om het het maar even begrijpend te formuleren.


  Maak melding

 5. Obama,meneer de Wit probeert met fatsoenlijke woorden iets te bewerkstelligen. Jij met je domme hoofd gaat Rusland erbij halen. Je bent gewoon een domme koe die niet eens leest waar het om gaat en wat een ander bedoelt. Een beetje minder tv kijken naar onzin zou je goed doen.


  Maak melding

 6. Ik vermoed (ben er bijna van overtuigd) dat heel veel bestuurders rijden zonder een rijbewijs en hebben waarschijnlijk nooit 1 theorie en praktijkles gevolgd.

  Ten 2e:
  achter al die getinte ruiten zie je inderdaad niet of men loopt te fingafokken met een smartphone of met zijn/haar partner..

  Ten 3e:
  De infrastructuur is op de meeste plaatsen gewoon idioot geregeld. Wegen zijn veels te smal, hebben grote gaten en/of verzakkingen etc. etc.

  Ten 4e: ik zie heel veel prowagens rondrijden. Je vraagt je af wat de agenten doen, want het lijkt alsof ze graag in een airco pick-up cruisen ipv politiewerk te doen. Ik kan het mis hebben, maar dat is mijn constatering.

  Dus voor de miniSTERREN van O.W. en JUSPOL is er nog heel veel werk aan de winkel…


  Maak melding

 7. Dagelijks gebeuren, per jaar valt in China en India 200,000 doden, in Suriname valt het reuze mee, geduld mensen geduld en niet laten opjutten aub??


  Maak melding

 8. Controle op rijschoolhouders en examinatoren. Check the checkers. Check de normen en de handhaving daarvan om in het bezit te komen van een rijbewijs. Wie niet of onvoldoende bekwaam is moet geen rijbevoegdheid want t hele systeem raakt ontregelt en verkeersdeelnemers lopen gevaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.