Arbeider steelt onderdelen bij sloopbedrijf waar hij werkt

1
Arbeider steelt onderdelen bij sloopbedrijf waar hij werkt

De Surinaamse politie heeft de 53-jarige N.F. op maandag 1 maart aangehouden. Deze man die werkzaam was bij een sloopbedrijf in het district Commewijne, wordt ervan verdacht auto lenzen en injector onderdelen daar te hebben weggenomen meldt het Korps Politie Suriname.

Onderzoek wees uit dat N.F. op een onbewaakt moment onderdelen van het bedrijf heeft weggenomen, waarna hij een collega benaderde met het verzoek een koper voor hem te zoeken. De collega vertrouwde het zaakje niet en sloeg alarm bij de leiding.

De eigenaar van het bedrijf stelde een onderzoek in en benaderde de verdachte werknemer om de onderdelen te kopen. De twee wendde zich naar de auto van N.F. en bij de onderhandeling bleek het om de gestolen lenzen en onderdelen van het sloopbedrijf te gaan.

De werkgever schakelde de politie in en werd de verdachte arbeider aangehouden. Samen met de in beslag genomen goederen werd N.F. overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

De verdachte gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd en is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.