Vanmiddag weer COVID-19 persconferentie

5

De Surinaamse overheid houdt vandaag, vrijdag 19 februari 2021, weer een COVID-19 persconferentie. De persconferentie is om 14.00u ’s middags in de Congreshal in Paramaribo.

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur ‘slechts’ 6 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd, na 121 keer testen. Dat blijkt donderdagavond 18 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Of dit aanleiding biedt voor versoepeling van de maatregelen is nog niet bekend.


5 REACTIES

  1. De vluchten uit Nederland weer toelaten , want de corona blijft altijd.
    Deze virus is door de Chinezen gemaakt om de wereld door oorlog voering over te nemen.
    Ons lichaam zal zich wapenen om de virus buiten te houden.De zwakke mensen zullen wel ziek worden,dit is normaal in de natuur.
    gemodereerd

  2. door de slm he , KLM vliegt nog niet naar Suriname , en het blijkt dat die Britse variant nog besmettelijker is nou mensen de slm is bijna op zijn einde (dood) en nu brengen ze ook nog de dood hier heen , luchtruim sluiten per direct ook voor vracht , want het covid virus houdt van koud , en in het laadruim van het vliegtuig is het extreem koud , een maal in de warmte slaan ze ook toe , we moeten ons hier erg zorgen om maken , dus regering let op en versoepelingen kunnen averechts werken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.