‘Bigi Boy’ verliest van Franse tegenstander tijdens UFC in Las Vegas

11
'Bigi Boy' verliest van Franse tegenstander tijdens UFC in Las Vegas
Beeld: (c) UFC screenshot

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 februari op punten verloren van zijn tegenstander, de Fransman Ciryl Gane (30). De twee stonden tegenover elkaar tijdens UFC Fight Night 186 vanuit UFC APEX in Las Vegas.

Rozenstruik, die voor Suriname uitkomt, wilde de eerste persoon zijn die Gane zou verslaan. De Fransman was echter van plan om ongeslagen te blijven in MMA en zichzelf te verklaren als de volgende kanshebber voor de riem.

De 32-jarige Surinamer heeft door zijn verlies zijn derde UFC hoofdgevecht niet gehaald. Bij winst zou hij plek 3 bij de zwaargewichten van de UFC veroveren.

UPDATE – ‘Bigi Boy’ heeft verloren en noemt de wedstrijd zijn slechtste prestatie ooit. Filmpje:

11 REACTIES

 1. Was te verwachten. Jammer dat hij niet de juiste trainers heeft. In eerdere gevechten bleek steevast dat hij te zwaar en te traag is. Hoewel zijn buik wat meer afgetraind is hebben trainers dit niet om kunnen zetten in beweeglijkheid en snelheid. Was een aanfluiting. Heeft 5 ronden stilgestaan in de ring en zich verscholen.


  Maak melding

 2. Next Time Better Luck.

  Blijf Doorgaan, Er Bestaat In Sport Altijd Een Tweede Kans En Dan Pas Kan Je Het Echt Goed Vaststellen.

  In Het Leven Gaat Het Vaak Om Je Eerste Kans, Dat Telt.


  Maak melding

 3. Bigi booi respect! en sport heeft altijd verliezers en winnaars.
  Jij bent voor mij een winnaar , ga door en volgende keer een overwinning. Krakti brada


  Maak melding

 4. Bij UFC krijg je goed geld, maar daar moet je wel echte klappen voor uitdelen of incasseren (incasseren niet te vaak, want dan word je aan de kant geschoven) . De tijd lijkt voor Bigi Boy te zijn aangebroken om, net als Brock Lesnar en Ronda Rousey, te gaan solliciteren bij WWE Raw, daar krijg je ook goed geld maar dan voor nep klappen.


  Maak melding

 5. Je bent Mohammed Ali niet. Die kon op zijn 36 ste jaar nog dansen springen en uitdelen als geen ander. Dat kan je helaas niet meer aan Leon Spinks vragen omdat hij vorige maand overleed. Maar je kan het wel aan mij vragen Bigi boi.


  Maak melding

 6. Roland Faith 28 februari 2021 At 05:20
  Was te verwachten. Jammer dat hij niet de juiste trainers heeft.
  =======================

  Hij zit bij American Top Team. Dat is zo’n beetje het beste wat je kan krijgen qua trainers. Zelfde stal waar ook Dustin Poirier, Masvidal, Woodley en Amanda Nunes trainen. Dus ik snap niet helemaal je punt.
  Dat het een bijzonder slechte wedstrijd was klopt wel. Overigens was ik van de Fransman ook niet erg onder de indruk. Die valt bij z’n volgende gevecht tegen een maatje groter direkt door de mand.


  Maak melding

 7. @ Roland Faith, helemaal mee eens.

  Misschien ligt het niet aan de trainers maar aan de mentaliteit en houding van Rozenstruik zelve. Hij zal daarom aanlopen naar gevechten veel serieuzer moeten gaan nemen want hij kwam bij de laatste 2 opponenten veel en veel te kort.


  Maak melding

 8. Paul 28 februari 2021 At 09:20
  130 klappen incasseren laat zien dat je een zware nederlaag geleden hebt.

  Paul je hebt volkomen gelijk.
  Ik vond Bigi Boi een laffe vechter. Ik heb het vermoeden dat hij nu meer voor het geld gaat dan voor glorie.
  Hij heeft nooit het initiatief genomen. kroop steeds naar achteren.
  Luisterend naar de reporters dan zou hij nu voor een andere trainer en trainingsmethoden moeten kiezen want wat hij liet zien was bij het laffe af.


  Maak melding

 9. De Afrikaan Francis Ngannou sloeg Bigi Boi binnen de korste keren K.O., dus toen BB tegenover een andere Frans sprekende Afrikaan kwam te staan, verstijfde hij van angst; ’té sneki bet ju, ju é frede gi woron’.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.