Automobilist wijkt uit voor busje en ramt EBS stroompaal

9
Automobilist wijkt uit voor busje en ramt EBS stroompaal
De buurt had geen stroom meer na het ongeval.

De bestuurder van deze auto is maandagavond tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geknalt, nadat hij moest uitwijken voor een autobusje. Het verkeersongeval vond rond 19.30u plaats aan de Frederikshoopweg.

De bestuurder reed over de Frederikshoopweg gaande richting de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Matheusweg kwam een Noah busje plotseling deels uit de weg. De bestuurder week naar rechts uit, om een aanrijding te voorkomen.

Bij die gelegenheid ramde hij de stroompaal die in tweeën brak, zoals op de foto te zien is. Het gevolg hiervan is dat de omgeving Frederikshoopweg, Indira Gandhiweg, Livornoweg en zijstraten zonder elektriciteit zitten.

Een uur nadat het ongeval plaatsvond was de Surinaamse politie nog steeds niet ter plaatse. Volgens de beller werd er door politie Latour gewacht op een pro-wagen.

De vermoedelijke veroorzaker kon niet langer wachten en heeft zijn gegevens achtergelaten, waarna hij vertrokken is.

9 REACTIES

 1. Alweer, de 3e op 1 dag. Dit bedoel ik. Surinamers leren het niet af. Kunnen geen auto rijden. Chan en Brunsi doen er ook geen moer aan. Veilig rijden komt niet voor in Suriname.


  Maak melding

 2. Waterkant kan alleen nog maar dit soort “nieuws” brengen. Verkeersongelukken en roofovervallen. Waar is het kritische politieke nieuws gebleven??


  Maak melding

 3. Redactie van wtk: ik heb het eerder gevraagd, waarom dit soort onnozele berichten met 0% nieuwswaarde?? Niemand zit te wachten op een ebs-paal die weer gesneuveld is.
  Er gebeurd veel op sociaal, maatschappelijk en politiek gebied in Suriname waar jullie helemaal niets over schrijven.

  Gelukkig zijn er betere bonnen als Starnieuws en DWT-online, waar men terecht kan i.p.v. onzinnieuws en bedolven te worden onder reclametroep!


  Maak melding

 4. Gratis goed idee voor ondernemers die geld willen verdienen bij EBS Suriname. Bevestig de stroompalen op gewapend beton met een fundering van 1 tot 1,5 hoog en daag alle auto’s uit om tegen ze te knallen. Je zal zien dat het probleem meteen opgelost is.


  Maak melding

 5. Obama
  dan ligt het aan jou dat je dat nooit hebt gehoord. Misschien naar Pearl??? Het gebeurt ook hier en ook hier wordt dit gezegd alleen in Suriname gebeurt het iedere dag vele malen en dat terwijl er zo weinig mensen zijn begrijp je het nu jochie


  Maak melding

 6. Over de ezel en de steen gesproken.
  EBS leert het blijkbaar ook nooit.
  Want inderdaad dit is al de zoveelste paal die gesneuveld wordt.

  Misschien moet OW minister Riad Nurmohammed zich er mee bemoeien.

  Die palen kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van rode en witte waarschuwings reflectoren. En beschermbeugels.

  EBS onderschat dit probleem !
  Wat als er een stroomkabel losschiet en op een huis terecht komt waarvan het dak gemaakt is van stroomgeleidend materiaal zoals de meeste huizen ?
  Vele huizen in Suriname zijn zeer brandgevaarlijk, ze zijn deels van hout en deels van ijzer. Een vonkje d.m.v. kortsluiting is al voldoende om alles en aanwezigen in de vlammen te zetten.

  Wacht niet tot het een keer vookomt !
  Voorkomen is beter dan genezen !

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Denk jij ook mee. Krakti !


  Maak melding

 7. @ Olivia

  Wat moet Chan (de regering ) de EBS palen weghalen, en waarom vroeg je DDB toen niet !! In de tijd dat DDB aan het bewind was, stonden die palen ook al.
  >>>@<<< Para Express
  Ga maar lekker de EBS de schuld geven, dat is typisch Bouta Style '' A no mi''
  Sranang mang hebben altijd haast, of ze willen mensen laten zien hoe hard ze kunnen rijden."Inhalen waar het niet, & nodig is''. Helaas moet ik concluderen dat de meeste Sranang mang, wederom op de "Boerikie wagi'' moeten rijden. Maar ik ben ook bang dat ze de Boerikie´s dope gaan geven, dat ze harder gaan lopen !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.