VIDEO: Terreinwagen rijdt achterportier personenauto kapot

6
Terreinwagen rijdt achterdeur personenauto kapot

Bij een botsing tussen twee auto’s vanmiddag op de hoek van de Johannes Vermeer- en de Rembrandstraat in Suriname, was er veel schade aan de voertuigen.

Het ongeval vond iets na 17.00u plaats tussen een Toyota Prado terreinwagen en een Vitz personenauto. Volgens de eerste informatie zou de Prado geen voorrang hebben verleend aan de Toyota Vitz.

Er raakte niemand gewond, maar beide voertuigen zijn zwaar beschadigd. De Prado reed het achterportier van de Vitz kapot, zoals op de foto en in het filmpje hieronder te zien is:

6 REACTIES

  1. Het lijkt alsof menigeen geen verkeersborden meer kan interpreteren. Ze willen altijd voorrang, ook al komen ze voor een STOP bord te staan. En, als ze een grote auto rijden, dan spelen ze nog stoerder, want ze gaan ervan uit dat de bestuurder van de kleinere auto zal afremmen.
    Ik zie het ook ’s morgens vroeg als ik naar het werk ga. Het licht staat op rood en ik stop keurig. Anderen achter mij halen me in en rijden door rood want ze gaan ervan uit dat de andere weg vrij is.


    Maak melding

  2. Ik stel voor om weer naar de tijd te gaan van paard en wagen. Moderne met overkapping. Want zodra ze in een auto stappen, krijgen ze de kolder in de kop. Dan hebben we geen verkeersdoden meer en ook belangrijk, geen klachten meer over dure benzine prijzen. Iedere dag is het raak met circus botsauto zoefzoef.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.