Ook first lady bedankt held die brugspringer tegenhield

20
Ook first lady bedankt held die brugspringer tegen hield
"Glenn, nogmaals bedankt voor het verrichten van jouw heldendaad" zei de first lady.

De held die afgelopen zondag een brugspringer tegenhield, is ook door de first lady van Suriname Mellisa Santokhi-Seenacherry ontvangen. Woensdag had zij een ontmoeting met de man in kwestie, de heer Glenn Bonaparte en heeft hem daarbij ook een kleine gift overhandigd.

“Glenn heeft afgelopen zondag het leven van een mede Surinamer gered en ik wilde hem daarom persoonlijk ontvangen. Ik heb zijn ervaring aangehoord en heb hem ook namens de hele Surinaamse gemeenschap bedankt. Glen heeft van mij een kleine gift gekregen voor zijn moedig optreden, want dankzij zijn actie heeft een kondreman zicht op een tweede kans in het leven” aldus de first lady.

Ze zei verder: “Ook wil ik u via deze post op het hart drukken om in deze tijd extra te letten op uw naasten, maar ook de mensen rondom u heen. Biedt u extra aandacht en steun waar u dat kan. Via mijn instituut wordt nagegaan hoe en op welke manier kan worden bijgedragen om problematiek van deze aard beter te behandelen en hulp te bieden. Mensen in nood kunnen altijd contact opnemen met de bevoegde instanties en de Mi-lijn op het nummer 123.”

Glenn werd eerder deze week ook in de bloemetjes gezet door radiostation Pipel FM:


20 REACTIES

 1. Goed zo first lady

  Is een echte held a fasi fa a heer djompo go jepi a mang zoooooo❤❤❤❤❤👍🏽👌🏾
  gemodereerd

 2. Wat ben ik blij dat er een hulplijn is voor mensen in nood. Ik hoop dat het steeds onder de aandacht gebracht word in de media. Laat mensen weten dat het geen schande is om aan de bel te trekken als je in de knoei zit, op welk vlak dan ook. Noh shing, jippie deh.


  Maak melding

 3. Maak een gat op die brug van waar de zelfmoordplegers naar beneden kunnen vallen. Indien Hitler zelfmoord gepleegd zou hebben (niet pas achteraf, maar veel eerder), dan zou dat miljoenen doden gescheeld hebben.
  Zelfmoord is niet altijd slecht.


  Maak melding

 4. Erkenning is heel belangrijk.
  First lady goed gedaan, het hart van u zit op het juiste plek.
  First lady, wanneer komt de beurt van de 12 militairen die door uw VP Ronnie Brunswijk in 1986 te Commewijne gegijzeld werd.
  Wanneer krijgen de 12 krijgsgevangenen een eerherstel.
  Wij wachten op die dag 🙏


  Maak melding

 5. De 12 helden van 1986 zijn jullie toch niet vergeten First lady.
  Van uw Minister van Defensie heb ik aantal brieven gestuurd, maar nooit antwoord van haar gekregen.
  Wilt u hierover wat zeggen, mevrouw de first lady.


  Maak melding

 6. mooi wat de man gedaan heeft, dat is overduidelijk.

  maar ipv deze man al die aandacht te geven?
  moet de first lady eens achter de oorzaken aangaan waarom er teveel zijn die dit als enige uitweg zien


  Maak melding

 7. @ Steenhard de waarheid hoe verzin je zoiets ik sta versteld van je reactie. Je hebt lef mang. Hitler is gelukkig allang dood. Lijkt wel of niemand je reactie heeft gelezen.


  Maak melding

 8. Glen verdient niet alleen een bloemetje en een klein geld bedrag. Hij moet het nieuw gezicht van Suriname worden. Een jongeman die op een eerlijke manier zijn brood verdient als taxi chauffeur, red een leven. Glen verdient een mooie baan waarbij hij andere gasten leert hoe om te gaan in het leven. Dat elke seconde telt om een leven zowel mens en dier te redden. Zijn ouders zullen erg trots op hem zijn en de goede mensen onder het volk ook. Glen jij ben een reddende Engel. Mag je een voorbeeld zijn voor velen onder ons. God Bless.
  gemodereerd

 9. Ben ook benieuwd hoe het met die bruggenspringer gaat. Is toch belangrijk dat hij goede nazorg krijgt. En superfijn dat deze meneer hem net op tijd heeft kunnen overtuigen om niet te van de brug te springen. Luisterend oor is heel erg belangrijk.
  Voor de zeikerds en zure haringen die hier altijd het hoogste woord willen voeren over kroesharigen: het zijn net mensen zoals jij, van vlees en bloed en met het hart op de juiste plek.
  gemodereerd

 10. Angela je moet aan gestoorde geen aandacht geven.
  Als je zo’n gek op straat tegen komt dan ga je toch ook niet naar hem toe om een goed gesprek met hem te voeren.

  Er tegenwoordig meer gekken buiten dan binnen .


  Maak melding

 11. Een land met nog geen 600 duizend inwoners en 4,5 x Nederland is al jaren niet in staat om orde op zaken te stellen ( dat haar inwoners aan zelfdoding doen).
  Wat een schande ! Ons land heeft een moreel probleem; volwassenheid is zoek en krijgen wij alleen politici die allen narcisten zijn ( ikke-ikke-).
  Het is dus afwachten als Chandrika c.s. de skills hebben om ons moreel failliete land weer gezond te maken( mede gelet op zijn eerste daden zijn vrouw en de rest van zijn familie op de ‘ eerste rij’ te plaatsen. Vervolgens een zich-zelf-noemende- ” excellentie’ VP die dezelfde muziek als Chandrika afdraait(?). Suriname: waarheen?
  gemodereerd

 12. Toevallig zeg dezelfde naam sls glenn die heel erg actief is met zijn reacties op wtkn. Andere newspapers in suriname ik lees ze allemaal schreeuwen moord en brand terwijl figuren ook hier op bezig zijn met aanvallen etc…….wat een mensen zeg . Hoop dat het goed gaat met de hindoestaan van de brug..
  gemodereerd

 13. Camera’s plaatsen op de brug is ook een gunstige alternatief voor diverse hulpdiensten al dan ook voor nabestaanden met laatste zicht op vermiste personen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.