dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVanaf vandaag weer werkende verkeerslichten hoek Van ’t Hogerhuys- en Slangenhoutstraat

Vanaf vandaag weer werkende verkeerslichten hoek Van ’t Hogerhuys- en Slangenhoutstraat

-

Does Travel - naar Suriname

Vanaf vandaag 09.00u zal het verkeer op de hoek van de Van ’t Hogerhuys- en de Slangenhoutstraat in Suriname weer geregeld worden door middel van verkeerslichten. Nu is er echter geen portaal op de hoek meer waaraan de verkeerlichten zijn bevestigd.

Het portaal was vrijdagavond 16 oktober verwijderd. Dit nadat het beschadigd was geraakt door zwaar transport. Het portaal was op maandag 12 en donderdag 15 oktober aangereden.

De portaalconstructie was door de aanrijdingen dusdanig beschadigd geraakt, dat het acuut gedemonteerd moest worden om te herstellen. Uiteindelijk is er besloten om het portaal niet meer te plaatsen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Domme ontwerpers van de portaal,waar waren jullie verstand tijdens dit ontwerp?Dit portaal wordt niet meer geplaatst,zet hem dan voor je ontwerp buro.


    Maak melding
  2. Sommige bestuurders zien de stoplichten als versiering als ze vinden dat ze telang wachten en het stoplicht snel op Rood staat denken ze ohw ik heb deze Kleur al gezien en rijden verder door met alle gevolgen van dien


    Maak melding
  3. Ik krijg geen hoogte van Zwakke; als hij opzettelijk zoveel schrijf- en spelfouten maakt, is hij brilliant. Als hij deze spel- en schrijffouten maakt, omdat hij niet beter weet, dan is hij zeer zwakbegaafd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES