Siebrano Pique aangehouden tijdens protest

50
Het moment dat Pique wordt aangehouden.

Activist Siebrano Pique is zojuist aangehouden door de Surinaamse politie tijdens een demonstratie. Hij is afgevoerd naar het politiebureau keizerstraat.

Ongeveer 75 personen waren vanmorgen op zijn oproep afgekomen, om te protesteren tegen de regering in Suriname. Net als de vorige keer had Pique vandaag ook geen vergunning van de districtscommissaris om een straatprotest te voeren.

Na zijn aanhouding raakten de gemoederen verhit. Nabij en rondom het politiebureau aan de Keizerstraat zijn diverse straten afgezet, zoals op onderstaande foto te zien is.

Agenten zijn in groten getale aanwezig

UPDATE: Siebrano Pique is weer vrij.


50 REACTIES

 1. T volk wordt mond dood gemaakt, sowieso gaat men geen vergunning geven, ik ben geen fan van Sibrano alleen vraag ik me af hoe verder.
  gemodereerd

 2. Deze idioot heeft echt niets anders te doen. Gaan werken is nooit in hem opgekomen.
  Ook de 75 ezels die opgekomen zijn, zijn lid van van de nothing doing hanging baggin company en dragen niks bij aan de ontwikkeling en opbouw van Suriname.
  gemodereerd

 3. Afvoeren naar het bureau ????Abattoir was beter geweest, zulke mensen zijn hardleer !!!!!
  NDP no mang graboe moro, zo a mang no mang graboe tu !!Sroting ing Mars wan 3 wieki dapé

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Geen van deze mensen willen werken, zijn van de pakketten dienst. Deze man is op zoek naar zijn waarde denkende dat een politieke partij hem zal benaderen of de huidige regering hem wat geeft……. 🙈
  gemodereerd

 5. Waar is men bang voor? Laat die man protesteren, het is zijn recht. Deze covid situatie komt de regering goed uit om mensen kort te houden. Komt op mij als dictatoriaal gezag over


  Maak melding

 6. Bij gouverneur Kielstra was hij met dit gedrag al helemaal onder controle gebracht en had niemand meer last van hem.

  Bij ddb in de jaren 80 van de vorige eeuw was hij al heel lang het zwijgen voor goed opgelegd en was iedereen hem al vergeten. Vraag ddb maar hoe hij met hem om zou gaan. Zie oa, aan het koortje van zijn zwembroek opgehangen.

  Ook bij pater Toon kan men info inwinnen over mensen die verdwenen zijn onder het bewind van ddb in de vorige eeuw. Niet iedereen zal zijn onthullingen waarderen.


  Maak melding

 7. Die 75 nietsnutten zijn de 5e colone van de Ndp.
  De afgelopen 10 jaar hebben ze in hun hangmat gebivakkeerd. Nu ze ontwaakt uit hun winterslaap. Goed werk van de politie.


  Maak melding

 8. Hij wordt ,door 2 groepen die op hem lijken met geld vanuit Bijlmermeer ondersteund. Die twee groepen hebben ook onderling ruzie gemaakt , omdat de ene groep heeft het geld aan s.p. overgemaakt en andere heeft het voor zichzelf gehouden.( hebzucht, diefstal, oplichting…………)
  gemodereerd

 9. @Konsensi
  Jij moer,
  wat ben jij aan het blaffen?Snap je net als @Siebrano niet dat de maatregelen getroffen door regering Santokhi een noodzaak zijn en niet bedoeld is om de burgers te duperen?! Het valt te begrijpen dat de maatregelen niet populair zijn omdat de verwende surinamers niet gewend zijn aan gebod en verbod.
  Jij en @siebrano moesten jullie mond open doen en protesteren tijdens het bouta dictatuur.Maar toen hielden jullie je kaken stevig dicht om bespaard te blijven van het tragische noodlot waarmee 15 burgers gestraft werden eerder.
  De regering Santokhi doet zijn best.Wat zij hebben overgenomen is een lege staatskas,miljarden aan schulden ,een kapotte economie en circa 500.000 verwende surinamers!
  Die willen voor altijd verwend blijven en liever lui zijn dan moe want bouta zorgde ervoor dat andere landen de surinamers verzorgden.Wel Covid heeft een einde hier aan gebracht.Nu bepaalde surinamers zoals @sierano en jij niet verwend kunnen worden merken wij jullie frustratie hier.
  Betaald de ex-paarse criminele ndp regering jullie 2 niet voor jullie propoganda stunt hier?!


  Maak melding

 10. Zal me niet verbazen als die dikke trol met goud versierd Patricia van Ommmeren A.K.A. ‘Dikkie Boloe’ ook van de partij was.
  Lauw lauw beleidsadviseur


  Maak melding

 11. De ware patriot Pique, heeft wederom van zich laten horen. Wind en weer trotserend komt hij op voor de belangen van het Surinaamse volk. Deze patriot is zeer onbaatzuchtig ; hij doet het echt voor de mofinawan. De man loopt het risico om aangehouden te worden en toch doet hij het.


  Maak melding

 12. =Deze rotzk vraagt dat minister van financien en buitenlandsezaken aftreden.

  Waar was deze rotzk toen boefdraad de Staatskas heeft leeggeroofd????
  Dit zijn de domme Surinamers die nu en later een grote last zijn voor het land.
  Belfort en Hooghart zijn ook rotzkk


  Maak melding

 13. Die piqué poep in zijn eigen nest.
  Als hij zo’n een activist was
  Dan had hij eerst bij hem in para moeten zijn bij de bekende cassave fabriek.
  Los dat eerst op meneer de activist.

  Jij doet aan nest vervuiling.


  Maak melding

 14. Hahahaha, ware patriot? Pakira, heeft de ware patriot ooit een dag gewerkt? En die 75 paarse djamoe edes? Wroko de foe doe. Laat die djamoe edes gaan blaten bij ocer of bij opa D, waarom hij en zijn paarse criminele boevenbende zo een rotzooi van Su hebben gemaakt. En tegelijkertijd vragen PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE. Dan zijn ze ware patriotten en geen paarse ratten meer. Maar ekte djadja sranangmangs.


  Maak melding

 15. Protesteren is een fundamenteel recht. Al dat gelul over de Bouterse periode. Toen stonden ze ook te protesteren “We zijn moe’, weten jullie het nog. Ga maar lekker door Sibrano . Dat gelul over lege staatskas is Bullshit. Chan en |Ronnie weten en wisten waar ze aan zijn begonnen. Maar soso KA ding e Setie.Names and |Faces. Hoge vervoerstoelage voor de hoge Pieten terwijl het arme volk pinaart. Waar is onze Patricia Etnel met haar grote Kwabbel. Als Bouta zoveel heeft gestolen, waarom gaan jullie hem niet halen. Dei man is al sinds 1980 een bepalende factor in het land., Zelfs toen Chan minister van Justpol was. Nu is hij President van het land maar Bouta loopt nog frank en vrij rond. Ga hem halen dan?????. Hij woont niet in het buitenland maar ergens op Leonsberg. Sterker nog….Chan moest bij hem op rapport na de verkiezingen. Een hele nacht met zweet in z’n klauwen gezeten bij de BAAS. Wie houd wie voor de gek. Stelletje MPP hypocrieten.
  gemodereerd

 16. Deze gast die Pique heet is weer op zoek naar negatieve aandacht. Siebrano Pique de drugsdealer met zijn postpakketten verzending naar het buitenland vol met drugs. Deze hersenloze ongeschoolde dorpsidioot,
  met zijn eigen soort ongeschoolden die steeds proberen onze samenleving te ontwrichten. De armoede was er al de afgelopen 10 jaar. Benzine is ook over de hele wereld duur aan het worden. Siebrano Pique deze NDP rat, en kornuiten nemen de coronavirus niet serieus en zijn bezig ons heel volk het graf in te helpen. Siebrano met deze 75 hersenloze paria’s, domme krachten met een chronische verstandelijke beperking weten niet hoe het is om het gevoel te hebben alsof je door een rietje ademhaalt. De corona patiënten die overleden zijn, kunnen het niet meer na vertellen. Siebrano Pique neemt de lockdown niet serieus. Ik hoop niet dat hij in deze situatie ooit terecht komt of iemand in zijn familie. Siebrano Pique achterlijk gedroch heeft iets gehoord dat de coronavirus nooit meer de wereld uitgaat. Hij is plotseling ook medisch geschoold en trekt ook mede zijn conclusies. Hij is ook een na-prater en na-aper. Hij snapt niet dat juist door zijn narcistisch gedrag hij anderen de dood in jaagt met zijn protestestmars. Hij moet zijn grote wafel houden en samen met zijn domme kliekje weer naar de basisschool. Zelfs de kleine kinderen kunnen de gevaren van de coronavirus na vertellen en de beschermende maatregelen inacht te nemen. Corona maakt geen onderscheid in ras en geloof. Hij brengt ook de politie steeds in gevaar doordat zijn moeten optreden met zijn stom gelul. Gewoon deze gek opsluiten in verband met orde verstoring en burgerlijke ongehoorzaamheid. Pique je wordt door velen uitgekotst.
  gemodereerd

 17. VIJF en ZEVENTIG man waar hebben we het over,

  mars ga werken stelletje achterlijke honden. Corona moet jullie slaan en geen hulp op wat voor manier dan ook voor deze achterlijke honden


  Maak melding

 18. Ook een Nederlander

  Het is die man zn volste recht om te demonstreren. Hij doet het voor jullie Surinamers. Als ik hem was zou ik ermee stoppen. Klote ondankbare volk. Een heleboel van jullie zijn achterlijk, sukkels en willen alles gratis. Btw, Chan kies oen mooi. Oe lesi donder, dan heb ik het over jullie allemaal, de goede niet te na gesproken.
  In elke ras heb je leeglopers, bedelaars en aso’s. Dit zal jullie misschien leren om het leven anders te bekijken. Meki bari anga oen bigi smoel maar komop foe oen rechten schijten jullie in je broek. Siebrano heeft tijd om voor jullie rechten te vechten.
  gemodereerd

 19. Juist aanmoedigen dat meer van ze komen opdagen, zodat een super spreader event een opruiming kan houden. Nog beter fotograferen voor identificatie zodat ze niet voor mediese hulp voor zichzelf en hun familie in aanmerking komen.


  Maak melding

 20. Mooie verdeel en heers tactiek van team paars. Piqué wordt gewoon gebruikt zoals gewoonlijk. Idem dito al die ‘ingezonden stukken’ mensen.
  Triest!


  Maak melding

 21. Pique. Waar ws je tijdens Bouterse toen het volk je heel hard nodig had.
  Kennelijk wil je de grond van Santoki, die je niet van Bouta hebt gekregen.
  Geen mondmaskers, geen 1,5 meter , teveel aerosolen.
  Over 10 tot 15 dagen een fikse corona explosie onder jouw 75 medebetogers. Ik laat jullie dus aan Corona over.


  Maak melding

 22. Ik ben zeer trots op Slim-Suriname !

  Je kan precies zien welke Surinamers klagen, alleen maar mensen die kortzichtig, ongeduldig en ondankbaar zijn.
  Pakkitow en Maisha Neus maken ook duidelijk dat PRO en STREI niet capabel blijken te zijn om de crisis aan te pakken.
  Het is gewoon om voor te schamen dat jouw landgenoten roepen dat zij Bullshit Bouta terug willen. Deze groep Suriname-haters mogen geen stemrecht meer hebben. Zij zijn een grote schande voor land en volk !

  Elk weldenkend mens met een gezond verstand die weet in wat voor ellende Suriname verkeert ziet in dat de uitdaging die Chan Santokhi is aangegaan een Hercules opdracht is. Zelfs andere wereld leiders kijken met open mond naar de prestaties die Chan Santokhi met zijn team neerzetten

  Wat de klagers en stakers roepen, helaas hoort Pakkitow hier ook bij, is gewoon een teken dat zij alleen snel snel willen profiteren. Zij kijken niet naar de lange termijn. Dat vermogen hebben zij gewoon niet. Deze klojo’s begrijpen niet dat een land regeren niet een kwestie is van korte termijn denken. Zij denken in termen van Aboel even een wetje inelkaar friemelen en een knopje omdraaien dan gaan de prijzen en de koers omlaag.
  Zo werkt het niet domme ezels !

  Het hele economische proces is zeer ernstig beschadigd. De regering Santokhi – Brunswijk heeft een schroothoop overgenomen !

  Beste landgenoten,
  Slim-Suriname wees trots op jezelf, zodra wij de eindstreep hebben gehaald kunnen wij met geheven hoofd door de straten van Suriname lopen want wij hebben Suriname gered en weer opgebouwd.
  Slim-Suriname besef dat elk weg naar succes via bergen en dalen gaat. Langs elke weg van succes staan schreeuwers en loosers die ontmoedigen. Op weg naar succes zullen we altijd giftige slangen tegen komen om ons af te leiden en die ons op een dwaalspoor willen zetten.
  En wij zullen moe worden, en wij zullen fouten maken. Maar wij zullen moeten herstellen om de eindstreep te halen.
  Laten wij doelgericht blijven en laten wij samen de eindstreep halen.

  ” Pasensi na wan bita bon,
  ma en froktu switi fu nyang. ”

  Together we will make it.
  Yess, we will. Krakti !


  Maak melding

 23. Pique is aan het protesteren vanwege de verpaupering, de verpaupering waarin hij en zijn NDP broeders en zussen zijn terecht gekomen. De regering Chan is hard bezig met man en macht de economie vlot te trekken. Chan heeft een failliete boedel moeten erven. Tot het laatste minuut hebben die NDP honden zitten stelen. Land helemaal geruineerd en de tactiek van de verschroeide aarde toegepast. Alle mooie auto’s hebben ze voor 5% van de dagwaarde gekocht. Dit noem ik bewust stelen.
  Kantoormeubilair en computers allemaal weggedragen. Het valt Pique en zijn medebroeders NDP-ers erg zwaar om in het PARADIJS VAN BOUTERSE TE OVERLEVEN. HET PARADIJS WAT DIE ZAK ONS HEEFT ACHTERGELATEN.


  Maak melding

 24. Ah, de VHPdrollen gaan weer helemaal los omdat EEN persoon hun leider al diarree bezorgt. Geloof me, dit is slechts het begin! Dat dhr Pique is opgepakt door de politie is een politieke actie, opgedragen door de top, de bangeriken! Hij oefent zijn democratisch recht uit en zie, waarom is alleen hij opgebracht en niet de andere demonstranten? Die deden toch hetzelfde?? Ze zijn bang, daarom! Demonstreren is een grondrecht. De taak van de overheid hierbij is het demonstratierecht faciliteren en beschermen. De politie die met geweld de zaak heeft getorpedeerd heeft zich niet van zijn grondwettelijke taak gekweten. Zij moeten er alles aan doen om de uitoefening van het recht om te demonstreren mogelijk te maken, zo lang het vreedzaam verloopt en de veiligheid van een ieder maar gewaarborgd blijft. In tegendeel hebben ze de leider van het protest lichamelijk letsel toegebracht. Hiervoor zullen ze zich ook moeten verantwoorden, dan zullen we meteen horen wie de opdracht tot arrestatie heeft gegeven.


  Maak melding

 25. Het protest is retrospectief, hij protesteert tegen de corruptie van de Nationale Dieven Personen. De man is ontwaakt uit een Surinaamse winterslaap van 10 jaar (eigenlijk 40 jaar). Waar was deze man toen de staatskas gevuld met USD 800.000.000 overgenomen was door de MOORDENAAR en zijn 40 rovers.


  Maak melding

 26. Al die mensen die zo negatief reageren die doen precies net als ze het niet voelen en ook al heb je een olifante huit we weten met ons allen dat jullie het ook keihard voelen dus doen jullie minder belachelijk en dramatisch surinamers
  gemodereerd

 27. Piqué had geen toestemming om te protesteren.

  Het is zijn eigen schuld dat zijn arm is gekneusd. Je hoort de orders vd politie op te volgen. Hij heeft mazzel dat hij niet in de achterbak ve pick-up is gegooid net als Hofwijks of in elkaar is getrapt als Caïro.

  Uitstekend werk van de politie! Niks geen politieke kwestie. Hij is een trekpop van team paars en onbelangrijk.


  Maak melding

 28. Lucien, waar was gij op 25 februari 1980, toen jouw lijder de politie torpedeerde? Graag antwoord aub.en PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Ook graag antwoord aub. En heeft si brain no geen werk dan de hele dag lanterfanten en drugspakketten versturen? Dank U wel beleefd voor uw antwoorden.


  Maak melding

 29. Pakiratigri
  Pique was voor Bouta toen deze hem en zijn vrienden land beloofde. Toen dat landje niet dichtbij lag en niet oogst gereed was verliet hij Bouterse. Nu hij nergens terecht kan is hij weer daar om rotzooi te maken. Het loopt geen storm beste pakiratigri omdat Baas Bouterse en zijn Maties geen cent meer in de NDP stekken.


  Maak melding

 30. @Latour Posse: Niet omdat het jou ene moer aan gaat, maar omdat jij en de overige drollen kunnen leren wat inhoudelijk antwoorden is. Op 25 feb 1980 kwam ik uit de nachtdienst in het ziekenhuis. Ik spoedde me net als vele anderen naar het centrum om te zien wat er gaande was. Omdat er geplunderd werd en het onveilig was reed ik het ziekenhuis binnen. Daar werd mij direct verteld dat ik voorlopig (ik was vrij) in het ziekenhuis moest blijven en dat dat enkele dagen of langer kon gaan duren. In die tijd heb ik naast de dagelijkse verpleegkundige zorg, ook zorg moeten verlenen aan gewonden zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb rare dingen gezien en gehoord. Zoals de bedriegers van de VHP die als kuparies plakten aan de militairen en vele hand en span diensten verleenden, opportunistisch als ze altijd zijn geweest. Gelukkig mocht ik na 3 dagen alweer naar huis, mede omdat het overgrote deel van het volk achter de militaire ingreep stond en er dus binnen enkele dagen rust was. De rest van de geschiedenis kennen velen van jullie niet, dus bek houden! Waar het geld is van de regeerperiode NDP? Bij o.a. het volk, in de vele projecten, in staats olie, in de vele subsidies en in de zakken van de medische specialisten.
  Die zaak van Sibrano was een politieke, want ze hebben hem niet schuldig kunnen verklaren, toen niet en nu ook niet en dat wisten ze. Zo, dit zijn mijn antwoorden. Niet omdat je het waard bent, maar omdat ik vind dat het in deze zo hoort. Dus nu, neem je pillen, wrijf je in met de antischurft crème en ga in je mandje liggen.


  Maak melding

 31. Je bent en blijft onbeschoft lucien. Maar bedankt voor je antwoorden paarse djamoe ede. You can pull the man out of the gutter, but you cannot pull the gutter out of the man. Het geld bij het volk? Middels pakketten? Laat me niet lachen. De geschiedenis gaat opa D nooit kunnen uitwissen. Ja, de geschiedenis met bloed aan zijn handen. En schurft heeft je paarse lijder samen met zijn criminele boevenbende van ocer en leonsberg. En koskos ne broko zoro. Stay focus on the truth lucien


  Maak melding

 32. Ach Latour Posse of hoe je eigenlijk heet, vind jij mij onbeschoft? Ik ben enkel naar jou niveau gedaald zodat jij en je mededrollen me een beetje kunnen begrijpen. Ik hen nooit en zal nooit, zoals jullie losers hier een leider verafgoden of blindelings volgen. Nu niet, toen niet. Maar aangezien jullie ten enemale door je ouders zo zijn opgevoed dat je alles moet geven voor de VHP, no matter what, verwacht ik ook niet dat er voor jullie nog redding is en jij mijn zienswijze ooit zal begrijpen. Dat laten jou weinige hersencelletjes niet toe.


  Maak melding

 33. luci-en-k….., , paarse strontzak, kwam uit de nachtdienst? in het ziekenhuis , of uit het ziekenhuis dus je weet het zelf niet meer demente bouta lover , en door dat haasten naar de plek des onheils keerde jij terug naar het ziekenhuis? , en moest daar blijven? om mensen te verplegen? maar jij dacht toen al hé die bouta is een vent , en jij kreeg sympathie voor die man he en toen je lover in december 1982, 15 echte Surinamers dood schoot en nog wel in de rug , geilde jij helemaal op die dictator he paars vuilnisvat , , en dan nu vanuit Nederland dit sprookjes verhaal te schrijven ,ben jij robg luci , die hield van sprookjes en vertelde ook altijd dat hij erbij was geweest , dus loser droom verder met die sprookjes.


  Maak melding

 34. die pique is een ndp aanhanger en zijn 75 mede aanhangers zijn de dom geschoolden van de ndp , en ze dachten een pakketje te krijgen , ha-ha- , ze gingen allemaal met lege handen naar huis.


  Maak melding

 35. Wat is dit…. allemaal toch zielig en dat moet het land Suriname voorstellen. Een land nog steeds gezegend met zoveel natuurlijk rijkdom en een populatie van bijna niks en een meerderheid die er nog steeds een etnische denkwijze op na houd en dan heb ik het over alle afkomsten. Wie had 50 jaar terug gedacht dat Zo een huidige regering zou zijn. Het mijn “eigen ras”denkende mentaliteit die in de meesten van het volk zit getuigt dat er Nog een lange weg te gaan is… en Nationalistisch gedrag is nergens te bespeuren.
  gemodereerd

 36. Lucien, goedemorgen. Goed geslapen en heb je gedroomd van je grote paarse lijder opa D? Fantastisch hoe hij ons volk vanaf 25 februari 1980 tot grote hoogte heeft gebracht en Su zonder schulden zit en er alleen maar gelukkige mensen wonen. En een ieder prijst de grote lijder opa D en wil graag dat zijn nationalistische volkspartij voor altijd aan de macht is in ons land. En toen werd jij, lucien, badend in je zweet wakker uit de nachtmerrie en vroeg jezelf af, waar het is misgegaan gelet op de huidige situatie van ons verarmd surinaams volk. Net zoals een generatie terug een verschrikkelijk regime heeft huisgehouden en nog steeds aanhangers heeft, ben jij 1 vandaag de paarse djamoe edes, die vasthoudt aan de puinhopen van paars. Maar ja, ach, je niveau en je iq zal nooit hoger worden dan een sara sara. Dus neem ik je niet kwalijk en je moet er zijn. Anders is het amusementswaarde minder. En antwoord deze vragen aub, want je bent toch een sportieve paarse djamoe ede. PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Tang boeng opa D lover 🤣


  Maak melding

 37. Wat een gedoe hier…en dat allemaal om een leegloper die nauwelijks onderwijs heeft genoten. En dan die reacties van al die ndp-lovers; die lucien kafowroe doet veel moeite om te verklaren waar al dat geleend geld naartoe is gegaan, maar zakt als een baksteen in de ndpstront. Lucien, mie boi, die bovenkamer van je heeft een grote kortsluiting. Misschien kun je op de koffie bij Angela, want ze heeft hetzelfde probleem en denkt dat jij een vrouw bent en zei dat je vooral zo door moest gaan 🙂


  Maak melding

 38. Nou, ik heb jullie blijkbaar weer eens op je leugenachtige ziel getrapt en stevig tegen de haren in gewreven. Al dat inhoudsloze gescheld, schuimbekkend over elkaar buitelend om mij een onzinantwoord te geven. Jullie blijven je maar als ezels gedragen, hetgeen eigenlijk zeer verwonderlijk is, een stel drollen die zich ezels wanen, terwijl zij als drol enkel het uitwerpsel van die ezel zijn die ze denken te zijn. Jullie zijn niet eens meer een psychiatrische studie waard omdat jullie je maar buiten de realiteit blijven bewegen. Jammer dat serieuze respondenten telkens met jullie onzin worden vermoeid. De ene na de andere loser probeert de ander te overtreffen in stupiditeit. Typisch VHP-drol-syndroom! Ik weet dat jullie organisatie over psychologen beschikt, ga voor een sessie. Alhoewel, ook dat wordt weer een en al verwarring, want die gekte van jullie is namelijk van een heel andere orde. Sobung, un law moro a k’ka fu a buriki die jullie als leider verafgoden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.