Restaurant geeft 100 gratis Surinaamse maaltijden weg aan ouderen

6
Restaurant geeft 100 gratis Surinaamse maaltijden weg aan ouderen
Betrokken inwoner Ramon Jaikaran (l) biedt de helpende hand aan mede-eigenaar Ray Harnam (r)

Het Surinaams restaurant JJ’s Kitchen en het Voorburgs Dagblad hebben deze week een bijzondere actie voor ouderen in Leidschendam- Voorburg opgezet. De eigenaren van het restaurant stellen in totaal 100 gratis maaltijden uit de Surinaamse keuken beschikbaar aan ouderen.

Volgens het Voorburgs Dagblad gaat het om een ludieke culinaire actie waarbij de eigenaren Mashar Gokoel (32) en Ray Harnam (31) graag iets terugdoen voor de lokale gemeenschap. Ze geven daarbij één maaltijd per inwoner uit Leidschendam-Voorburg, van boven de zestig jaar weg.

Hun actie wordt gewaardeerd door betrokken inwoner Ramon Jaikaran (foto) uit het Huygenskwartier, die in het Voorburgs Dagblad zegt: “Ik vind het een geweldige actie. Zomaar even honderd maaltijd weggeven aan onze senioren. Het is nogal wat. Ik ken Mashar en Ray als betrokken en gedreven lokale ondernemers. Ik ga hen met deze actie voor ouderen de helpende hand bieden waar mogelijk.”

Lees meer over deze actie op de site van het Voorburgs Dagblad.


6 REACTIES

 1. Poppenkast- poptjie patoe

  Als je dit wil doen, doe het dan een levensduur lang met je onderneming voor did 100 arme – hongerige mensen.

  Maar als je het morgen mee ophoudt, is het niet een oplossing voor het probleem voor deze arme en hongerige mensen.

  Een restaurant is een onderneming met als doel eten verkopen en winst te maken. Hef is geen lantie gron, die sociale en zwakke mensen van voedsel een leven lang moet voorzien.

  Stop er onmiddelijk mee en haal deze poppenkast niet voor een tweede keer uit. Ga jezelc vood de gek houden. Wat wil je met dit doel bereiken?

  Suriname gaat op deze manier nooit vooruit komen met deze franchepantje oplossingen.

  Zoek naar duurzame oplossingen voor problemen.


  Maak melding

 2. klopt het is reclame .
  rowdie wat bent jij een smerige vieze vuile paarse rat eikel , jij bent zeker geworpen in plaats van geboren ,en jij hebt geen ouders gehad , dus ook geen opa en oma , , jij ziet ouderen als vuil en worden op deze manier door covid vaccineren bewust gedood , dus jou baasje bouta is ook een seniele demente ouwe zak en wordt ook door een covid vaccin gedoodt , wat zeg je daar dan op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.