Bromfietser in goot nadat automobilist geen voorrang verleent

8
Bromfietser in goot nadat automobilist geen voorrang verleent

Deze bromfietser in Suriname is vanmorgen in een vieze goot terecht gekomen, nadat hij aangereden werd door een automobilist die geen voorrang verleende. Het verkeersongeval vond iets voor 09.00u plaats in Nieuw-Nickerie.

Op de kruising van de G.G. Maynardstraat en de Waterloostraat doorkruiste de automobilist de bromfietser, waardoor er een aanrijding ontstond. Als gevolg hiervan kwam de bomfietser in de goot langs de weg terecht.

De man wist er zelf uit te komen, maar zijn bromfiets bleef steken in de goot zoals op de foto te zien is. Het slachtoffer is met onbekend letsel op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

De Surinaamse politie, die snel ter plekke was, heeft de zaak in onderzoek.


8 REACTIES

 1. Bedankt Waterkant Nieuws om nieuws uit Suriname steeds eerst bij waterkant nieuws te lezen en daarna bij de Surinaamse nieuws site te lezen. Zulke berichten ga je pas na enkele dagen lezen in Surinaamse site meestal als politieberichten gepubliceerd. Houden zo Waterkant nieuws!


  Maak melding

 2. Gebeurt zo vaak in SU, geen voorrang verlenen. Hebben ze wel hun Rijbewijs Eerlijk behaald of met Tjoekkoe. Hoe kan anders zo HERSENLOOS Rijden. Door die Barbaarse NDP is SU verpest, Gigantische Corruptie, Ongemotiveerde Politie en Crimineel gedrag van AutoBestuurders.


  Maak melding

 3. Ik reageer niet meer, ze kunnen in Su geen auto rijden. Als je als dame bent, en je laat laat nemen, of je bent een vent en dang jé baai sopie, dan a tori séti. Na so a bing dé, na so a tang!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @ Kali+ madjoe

  Je lult ook gewoon uit je vieze nek, sommige (mannen zijn erger)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.