Groenteman verkoopt niet alleen groenten maar ook drugs

13
Vanaf vandaag nieuwe EU wetgeving inzake import van groenten en fruit uit Suriname
Groenten uit Suriname.

De politie in Suriname heeft een 38-jarige groenteman aangehouden, omdat hij naast gezonde groenten ook verderfelijke drugs aan zijn klanten verkocht. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

Na verkregen en uitgewerkte informatie kwam groenteman R.P. in beeld. Hij is op zondag 14 februari aan de Ramgoelamweg na een inval door een gemengd team van de politie, waar onder leden van de Narcoticabrigade, opgespoord en aangehouden.

Volgens de Surinaamse politie maakte deze verdachte, die dagelijks groenten verkocht, van die gelegenheid gebruik om ter plaatse ook drugs te verhandelen. Bij zijn aanhouding heeft hij toegegeven naast groenteman ook drugsverkoper te zijn.

R.P. is na gepleegd overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Nu nog een advocaat vinden die gaat verdedigen dat drugs eigenlijk
  Ook groente is.
  Dus binnenkort is hij weer vrij man.

  Ba suku ba feni ba tjari


  Maak melding

 2. Heisa voor niets, je kan op meerdere manieren je vitamientjes krijgen. Typies geval door de bomen het bos niet zien, zelfde politie kan boefdraad al bijna een jaar niet vinden, maar een paar grammetjes yami kan komen ze met de helft van alle beschikbare politie.


  Maak melding

 3. Hij had bitawiri verward met iets anders. Zijn klanten werden te vrolijk van die groente ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚


  Maak melding

 4. En nu zal dit volop worden aangevoerd in de rechtzaal;
  geachte edele delen achtbare, mijn cliรซnt had groente gegeten en daardoor weet hij niet precies wat hij gedaan heeft, hij was in een soort tranche


  Maak melding

 5. Verderfelijke drugs ??? Marihuana is geen Schadelijke Drugs, integendeel, Medicijn voor heel veel mensen. Zelfs in Californie is het gelegaliseerd. SU loopt 10 jaar Achter, ze moeten Geschoold worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.