Onderbreking Telesur internetdiensten vanwege onderhoudswerkzaamheden

7
Telesur internet storing nog niet verholpen, werkzaamheden bezig

Het Surinaamse telecommunicatiebedrijf heeft bekend gemaakt dat er in de periode van 26 februari vanaf 20.00u tot en met 28 februari 20.00u onderhoudswerkzaamheden zullen worden verricht aan de infrastructuur van een aantal internetdiensten.

Gedurende deze werkzaamheden zullen sr.net en .sr klanten geen gebruik kunnen maken van Domain Name System (DNS), e-mail hosting en web hosting diensten. In de praktijk betekent het dat onder andere websites in Suriname met de extensie .sr niet goed bereikbaar kunnen zijn.

Telesur vraagt haar klanten hiermee rekening te houden en verontschuldigt zich voor eventueel ongerief. Een ieder die meer informatie hierover wenst te verkrijgen, kan contact maken met de Klantenservice op 152.

7 REACTIES

 1. Onderhoudswerkzaamheden? Die zijn er 24/7 bij Telesur. Constant storing. En nu mort t beestje n naam krijgen. Stelletje amateurs die hun salaris niet waard zijn.


  Maak melding

 2. Cornelis 27 februari 2021 At 02:35
  Onderhoudswerkzaamheden? Die zijn er 24/7 bij Telesur. Constant storing. En nu mort t beestje n naam krijgen. Stelletje amateurs die hun salaris niet waard zijn.
  ==============

  Lazer op idioot. Binnen Suriname is Telesur 1 van de weinige bedrijven die keihard hun best doen om hu producten te leveren en klanten te woord te staan.


  Maak melding

 3. @Robles. Vraag het maar aan de leerlingen, studenten en docenten in t onderwijs die online moeten geven. Doe n beetje onderzoek dan weet je dat je allemaal rommel uit je nek spuit.


  Maak melding

 4. Telesur is een slecht presterende bedrijf vanwege hun monopolie positie.Ze hebben veel leningen genomen van China tijdens de vorige criminele regering en veel geld is verdampt .
  Ze rijden in mooie dure autos en werken met schoppen en tjappen, alles gaat tergend traag.


  Maak melding

 5. Heb er alle begrip voor, maar compenseren ze ons ook wanneer ze ons eind van de maand ons de rekeningen presenteren? Heeft men ons ooit gecompenseerd met de vele storingen die je doorgeeft? Ze registreren het, maar heb nog nooit een compensatie gezien. Integendeel zegt men je dat je een formulier moet invullen en dan gaat men na als je in aanmerking komt voor een compensatie.
  Dat vind ik lariekoek. Men kan aan de hand van de aantal keren dat je belt voor een storing, de klant compenseren. Bij mij en zeker ok bij vele anderen hadden we soms dagen geen internet. Als je belt dan krijg je alleen als comnent: sorry voor het ongerief of dat is jammer dat dit u is overkomen. Maaarrrr waar blijft de compensatie?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.