donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Lichaam Sumanta Bansi door ex-minnaar in zuur opgelost'

‘Lichaam Sumanta Bansi door ex-minnaar in zuur opgelost’

-

Does Travel - naar Suriname

Het lichaam van de verdwenen zwangere studente Sumanta Bansi (22) is nog steeds niet gevonden. De reden daarvoor is dat het door haar opgepakte ex-minnaar Manodj in zuur zou zijn opgelost. Dat meldt de Telegraaf, die zegt onderzoeksstukken te hebben ingezien.

Volgens de krant heeft de man de door hem gebruikte chemicaliën gestolen bij het pluimveebedrijf waar hij werkzaam was. Het gaat om een chloorhoudend reinigingsmiddel dat bestaat uit natriumhydroxide schrijft De Telegraaf.

Doordat de politie afluisterapparatuur en verborgen camera’s heeft geplaatst, wist zij aan deze informatie te komen.

Eerder was de politie er al achter gekomen dat de uit Suriname afkomstige Sumanta is doodgestoken door de getrouwde Manodj, van wie zij de tweede keer zwanger was toen ze verdween:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

56 REACTIES
 1. Ik vraag me af als zulke mannen wel kinderen hebben,als Surinamers moeten wy ons af gaan vragen als wy nog wel onze kinderen goedt opvoeden en of wy nog een beschaving zyn.
  dit is diep triest wat met deze jongedame gebeurt is .
  gondoliances aan de Familie
  R.I.P .dame . god be with you


  Maak melding
 2. Vele moordenaars zijn normaal uitziende zgn doodnormale mannen….dus laat hij levenslang gaat zitten in een dood hok in de gevangenis.


  gemodereerd
 3. Helaas komen er ook onder de surinamers, naast leuke mooie mensen , gewetenloze randdebielen voor.
  Dat hebben wij al vaker moeten constateren.
  Laten wij hopen dat onze nakomelingen verstandige en mooie mensen zullen zijn.
  Sumantha, ik hoop dat jij in een betere wereld terecht gekomen bent waar je nooit meer zult blootstaan aan de grillen van deze duivels.
  En mensen ajb, dit heeft niks met religie of afkomst te maken….dit zijn gewoon gewetenloze koelbloedige moordenaars die het niet waard zijn om zich mens te noemen.


  Maak melding
 4. Angela
  23 februari 2021 At 08:51
  @paul jullie hebben niets te doen leven in gat van de witte bakra en glenn schrijft om discussie uit te lokken en beledigen zodat de witte man leest en jullie geld en spullen gaat geven .

  Is dit het taalgebruik van een dame ? Wat anderen zeggen moet je mij niet verwijten aub. Ik reageerde en haalde slechts de posting aan van Jaichand die zijn geloof als het ware ziet. Santokhi is in zijn ogen geen Hindoe maar een Christen en in de ogen van Jaichand zijn alle moslims terroristen. Zelf is Jaichand een hindoe fanaticus van het laagste soort!


  Maak melding
 5. Ook de moordenaar aan het kruis bekeerde zich en zal straks met Jezus in de hemel zijn wanneer Jezus ons komt halen, de levenden en de doden. Amen


  gemodereerd
 6. Wat een familie. Om je eigen lage streken te verbergen vermoord je dat meisje en jullie ongeboren kind.
  Rot in hell.


  gemodereerd
 7. Over deze toestanden/gedrag binnen de hindoestanen/moslims moeten de professoren wetenschappers/sociale, psychologische boeken over gaan schrijven. Ik mag het zeggen en het is positief bedoeld. Want er schort heel veel hierover binnen de hindoestanen, vooral in de surinaamse mij/Nederlandse mij. Hier worden de andere etniciteiten ook mee geconfronteerd en weten hier ook geen raad mee.

  Suriname heeft alle etniciteiten nodig om beter van te worden. Over geld zaken hebben vele etniciteiten in Suriname verstand. Zie dat El Vene, Hildenberg, oa Andre Telting, Jules Sedney.

  De VHP heeft in het verkiezingsboodschap van 25 mei 2025 duidelijk aangegeven dat we het samen gaan en moeten doen. Alle etniciteiten hebben de VHP hierin ondersteunt om op 20 zetels te komen. Op grond hiervan moet de VHP met al de etniciteiten ook bij het benoemen op hoge functies een plaats geven. Als de VHP dat niet doet zal ze worden afgerekend bij de volgende verkiezing van 25 mei 2025.

  Van Fouten Kan Men Leren, Maar De Huidige Fouten Die Binnen De VHP En De Leiding Gemaakt Zijn Hadden Nooit Gemaakt Mogen. Een Grote Leider Treedt Snel En Keihard Op
  Om Op Koers Te Blijven, De Doelen Goed Voor Ogen Te Houden In Een Etnicsche Samenleving En Is Toekomst Bewust Bezig.

  Mek Mi Woortu De Wan Waarschow, Djie A Leiding Fu VHP, San De Du Dat Din 20 Zetels San Den Habi, Kmoppo Fu Soso Wan Sortu Etniciteit San Habi A Meerderheid In A Partij Desie.

  Hoogmoed Komt Voor De Val.

  We Zullen Het Samen Moeten Doen. VHP moes Sor A Brompjie Djari. Dit Is Het Moment Om Het Te Tonen.


  Maak melding
 8. @Paul 23 februari 2021 At 05:27 , prachtig verwoord niet s aan toe te voegen, dat verkrachten zit in de GENEN van deze volk, kijk maar wat er allemaal in INDIA gebeurt.


  gemodereerd
 9. Van Fouten Kan Men Leren, Maar De Huidige Fouten Die Binnen De VHP En De Leiding Gemaakt Zijn Hadden Nooit Gemaakt Mogen Worden. Een Grote Leider Treedt Snel En Keihard Op. Dit Om Op Koers Te Blijven, De Doelen Goed Voor Ogen Te Houden In Een Etnicsche Samenleving En Is Toekomst Bewust Bezig.

  Mek Mi Woortu De Wan Waarschow, Djie A Leiding Fu VHP, San De Du Dat Din 20 Zetels San Den Habi, Kmoppo Fu Soso Wan Sortu Etniciteit San Habi A Meerderheid In A Partij Desie.

  Hoogmoed Komt Voor De Val.

  VHP!, We Zullen Het Samen Moeten Doen.


  Maak melding
 10. Al die achterlijke debielen hier op waterkant, die maar wat roepen en volledig voorbij gaan aan de feiten. Een jonge dame is op beestachtige en barbaarse manier gedood – vermoord- weggemaakt en als dat nou door een hindoe/moslim of weet ik veel wie. De zaak is al gruwelijk genoeg. Ik hoop van ganse harte dat de dader nooit meer vrijkomt en wens hem het meest verschrikkelijke toe. Als je in staat bent tot zo een daad dat mag je lekker voor een paar hongerige leeuwen geworpen worden


  Maak melding
 11. Zoals ik een enorme afkeer heb gekregen van rovers in Suriname 99% zijn ngers, mogen wat mij betreft ook hindoestanen die zulke gruweldaden plegen netals de rovers de doodstraf krijgen.


  Maak melding
 12. DEZE NICKERIE KA BABOENG ZOU IK PERSOONLIJK IN KLEINE STUKJES WILLEN HAKKEN EN OOK OPLOSSEN IN BATTERIJZUUR. OF LEVEND IN ZUUR STOPPEN LAAT HIJ VOELEN.

  HET ZIJN ECHT NICKERIAANSE BABOENG MENTALITEITEN. ZE GAAN OVER LIJKEN IN DIT SOORT TORIES.

  MISSCHIEN GAAT WATERKANT DIT VERWIJDEREN MAAR IS 100% WAARHEID. HET LIJKT ALSOF NICKERIANEN HET INDIASE BAKA BAKA ONDRO ONDRO LAGI LAGI GEDRAG UIT INDIA NOG STEEDS TOEPASSEN. DEZE DINGEN GEBEUREN ELKE DAG IN INDIA. ZIE CRIME PATROL OP YOU TUBE.

  SORRY NICKERIANEN. DE GOEDE NAGELATEN. MAAR DIT IS EEN TYPISCH NISKERIE KA BABOENG CRIMINELE ACTIE. IK ZEG HET WREED MAAR IS DE NAAKTE WAARHEID.

  NICKERIE IS ONS RIJSTDISTRICT. ZE VOORZIEN SURINAME VAN RIJST. ZE WERKEN HARD DAT WEL. MAAR DAG EN ACHT HUILEN ZE. DAG EN NACHT GAAT HET SLECHT UIT HUN MOND.

  SAVONDS ZIEN ZE BETER DAN OVERDAG.
  ZE HEBBEN VUILE STREKEN ECHT. LAGI MENTALITEIT


  Maak melding
 13. @Paul, Angela was misschien ook Angel vroeger…Dus no lassie srefi 😂😂🤣🤣
  Gecondoleerd nabestaanden en vrienden, dit gebeuren is barbaars en nooit en te nimmer goed te praten!


  Maak melding
 14. De Nederlandse politie, heeft met hart en ziel gewerkt aan deze zaak om de nabestaanden de mogelijke antwoorden te geven met de hoop dat ze het het kunnen verwerken.

  Zonder goed gereedschap bereikt men geen goede resultaten.
  Ik geef Angela en enkele anderen geen gelijk.
  De geschiedenis, leert dat het overal gebeurt.
  Ongeacht, religie, politieke voorkeur en de woonplek.
  Ik wens deze familie veel sterkte en medeleven.
  Laat het goede regevieren.


  Maak melding
 15. Waar zijn al die gasten gebleven op waterkant die Meestal massaal reageren ik hoor ze niet , als het om een Hindoestaan gaat die deze gruwelijke daad heeft misdaan hoor ik ze helemaal niet dan zijn ze Muis 🐁 stil , uit schaamte kunnen ze niet reageren, wat deze Duivel heeft gedaan . Maar wanneer het om een andere ras ging dan was het nu volop van alle lelijke Meningen zoals paarse rat enzovoort. Nu moeten ze ook hun mening geven wat deze klootzak met dat meisje heeft gedaan , hij dacht misschien dat hij in India 🇮🇳 woon waar vrouwen geen Rechten hebben.


  gemodereerd
 16. @ LESLEY

  Ik ben vaak niet eens met je mening, maar deze keer geef ik je groot gelijk.
  @ Passant Wederom iets geweldig op (papier)( site) neergezet !
  @ Leek Van jou is het bekend, altijd neutraal en gezonde opmerkingen.
  Wat mij betreft, ga ik deze keer mee met @ LESLEY en @ Slacht offer van roofoverval.
  Persoonlijke menig van Jacko is : deze Saka saka naar Su meenemen, en dan hem in het stuwmeer levend gooien, maar dan eerst verwonden !!
  Levend oplossen in het zelfde zuur gooien is ook prima, om te beginnen met zijn poten !!!!
  Maar dan wel eerst verminken, bv zijn ogen uitsteken of zo !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 17. @Daga interprice & co heb je geen naam of maak je reclame voor je bedrijf en opkomen voor paul en @jupiter8 durf je geen echte naam te schrijven oowee als het een creool was india india india is niet hier ga met modi erover praten niet steeds zeuren op deze site . Creool Dan was het meteen rascime. Altijd maar gissen nu is het zuur eerst was het wat anders jullie hebben geen bewijs zomaar onzin onzin schrijven eerst bewijs dan idiote dingen schrijven. Ik ken hindoestanen ik heb veel nachtmerrie hindoestaanse familie toch ga ik niet zonder bewijs allerlei dingen gissen en schrijven. Ik heb helse familie maar ik vergeef ze jullie vervelen te veel. Ik heb te weinig mb ik ga niet meer schrijven.


  Maak melding
 18. @ glenn ben je wakket zieke lul ga werken dan pas wordt je moe. Je lult onzin daarvan wordt je moe ga snuiven en onzin uitkramen netals mij vloek buurvrouw. Onzin zit in jullie zieke kop. Loop naar de hell idioot nachtmerrie ben jij hondedrol je bent wakker.


  Maak melding
 19. @ Paul ga janken en leek ook jullie hebben nl nooit gezien alleen maar onzin schrijven politie hier in nl is super rastische en hatelijk haten en de boel ophemelen ik ben niet bang voor jullie zieke mening . . Niemand mag een eigen mening hebben alleen zeurpieten kawlo als glenn leek jk dagaentrprise enco de kawlo etc surinamer moet altijd het laatste woord krijgen daarom zijn jullie nogsteeds derde wereld land afhankelijk van andere . Jullie zijn super super superirritant! Ga Janken.


  Maak melding
 20. Angela
  23 februari 2021 At 14:07
  @ Paul ga janken en leek ook jullie hebben nl nooit gezien alleen maar onzin schrijven politie hier in nl is super rastische en hatelijk haten en de boel ophemelen ik ben niet bang voor jullie zieke mening . . Niemand mag een eigen mening hebben alleen zeurpieten kawlo als glenn leek jk dagaentrprise enco de kawlo etc surinamer moet altijd het laatste woord krijgen daarom zijn jullie nogsteeds derde wereld land afhankelijk van andere . Jullie zijn super super superirritant! Ga Janken.

  Dag lieve Angela, wat is jouw punt nu? Ik kan er niet wijzer uit worden want al dat gebruik van krachttermen en vulgaire woorden word ik niet vrolijk van. Als Nederlandse agenten racistisch zijn dan is het probleem in Nederland niet in Suriname. Waarom verwerp je racistisch gedrag als je zelf ook racistisch bent?


  Maak melding
 21. Ik heb die jaichand ook al een keer in een ander posting de oren gewassen op zijn racistische uitlatingen. Dit soort hindoes zijn vanaf hun vroege kinderjaren geïndoctrineerd en koesteren een diepe haat naar andere culturen en geloofsovertuigingen. Naar blanken toe, zijn ze geboren hiele- en billenlikkers. Op de werkvloer steken ze je een dolk in de rug om bij die bakra in een goed blaadje te komen. Het is een verachterlijke mensensoort die in Calcutta thuishoort.


  Maak melding
 22. @ paul hoe weet je dat ik lief ben en ook rasistische dus ik ben 2 dingen tegelijk. Jullie schrijven alleenmaar onzin er is geen bewijs van zuur en trouwens manod zijn vader is een Creool die sumanta zou hebben gedood eerst bewijzen dan schrijven. Die man is een Creool die samanta zou gedood hebben. Je noemt mij zomaar rastische het zit in jullie vooral creolen in de bloed om iedereen die jullie niet mogen rasistiche te noemen. Politie weet dat ze rastische zijn ook hindoestanen bij de politie doen aan rascime. Nederland is in een andere land dan jullie denken pas als je er jaren woont kom je erachter hier wonen mensen van allerlei afkomst en die hebben werkelijk van alles last je kan niet bedenken of ze mopperen al dus je weet niet hoe nl echt is jullie gaan op berichtena f en ik vind jaichand een hele lieve man ik vind ook zijn schrijven leuk het is zijn mening. Ik heb respect voor zijn mening.


  Maak melding
 23. Boesskowtoe je kan niet eens je tolli wassen. En dan wil je iemand anders zijn oren wassen. kom aub hier niet al die onzin troep van je deponeren.
  Met je racistische uitlatingen.

  Wij zijn allemaal Surinamers.
  Wit ,zwarte,geel,groen,rood noem maar op.

  Ophouden met dat gezeik van jullie over etnische achtergrond.

  Werk aan onze toekomst.


  Maak melding
 24. @Angela, jij bent niet goed op de hoogte. De moordenaar van Samantha is een hindostaan, afkomstig uit Hoorn. En het past niet Angela met jou kracht termen. Foei toch Angela. Wat voor type vrouw jij bent merk ik hier al op de site.


  Maak melding
 25. En het gaat hier over een meisje die op heel trieste wyze om het leven is gebracht, beste mensen,hier proef ik enkel haat en nydt.
  Het gaat geen eens over de barbaarse wyze waarop ze vemoordt maar om etniciteit wat heel erg mis plaast is het gebeurd ook by andere bevolking groepen
  laten wy tonen dat we verstandige mensen zyn sociaal en samen een Suriname vormen
  voel je niet thuis ga dan maar terug naar waar je vandaan kom.


  Maak melding
 26. @Dank je wel paul leven en laten leven mensen zoals jij zijn bezig met hun eigen zieke mening te verkondigen omdat hij een hindoestaan is reagerwn jullie als boze bijen. Laat hem met rust. Heb respect voor zijn mening respectloze idioten zijn jullie en irritant.


  Maak melding
 27. @ Olivia foeo toch ik heb gehoord dat hij van creools origine is. Krachttermen nu zijn jullie zogenaamd brave burgers foei toch eerst alles kort en klein schelden vooral de hindoestaan. Jullie creolen plegen zoveel laffe roofmoorden op hindoestanen al jaren in suriname en in nederland lang jullie verdienen de doodstraf. Dus hou maar op.


  Maak melding
 28. Wel opvallend dat er een aantal mensen zich in hun ziel geraakt voelt als je de waarheid vertelt.
  De waarheid is dat christenen ons Hindoes bestempelen als duivelaanbidders. Ze noemen onze Godheden duivels en toch voelen ze de behoefte ons te bekeren.
  De waarheid is dat Santokhi een vals persoon is. In de Hindoe gemeenschap speelt hij de heilige Aarya Samaaji, terwijl hij stiekem het christendom belijdt. Waarom durft hij niet openlijk uitkomen dat hij een christen is? Bang om dan politieke macht kwijt te raken?
  De waarheid is dat moslims het liefst alle Hindoes vandaag nog zouden willen bekeren. De waarheid is dat moslims ontzettend fanatiek, extremistisch en gewelddadig zijn en zich van terrorisme bedienen om hun doelen (muslim ummah = werledwijde muslim rijk) te halen, door anderen te elimineren of te bekeren. Een waarheid die heden ten dage door de hele wereld wordt erkend, behalve door vele moslims zelf.
  De waarheid is dat Hindoes de grootste slachtoffers zijn van christenen en moslims. De holocaust op Hindoes door christenen en moslims kent zijn weerga niet in de wereldgeschiedenis.
  De waarheid is dat christenen en moslims hun wrede daden niet kennen of niet willen kennen en ontkennen.
  Een Hindoe moet dus altijd op zijn tellen passen voor christenen en moslims. De geschiedenis heeft ons dit geleerd. Tegen schade en schande.
  De waarheid is ook dat het de fanatieke christenen en moslims nog steeds erg veel pijn doet dat onlangs dat ze India gezamenlijk 1000 jaar hebben geregeerd, ze het Hindoeïsme niet hebben weten uit te roeien. Overal elders zijn ze wel geslaagd in het uitroeien van de lokale cultuur en godsdiensten.
  En de lieden die hier te pas en te onpas onzin uitkraaien, ach we weten al lang hun gehanteerde taktiek: verspreid leugens, val aan, dan heb je de eerste slag al gewonnen.


  Maak melding
 29. Een vraag aan Jaychand:
  De waarheid is dat moslims het liefst alle Hindoes vandaag nog zouden willen bekeren. De waarheid is dat moslims ontzettend fanatiek, extremistisch en gewelddadig zijn en zich van terrorisme bedienen om hun doelen (muslim ummah = werledwijde muslim rijk) te halen, door anderen te elimineren of te bekeren. Een waarheid die heden ten dage door de hele wereld wordt erkend, behalve door vele moslims zelf.
  De waarheid is dat Hindoes de grootste slachtoffers zijn van christenen en moslims. De holocaust op Hindoes door christenen en moslims kent zijn weerga niet in de wereldgeschiedenis.

  Wat doen de miljoenen Hindoes in de Arabische Emiraten als de Mohammedanen zo bloeddorstig zijn ? Waarom blijven die Hindoes, die door hun eigen geloofsgenoten vreselijk uitgemoord en verschrikkelijk gediscrimineerd worden, niet in India ?
  Je zaait alleen maar onzin hier op dit podium.


  Maak melding
 30. Indiase Holocaust ? Jazeker maar dan wel gepleegd door de Indiase maharadja’s en hogere kasten op lagere kaste. Dat is de waarheid beste Jaychand. Ik ken jullie Hindoes wel hoor. Altijd de zielige piet willen uithangen met leugens en bedrog de hele boel lopen te bedonderen.


  Maak melding
 31. Ze moeten hetzelfde met die Manodh Kulie doen. Opsporen en hem in zijn pufgat een enorme stuk hout stoppen en daarna en een vat met zoutzuur stoppen. Vuile laffe rat!


  Maak melding
 32. @Long Heart: Wat doen de miljoenen Hindoes in de Arabische Emiraten als de Mohammedanen zo bloeddorstig zijn ? Waarom blijven die Hindoes, die door hun eigen geloofsgenoten vreselijk uitgemoord en verschrikkelijk gediscrimineerd worden, niet in India ?

  “Wat doen de miljoenen Hindoes in de Arabische Emiraten als de Mohammedanen zo bloeddorstig zijn ?”

  De VAE hebben geschoolde en ongeschoolde krachten nodig waar ze zelf niet over beschikken, dus halen ze mensen uit Zuid-Azië. De VAE is een van de moslimlanden die niet zo extremistisch is. Ze bouwen en vertrouwen op India.

  “Waarom blijven die Hindoes, die door hun eigen geloofsgenoten vreselijk uitgemoord en verschrikkelijk gediscrimineerd worden, niet in India ?”

  Weet jij dat elke jaar Westerse bedrijven aan de poort van de Indiase Universiteiten staan om de beste talenten weg te kapen?
  Wat bedoel je met door eigen geloofsgenoten vreselijk uitgemoord? Ik zie graag een voorbeeld, want ik ken geen moordpartijen tussen Hindoes op basis van het geloof.
  Dat de hoge kasten de lage kasten discrimineren, is een feit. Maar wat jij niet weet is dat dit door de moslimheersers en door de Britten werd aangewakkerd om ervoor te zorgen dat de Hindoes nooit een eenheid zouden worden. Want dan zou het gedaan zijn met hun heerschappij. En je weet, wanneer mensen (hoge kasten bijv.) eenmaal macht geproefd hebben, willen ze het nooit meer weggeven. Dat geldt net zo goed in Nederland en in Suriname als in India. Hier bestaan nog steeds de graven, hertogen enz. En ze behoren heus niet tot de machtelozen.

  “Indiase Holocaust ? Jazeker maar dan wel gepleegd door de Indiase maharadja’s en hogere kasten op lagere kaste.”

  Geef dan een voorbeeld. Ik denk dat je niet weet wat een holocaust is. Maar ik geef jou wel een voorbeeld van 2 holocausten:
  1. Moslimheersers in India hebben ruim 500 miljoen Hindoes als slaaf verhandeld en ruim 100 miljoen Hindoes vermoord.
  2. De Britten hebben in Bengalen zo’n 20 miljoen Indiërs de hongerdood laten sterven, door jarenlang systematisch hun landbouwopbrengst af te pakken en naar Engeland te zenden. De boeren mochten niet eens genoeg voor zichzelf houden.
  Kijk maar naar de film Lagaan, dan krijg je een beetje een idee hoe dat toe ging.

  Het valt me op dat er lieden hier zijn die de Indiase geschiedenis niet kennen, maar wel de Westerse en moslimpropaganda goed kennen. Maar je bevindt je in goed gezelschap, want heel veel Indiërs zelf kennen hun geschiedenis niet. Omdat het geschreven is door Westerlingen of door mensen die gestudeerd hebben aan Westerse instituten en denken als Westerlingen.

  Dus mijn vraag aan jou: geef dan de voorbeelden waar Maharadja’s holocaust pleegden en verklaar waarom er zoveel moslims en christenen in India zijn. Ze zullen heus niet uit de lucht zijn komen vallen toch? Verklaar hoe het komt dat de Kerk en de Moskee de grootste landbezitters van India zijn. Hoe zijn ze aan al het land gekomen? Eerlijk gekocht?


  Maak melding
 33. Oiii Boiii Angela.. Ik moet mijn energie niet aan jou besteden. Ik ben zo lui dat ik werk.. Slaap maar lekker uit Angela, want dat doe ik ook🤣🤣🤣


  Maak melding
 34. Niet alleen dit beest is het niet waard te leven maar om hem te straffen levenslang in cel in India. En alle andere complotdenkers en racisten hier jullie zijn geen haar beter. Dit heeft niks met blank zwart bruin paars groen te maken. Dit zijn gestoorde lui net als die racisten hier


  gemodereerd
 35. Deze klootzaak heeft 2 moorden gepleegd. Samantha en zijn eigen ongeboren kind. Vroeg of laat wordt je toch gepakt. Levenlang in de gevangenis laten verrotten. Hij wil zijn pik wel ergens kwijt maar de verantwoordelijkheid wil hij niet nemen. Ik hoop dat de Karma hem zal achter volgen. Vuile klootzak. Wat zullen de familie trost zijn op zo een moordenaar.


  Maak melding
 36. Suriname is een samenleven van diversiteit, wij hebben geleerd om samen te leven, samen op school te gaan, samen te werken, samen te sporten. samen te feesten, andere etniciteiten in hun waarde te laten, elkaars eten te eten, enz.

  Het is al heel lang zo gegaan met vallen en opstaan.

  Laten wij kijken naar zaken die ons binden, dan die ons scheiden.

  We zullen het samen en met elkaar moeten doenals het om de opbouw en doelen van Suribame gaat.

  Haat. onverdraAgzaamheid, discriminatie maak meer kapot dan op te bouwen

  We zullen het samen moeten doen. ja toch?


  Maak melding
 37. Paul , angela is een travestiet , na een regenbui zie je gewoon een klootzak.
  maar was die regenbui verzadigd met natriumhydroxide zag je niets meer van ……. .
  dit is een fictie
  maar als die man daar in Nederland die vrouw al twee keer heeft bezwangerd , de eerste keer heeft ze abortus gedaan , en de tweede wilde ze het behouden, en die man is al getrouwd en ze wonen allemaal in het zelfde huis , , , wilde die vrouw dat zelf , raar verhaal maar wel een trieste afloop.


  Maak melding
 38. benny ben jij een pedofiel , lijkt er wel op , en je bent zeker ook homo , jij geilt op die Rutte . maar goed niet hier in Suriname , laat je vunzigheid maar lekker daar in Nederland.


  Maak melding
 39. Redactie.-
  Roos zegt:
  “23 februari 2021 At 22:32
  Deze klootzaak heeft 2 moorden gepleegd. Samantha en zijn eigen ongeboren kind. Vroeg of laat wordt je toch gepakt. Levenlang in de gevangenis laten verrotten. Hij wil zijn pik wel ergens kwijt maar de verantwoordelijkheid wil hij niet nemen. Ik hoop dat de Karma hem zal achter volgen. Vuile klootzak. Wat zullen de familie trost zijn op zo een moordenaar!”-
  Zeg aan Roos dat deze hardvochtige kinder – en moeder moordenaar Manodj 3 moorden heeft gepleegd: nl. twee abortussen en Sumantha.
  Dat zijn er drie.-
  Vertel haar dat maar.-
  Hoeft niet geplaatst te worden.


  gemodereerd
 40. Ze kunnen net graven bij het pluimvee bedrijf. Hij hft niets in zuur opgelost. Timmer het uit hem en zn vader. Ze is begraven ergens.


  gemodereerd
 41. @Jaichand: Je verkooppraatje over het hindoes die zou vreedzaam zijn staat recht tegenover deze 2 hindoe moordenaars. Het zou je als hindoe sieren als je anderen in hun waarde laat, ondanks dat ze een andere geloofsovertuiging hebben. Maar dat heb je tijdens je opvoeding niet meegekregen omdat je ouders hetzelfde gedrag vertonen. De appel valt niet ver van de stam.


  Maak melding
 42. @Sukru sani: Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.,..
  Op deze site voeren 2 soorten mensen de boventoon t.w. racisten en lelijke schreeuwers die dyslectisch zijn en persoonlijk worden. Jij behoort tot de 2e groep, want begrijpend lezen is een probleem voor je. Mijn posting ging over een hindoe die afgeeft op een andere hindoestaan omdat hij zich tot het christendom heeft bekeerd en dat dit soort lieden niet in Suriname thuishoren maar in Calcutta. Niks meer en niks minder.


  Maak melding
 43. Het is al erg genoeg, dat die hindoestaan 3 moorden heeft gepleegd. Laten we bij het onderwerp blijven en niet afdwalen zoals hier. Overal zijn er duivels, die onze kinderen pakken, maakt niet uit of je geel, groen, wit of rood bent of wat voor religie je hebt. Mensen het is al erg genoeg, dat meisje kwam hier om te studeren en was toevertrouwd aan deze familie en kijk wat die hebben gedaan. Het is in en in triest vooral voor haar moeder, waar kan je heen gaan met je rouw en je verdriet? Je kind is weg en je kan haar niet eens een rustplaats geven.
  Onze kinderen leven in een wereld, waar satan het voor het zeggen heeft. Blijf voor ze bidden, dat ze veilig in God’s handen zijn. Waar je ook in geloofd, breng je kinderen in de nabijheid van hem, die alles weet en alles ziet, want wij als ouders kunnen niet altijd bij onze kinderen zijn en hun beschermen. Ik denk aan die jongen Rik van de Rak, die ging gewoon zondag ochtend naar zijn werk in een verzorgingstehuis, 18 jaar en wordt gewoon op straat in zijn rug gestoken en sterft ter plekke. De moordenaar dacht dat Rik een grote groep insecten waren, die op hem afkwamen. Hij moest zich beschermen tegen de insecten en zag niet dat het een argeloze jonge man was. Dus waak voor DB, hij is overal om ons te pakken en vooral onze kinderen. Laten we onderling niet vechten en schelden, maar elkaar in onze waarde laten.


  Maak melding
 44. @Boesskowtoe
  En jij bent de grote racist hier op de site. jij speelt meneer sabi so, maar het enige wat is doet is racistisch uitlaten en niets anders. Waar jij uit stamt is niet zo moeilijk om te raden, want daar zitten de grootste racisten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES