Groenteman verkoopt niet alleen groenten maar ook drugs

16
Vanaf vandaag nieuwe EU wetgeving inzake import van groenten en fruit uit Suriname
Groenten uit Suriname.

De politie in Suriname heeft een 38-jarige groenteman aangehouden, omdat hij naast gezonde groenten ook verderfelijke drugs aan zijn klanten verkocht. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

Na verkregen en uitgewerkte informatie kwam groenteman R.P. in beeld. Hij is op zondag 14 februari aan de Ramgoelamweg na een inval door een gemengd team van de politie, waar onder leden van de Narcoticabrigade, opgespoord en aangehouden.

Volgens de Surinaamse politie maakte deze verdachte, die dagelijks groenten verkocht, van die gelegenheid gebruik om ter plaatse ook drugs te verhandelen. Bij zijn aanhouding heeft hij toegegeven naast groenteman ook drugsverkoper te zijn.

R.P. is na gepleegd overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

16 REACTIES

 1. Heisa voor niets, je kan op meerdere manieren je vitamientjes krijgen. Typies geval door de bomen het bos niet zien, zelfde politie kan boefdraad al bijna een jaar niet vinden, maar een paar grammetjes yami kan komen ze met de helft van alle beschikbare politie.


  Maak melding

 2. En nu zal dit volop worden aangevoerd in de rechtzaal;
  geachte edele delen achtbare, mijn cliënt had groente gegeten en daardoor weet hij niet precies wat hij gedaan heeft, hij was in een soort tranche


  Maak melding

 3. Verderfelijke drugs ??? Marihuana is geen Schadelijke Drugs, integendeel, Medicijn voor heel veel mensen. Zelfs in Californie is het gelegaliseerd. SU loopt 10 jaar Achter, ze moeten Geschoold worden.


  Maak melding

 4. Wat voor soort drugs het ook is, het blijft schadelijk voor je hersenen. Het heet niet voor niets verdovende middelen. Het eerste wat verdovende middelen doen is je hersenen beïnvloeden zodat je een bepaald gevoel krijgt. Je komt in een bepaalde roes, waardoor je steeds meer gaat gebruiken. De realiteit van het dagelijks leven wordt langzaam tenietgedaan. En dat doet het ook medicinaal. Je vergeet de pijn en ellende als je kanker hebt. Het is de realiteit van drugs gebruik.
  gemodereerd

 5. De politie in Suriname doen alsof. Het is publieksgeheim dat er overal in Parbo wordt verkocht. WORST mannen…..neem ze onder de loep.
  Degene die zegt dat t goed is mogen het spul aan hun kids en familie geven. Toch is het voeding of medicijn.
  Neem dit over van de VS, kijken waar je beland.
  gemodereerd

 6. Ja toch om je groeten op de lokale markt te verkopen kan je amper van leven
  Dus is hij ook genoodzaakt om zaken te doen om iets lekkers te verkopen voor hen die het willen. En al 18 jaar oud zijn. Neks no fout, a libie moest libie en wo se ting.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.