maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSiebrano Pique weer vrij; naar ziekenhuis vanwege bezeren arm

Siebrano Pique weer vrij; naar ziekenhuis vanwege bezeren arm

-

Does Travel - naar Suriname

Activist Siebrano Pique is zojuist weer vrijgelaten door de politie in Suriname. Pique heeft pijn aan z’n arm en deze mogelijk bezeerd bij zijn aanhouding eerder vandaag. Hij is met familie en enkele medestanders naar het ziekenhuis vertrokken om z’n arm te laten nakijken.

Pique werd vanmorgen naar politiebureau Keizerstraat overgebracht, omdat hij protesteerde zonder vergunning. Een deel van de menigte raakte verhit en trok naar het politiebureau, waar ze zijn vrijlating eisten. De straten rondom het bureau waren daarom afgezet.

Zijn protestactie tegen de Surinaamse regering bracht vandaag niet meer dan 75 mensen op de been.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

39 REACTIES
 1. Corona word door de regering chan misbruikt om mensen te onderdrukken maar hoelang hou je ze nog tegen maar surinamers klagen maar komen de straat niet op en dan heb je die gasten weer van ga maar naar bouta en waar was je 10 jaar geleden en verwijzen naar vorige regering mensen begrijp een ding goed de vorige regering is naar huis gestuurd omdat ze het niet goed deden we hebben voor beter gestemd en kijk wat we nu hebben deze regering gebruik alles van de vorige regering dus wat zijn we opgeschoten het is nog erger alles is duurder en dan mag je niet protesteren hoe dan


  Maak melding
 2. piekje is maar eigenlijk een kleuter die non stop aandacht zoekt. Nu gaat hij met hele familie naar hospitaal om zijn arm met een paar krabbetjes te laten nakijken. Hopelijk geeft en verpleegster hem een lollipop voor zijn braafheid.


  Maak melding
 3. @Percival
  Zo te zien en horen wel. Siebrano Pique wordt vereerd door zijn dommigheid. Deze gast heeft nooit gewerkt. Bekend om zijn drugspakketjes verzending naar Holland. Deze domme NDP is de staart van Bouta.
  Vraagt negatieve aandacht. Waar zijn is zijn mammie en pappie daar moet hij aandacht gaan zoeken. Teveel tijd om de boel op stelten te jagen. Dacht dat hij naar het ziekenhuis was begeleid om zijn grote smoel dicht te plakken met Gorilla lijm.


  gemodereerd
 4. flink pak slaag moest ie krijgen. curtis was hard aangepakt, toen. deze pique moest hard op zijn bil worden geslagen met een gummistok.


  gemodereerd
 5. Een vraag; wat is de cv van de hr. pique en wat is zijn doel.
  cv = zijn verleden

  dank u wel. soso lobi/ sranang sa winie


  gemodereerd
 6. Ric 19 februari 2021 At 18:54
  Corona word door de regering chan misbruikt om mensen te onderdrukken
  ===========================================

  Flauwekul. Deze regering volgt gewoon de richtlijnen van de WHO/PAHO. Heeft niks te maken met onderdrukken.


  Maak melding
 7. Hoi Percival,
  Wie bedoel je eigenlijk? Want je hebt ook Hindoestanen die net zo donker en soms donkerder zijn dan creolen. Oh, sorry ik was even vergeten dat veel Surinamers schijten op alles wat donker is. Ben jij ook van dat soort? Ik vraag het maar, want ik wil mensen niet vals beschuldigen.


  gemodereerd
 8. Ga werken si brain no. Dan lever je een bijdrage aan de herbouw van Suriname, die door jouw lijder opa D en zijn paarse criminele boevenbende ten gronde is gericht. Richard, PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Deze regering zit 7 maanden aan en heeft geen enkele lening afgesloten itt opa D. Dus is dat al een voordeel. Ze moeten doorpakken en alle onrechtmatige verkregen staatseigendommen terugnemen ongeacht wie het ontvreemd heeft. Want het verarmd surinaams volk verdient beter. En dat kan ksaba ede nog niet inzien.


  Maak melding
 9. Siebrano Piqué is ONBESCHOFT: Hij heeft geen manieren. Hij weet niet te praten. Pipel FM radio heeft hem gebeld. Zijn reactie was bot.

  Bij een gesprek tussen Frans Pinas en deze snotaap was zijn reactie ook niet om over naar huis te schrijven.

  Hij weet niet eens wat het woord activist betekent. Siebrano Piqué doet er beter aan weer naar school te gaan.


  Maak melding
 10. En dan moet je nagaan dat dit soort paarse poepzakken 10 jaar het beleid van Suriname hadden bepaald.

  Zeg nee tegen paars, paars me mars !

  Dit soort klojo’s beweren het volk van Suriname te zijn en zetten alle Surinamers internationaal te schande !

  Het is ook de fout van journalistiek Suriname om deze gajes het volk van Suriname te noemen.
  Het zijn gewoon Boutisten die hun afgod, Bullshit Bouta, vereren en boven het belang van Suriname stellen.
  Hoe durven zij zich het volk van Suriname te noemen. Stelletje lafaards. Alleen om Bouta zetten ze heel Suriname op het spel.

  Het volk van Suriname werkt aan een beter Suriname.

  Even voor alle duidelijkheid:
  de NPS heeft sinds de oprichting haar leiding ten minste een keer vervangen. Zij zijn in de loop der tijd verder ontwikkeld en verder gegroeid. Zij zijn volwassen geworden.
  De VHP heeft sinds de oprichting ook ten minste een keer haar leiding vervangen. Ook zij zijn veranderd, verder ontwikkeld en gegroeid. Ook zij zijn volwassen geworden.
  Zelfs de PL heeft nu ook een nieuwe leiding en maken met Bronto een progressieve groei door.
  De NDP heeft sinds de oprichting nog steeds dezelfde criminele leiding. En al 40 jaar belazeren en bestelen zij het volk.
  Denk hier maar over na.

  Niet storen.
  Slim-Suriname heeft de leiding.
  W’o set en. Krakti !


  Maak melding
 11. van bouwterse kon hij maandelijks zijn handje ophouden, nu krijgt hij neks. ik snal wel dat je dan gaat protesteren. Hij zegt toch ook dat hij pijn heeft aan zijn arm dit bedoeld hij spreekwoordelijk hij hoeft zn arm niet meer te bewegen en dat gaat pijn doen of komt het door mevrouw doe wet. Of mag hij niet meer van zijn dochter


  Maak melding
 12. @Passant± Ik zie dat je bent besmet met de denkwijze van Chan, soso k´ka yu e taki! En Para Express, waar ben je bang voor, voor paars? Je bent blijven steken in jullie verkiezingsretoriek omdat jullie nietszeggende ezels zijn. Het enige wat jullie in opdracht kunnen is paars bashen om de incompetentie van Chan en zijn bende te trachten te camoufleren. Ga een leven zoeken!


  Maak melding
 13. Ik ben benieuwd of hij de 5 of 50 hectare grond die hij van NDL heeft gehad in cultuur heeft gebracht
  Als dat niet het geval is, geeft het dan af aan een Marron, Javaan of Hindoestaan. Die brengen het 100 % in cultuur. Geld heb je zat,want dit wordt voor jou door jouw soortgenoten in Bijlmermeer gecollecteerd en opgestuurd. In deze zijn de meelopers van jouw de DOMME


  gemodereerd
 14. ==Ik schaam me diep voor sommige Surinamers en vooral voor de afro Surinamers die mij te schande brengen.

  Als zou de wittenan racistisch tegen mij zijn, vind ik het helemaal NIET erg, dit omdat wij als Surinamers een SLECHTE voorbeeld geven hoe het NIET moet.


  Maak melding
 15. No mang IRA: De witte man die racistisch is, zou ik duidelijk maken dat hij zich danig vergist dat hij superieur aan mij is als mens.

  We moeten verder geen woorden meer vuil maken aan Siebrano Piqué.

  Hij is duidelijk door de Nationale Devaluatie Partij op pad gestuurd.
  Waar is Hoefdraad? Waar is Kromosroto? Waar is Van Trigt?
  Wanneer gaat Adhin zich voor de rechter verantwoorden?
  Wanneer gaat de zaak weer voor tegen de veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR in eerste aanleg?

  Die vragen moet het leeghoofd van een Siebrano Piqué beantwoorden.


  Maak melding
 16. ha-ha ricje jij bent net als luci -en-k….. , twee trollen van de ndp , en paarse poepzakken , daar in Nederland voelen jullie zich stoer he , waren jullie nu hier, ja nu , dan waren jullie zeker niet meer zo stoer jullie eigen ndp aanhang ruiken dat jullie uit het buitenland komen , en jullie leven is hier niet veilig ze willen de euro’s die jullie bij je hebben en ze kelen jullie , ja stelletje nep Surinamers dat is het werk van 10 jaar ndp ( bouta)


  Maak melding
 17. die pique is toch echt een zielenpoot , kijk naar de foto hij laat zijn letsel zien aan twee figuren en die begrijpen niet waar hij het overheeft die komen toch voor een voedselpakket , maar ze hebben pech , die pique kreeg het niet voor mekaar bij de ndp om pakketten te krijgen , want die waren twee dagen terug vernietigd door de autoriteiten , 7 maanden over datum.


  Maak melding
 18. Ric
  19 februari 2021 At 18:54

  Totaal oneens met jouw posting maar ik ben ook niet verbaasd over de inhoud daarvan. De laatste tijd nemen de laffe aanvallen op Hindoestanen en de VHP alsmaar toe. Deze worden door de fascisten en de tiran van de ndp geïnstrueerd en het volk, meer specifiek de groep creolen, Laat zich inpalmen door de racistische beschuldigingen. Met valse opruiende berichten probeert de fascistische beweging van dictator Bouterse het land te destabiliseren. Vergeet ook niet zijn oproep aan de achterban om de wapens op te nemen om deze regering met geweld af te zetten. En iedereen weet dat dictator Bouterse zijn hobby van heeft gemaakt om onschuldige mensen, liefst in de rug, dood te schieten. Deze regering is pas 10 maanden aan de macht en jouw soort doet niets anders dan klagen en klagen. Waarom help je niet mee om het land op te bouwen ? Waarom vraag jij niet aan dictator Bouterse wat hij met de miljarden euro’s heeft gedaan? Waarom vraag jij je spaargeld niet terug ? Ik weet het. Als Creool heb jij er baat bij om je mond te houden. Welnu hou je kwebbel dan ook dicht over deze regering. De tandem Santokhi – Brunswijk doet uitstekend werk. Niet zichtbaar voor mensen die de hele dag met de luie reet in de hangmat liggen.


  Maak melding
 19. @ Lucien Karwofodi19 februari 2021 At 21:45

  NEE !
  Het moet nu eens afgelopen zijn !
  Het is genoeg geweest !
  Ik ben het nu echt zat !

  Deze groep nietsnutten zetten alle goed geaarde Surinamers constant te schande. Dankzij dit soort ezels worden alle Surinamers dom en lui genoemd. Zij zijn een schande voor onze intelligente en hard werkende afro Surinamers.

  Zij vormen constant een belemmering in ontwikkeling en groei. En dit gaat zo blijven zolang hun afgod op het podium is.
  De familie Bouterse and friends bedriegen en beroven Suriname al 40 jaar ! Suriname is helemaal vernietigd en verloederd ! En dan zijn het weer die paarse poepeters. Die de orde verstoren alleen ter verering van hun afgod en ten kosten van land en volk.
  Deze onderscheid moet nu eens goed duidelijk gemaakt worden !

  De NDP is opgericht door criminelen en wordt nog steeds geleid door de inmiddels bejaarde maar dezelfde criminelen. De hele wereld ziet dat en weet dat behalve dit soort achterlijke paarse lawaaipapegaaien.

  Jullie paarse parasieten zijn gewoon net zo irritant als een muskiet wanneer je wilt slapen. Jullie zijn bloedzuigers en ziekmakers van aard en jullie zullen nooit veranderen.
  Dit kan je dus maar op een manier oplossen:
  het licht aanmaken, de muskiet opsporen en plat slaan zodat je weer rustig kan genieten van je nachtrust !

  De regering Santo. / B. moet niet dezelfde fout maken als NPS om het kwaad met liefde en begrip te bestrijden. Dit kwaad is niet alleen een gevaar voor land en volk maar dit kwaad is een zeer ernstige bedreiging voor elke regering, want geen enkele regering zal optimaal kunnen functioneren zolang dit kwaad niet is bestreden.

  Het gejojo met dit kwaad nu eens opgehouden zijn.
  Het is genoeg geweest !
  Un no mang moro !
  Wij willen rust ! En wij willen vooruit !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 20. Het is kenmerkend van de
  National Disaster Party
  om goede zaken slecht te praten en slechte zaken goed te praten.

  En dit moet nu echt duidelijk worden willen we vooruit willen gaan !

  Beste landgenoten,
  wat willen wij:
  een bullshit Bouta Suriname of
  een Nieuw Suriname ?

  Wij werken aan een Nieuw Suriname.
  Jij doet toch ook mee. Krakti !


  Maak melding
 21. Aanvulling:
  ” …
  De regering Santo. / B. moet niet dezelfde fout maken als NPS om het kwaad met liefde en begrip te bestrijden.
  … ”

  Venetiaan heeft de grote fout gemaakt om geen commissie in te stellen omtrend de misdrijven van de sergeantencoup. De Decembermoorden zijn nooit opgelost en veroordeeld, deze zijn nu een vloek voor Suriname. Ook de andere politieke moorden en misdrijven heeft hij onopgelost en vrij uit gelaten. Het kiesstelsel was toen al aan een up date toe maar was ook nagelaten.
  Venetiaan heeft gedaan wat belangrijk was nml zorgen voor een gezonde economie maar wat dringend was nml het kwaad bestrijden heeft hij nagelaten.
  Dit had het overgrote deel van het volk zwaar en ernstig telleurgesteld. Vele Surinamers hebben toen hoop en vertrouwen opgegeven en de houding aangenomen van: “if you can’t beat them join them”.
  De paarse pleuris is toen uitgebroken met alle gevolgen van dien.

  En dit moet nu voor eens en voor altijd recht gezet en opgelost worden. Het vertrouwen is nu in de regering Santo. / B.

  Un no wan yere los lossi bor borri moro !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 22. Aanvulling :
  ” … Dit had het overgrote deel van het volk zwaar en ernstig telleurgesteld. Vele Surinamers hebben toen hoop en vertrouwen opgegeven en de houding aangenomen van:
  “if you can’t beat them join them”.
  De paarse pleuris is toen uitgebroken met alle gevolgen van dien.
  … ”

  Geachte Z. E. Santokhi en Z. E. Brunswijk,
  if even you can not beat them,
  lib’a sturu dan yu gwe,
  ma no play tjekre tjekre nanga unu.
  Laat Suriname maar tot het bot verpauperen. Wanneer de paarse patjakkers uitgestorven zijn zal er vast wel iemand opstaan en een poging voor een beter Suriname wagen.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 23. Wan sani mi no man verstan ,fa din SMA San e protesteer nanga siebrano na wroko din no abi ??din no abi ptjien ?? bikasi siebrano e Bari Chan musu gwe leki ing o man doe a wroko ,want de tijd dat ze nemen om te protesteren hadden ze heel wat kunnen doen , want siebrano no man jepi din en je ziet het weer blaka buba.


  gemodereerd
 24. De heer Pique heeft zijn patriottische werkzaamheden verricht. Dit ging niet gepaard zonder de nodige averij. Shit happens from time to time. Op naar de volgende.


  Maak melding
 25. Woensdag as gaat sriba si brain no weer betogen, ongeacht hij vergunning heeft of niet. Heeft deze paarse djamoeede geen werk of leeft hij van de illegale drugspakkettendienst van ocer en leonsberg olv opa D?


  Maak melding
 26. Hahahaha, robgetverderie. Je kan toneel gaan spelen als clown. Paniek? Never nooit. Paniek onder de paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg olv opa D. Want er staat ze nog meer te wachten. En de president jat de ideeën vandaag de ndp? Hahahaha. Das een goeie. Liever de ideeën jatten dan de rijkdommen van het verarmd surinaams volk. Slik dat maar! PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Geef antwoord daarop paarse djamoe ede. Lucien probeert het wel, maar jij nooit.


  Maak melding
 27. ric jou holmaatje robg gaat fietsen , jij gaat toch mee , het is mooi weer daar in Nederland ,en die maatje van jou die robg wil dat je in zijn hol gaat fietsen. hij voelt zich wel een beetje nerveus , maar jij als ndp-er geeft hem toch een idee dat het een mooie fietstocht is.


  Maak melding
 28. Allemaal die achter deze PANNENKOEK lopen ,…ga kijken bij ze thuis, deh piena lik dagoe.,ze werken niet en kramen een heleboel onzin uit.,..de DOMME MASSA.meneertje PIQUE wil CURTIS HOFWIJKS SPELEN.meneer wil aandacht,z.g.REVO .Begint eentonig te worden.het zwelt niet aan,het bloedt dood.de demonstraties.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES