VIDEO: ‘Bigi Boy’ noemt wedstrijd zijn slechtste prestatie ooit

5
VIDEO: 'Bigi Boy' noemt wedstrijd zijn slechtste prestatie ooit
Beeld: (c) UFC screenshot

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft kort na de wedstrijd afgelopen nacht onderstaand filmpje opgenomen voor fans, familie en vrienden. De 32-jarige Surinaamse UFC-vechter geeft aan dat de wedstrijd tegen de 30-jarige Fransman Cyril Gane niet ging zoals hij gewild had. “Het was mijn slechtste prestatie ooit” zegt Rozenstruik.

Hij incasseerde tijdens de wedstrijd maar liefst 128 klappen van Gane, die er zelf maar 49 van Bigi Boy hoefde te incasseren. Na 25 minuten vechten koos de jury Gane als winnaar. Dat was een unanieme beslissing: 50-45, 50-45, 50-45.

In zijn eerste statement zei Rozenstruik dat hij terug naar huis gaat en keihard gaat trainen voor zijn volgende wedstrijd. Wanneer die wedstrijd is, is niet duidelijk en kan lang duren. Een zege op Gane had hem namelijk naar plek drie gebracht op de ‘uitdagerslijst’. Nu duurt het voor de vechter die uitkomt voor Suriname nóg langer eer hij op kan voor een titelgevecht.

Bigi Boy slot af door zijn respect te tonen aan winnaar Gane. Hij noemde de Fransman, die voor de wedstrijd torenhoog favoriet was bij de wedkantoren, een fenomenale vechter.

Het filmpje:


5 REACTIES

 1. Mooi ,het bespaart Pakiratigri de wedstrijd te bekijken. Vervelend om onder het wakend oog van Pakiratigri toe te zien hoe een Surinamer pakslaag krijgt. Pakiratigri kijkt nooit live naar de wedstrijden van Bigi Boy. Alleen bij winst kijkt Pakiratigri naderhand. In ieder geval 25 minuten bespaard. Wishing you all the best Bigi Boy.


  Maak melding

 2. Bigi Boi, je ging uit van je punch en de KO uit te delen. Je wachtte op die kans, maar die kwam niet. De Fransman wist wat je kracht was en heeft het strategisch en tactisch slim gespeeld en is daarom de winnaar van deze strijd geworden. Was actiever en heeft daarom ook op punten gewonnen.

  Een zeer slechte wedstrijd, maar er moest een winnaar zijn en dat is op grond van actiever zijn de fransman geworden. Als je iets actiever was geweest, had je wellicht gewonnen alleen maar omdat je hoger in de ranking stond dan de uitdager. Maar je bakte er veels te weinig van als je hoger dan hem staat.

  Bigi Boi, die KO is er, maar je zal ook nog andere sterkte kwaliteiten van je moeten gebruiken om zeker punten te kunnen scoren. Leer van de fouten en succes toegewenst.

  De Fransman heeft een slimmere plan van aanpak, tactisch en strategisch toegepast, was actiever, kon je KO ontlopen heeft hiermee punten weten te scoren en heeft ermee gewonnen. Bigi Boi had hiermee verloren.

  De personen die je begeleid hebben, moeten dit zeker in de schoenen worden geschoven dat het hun schuld is dat je verloren hebt. Bigi Boi je hoeft je niet te betalen.


  Maak melding

 3. In zijn eerste statement zei Rozenstruik dat hij terug naar huis gaat en keihard gaat trainen voor zijn volgende wedstrijd.

  Dan zal Bigi Boi een andere trainer moeten kiezen en moet een andere wijze van trainen en vechten laten zien.
  Want ik vond het niks Big Boi kwam bang over.


  Maak melding

 4. Bigi boi volgende keer beter, soms zit het je mee, soms valt het tegen, iemand moet winnen en iemand moet verliezen, je hebt verloren, misschien volgende keer win je, ik wens je veel succes, zet hem op!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.