In pension gewurgde vrouw is 29-jarige Euridice Mac-Nack

29

De jonge vrouw die op donderdag 18 februari in een short time pension om het leven is gebracht, is de 29-jarige Euridice Stephanie Mac-Nack. De politie vermoedt dat de vrouw middels wurging om het leven is gebracht. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt. De verdachte man is op camerabeelden vastgelegd.

Volgens het voorlopig onderzoek ging Euridice omstreeks 10.00 uur in de ochtend samen met een manspersoon naar het pension. Na ongeveer drie kwartier tot een uur rende de man in de richting van de receptie, waarbij de receptioniste hem vroeg of hij wat nodig had. Hij gaf de werkneemster te kennen dat hij snel de winkel zou aandoen om wat te kopen, waarna hij dwars door de toegangspoort die ongeveer een meter openstond wegrende

De receptioniste sloeg geen acht hierop, aangezien het vaker was voorgekomen dat klanten toch de straat opgingen om wat bij te kopen. Toen de uitchecktijd van het koppel dichtbij genaderd was, belde de receptioniste op het telefoonnummer van de kamer, maar kreeg geen response. Op dat moment realiseerde zij zich dat de meneer naar de winkel was en niet terug was gekeerd.

Ze liep vervolgens naar de kamer die aan bedoeld koppel was aangewezen en zag dat het voertuig waarmee zij de plek hadden aangedaan nog op het terrein geparkeerd stond. De werkneemster belde weer op het telefoonnummer van de kamer, maar deze werd niet beantwoord. Zij liep terug naar de kamer en klopte op de deur, maar kreeg ook geen reactie. Hierdoor besloot de receptioniste de deur open te doen en zag tot haar verbazing de halfnaakte vrouw roerloos op de vloer liggen.

De politie van het bureau Munder en de afdeling Kapitale Delicten kregen van het Command Center de melding dat een dame die geen levensteken meer vertoonde in een kamer van het pension lag. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek en troffen een half naakte jonge vrouw aan. De kamer was overhoop gehaald en in haar tas werd er een identiteitskaart en een rijbewijs op naam van ene M. gevonden.

Aan de hand van de aangetroffen documenten die in haar tas waren, werd de verdachte M. opgespoord en aangehouden. Aangezien de signalementen van deze man niet overeenkwamen met het verkregen beeldmateriaal van de vluchtende man, is M. heengezonden. Wel verklaarde M. aan de politie dat het slachtoffer een goede kennis van hem was, waarmee hij veel optrok.

De eigenaar van het voertuig die aan de hand van het kentekennummer is achterhaald, hield de politie voor dat hij de auto aan een neef had geleend. Die neef bleek de partner te zijn van Euredice en verklaarde aan de politie dat het slachtoffer om 07.00 ’s morgens uit huis vertrok om haar kinderen op school af te zetten. Vanaf dat moment heeft hij haar niet meer gezien, totdat hij het bericht kreeg dat zijn partner is vermoord.

De politie vermoedt dat de vrouw middels wurging om het leven is gebracht. In haar mond werd er een prop gevonden en er sijpelde bloed uit haar neus. Op het lichaam zijn er geen verwondingen aangetroffen.

Het ontzielde lichaam van Euridice is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek en werkt aan de opsporing van de voortvluchtige verdachte, meldt de politie zojuist.

LEES OOK: De man die de 29-jarige Euridice Mac-Nack zou hebben gewurgd in een short stay pension aan de Mankistraat, zocht een lift op straat toen hij het pension uitrende. Dat vertelt een van de automobilisten, die op dat moment in de Mankistraat reed aan Waterkant. De verdachte probeerde in zijn auto te stappen en riep ‘doe de deur open en zet me even af op de hoek!’


29 REACTIES

 1. Wazig en onduidelijke berichtgeving. De neef van de auto eigenaar is de partner van de vermoorde vrouw en hij verklaarde dat mevrouw haar kinderen naar school had gebracht.
  Wie is dan de dader?


  Maak melding

 2. Franco 19 februari 2021 At 17:54
  Wazig en onduidelijke berichtgeving. De neef van de auto eigenaar is de partner van de vermoorde vrouw en hij verklaarde dat mevrouw haar kinderen naar school had gebracht.
  Wie is dan de dader?
  ===============

  Ze zal een schatje erbij hebben gehad vermoed ik.


  Maak melding

 3. Buiten vrouwen, buiten mannen, veel buiten kinderen en de Staat moet voor hun zorgen.Wat een buiten benanen land is Suriname geworden.
  gemodereerd

 4. Moge haar ziel in vrede rusten.

  Sterke aan het gezin, man, de kinderen en familie toegewenst.

  Sari Tori

  Libie Kon Tranga Now.

  Ben benieuwd naar de ware toedracht van deze moord.


  Maak melding

 5. Zo een mooie meid, op deze wijze uit het leven te worden weggerukt. Aub politie, zoek met man en macht naar dit beest dat hiervoor verantwoordelijk is!

  R.I.P. en veel sterkte aan de kids en de overige nabestaanden.


  Maak melding

 6. Franco. De dader is toch de buitenman met wie ze naar het hotel is gegaan.
  Vraag rijst waarom je een 29 jarige vrouw met kinderen en die een man heeft gaat vermoorden? Wees toch blij dat je mag snoepen man. Ik denk dat iets anders (geld?) een rol in deze speelt.
  gemodereerd

 7. R.I.P jongedame
  Familie sterkte met dit groot verlies.

  Hoop dat haar Kids goed worden opgevangen door hun vader of familielid.

  Sari Tori
  gemodereerd

 8. Samenleving van Suriname circa 40% is ontspoort en in verval geraakt, moeilijk terug op spoor te brengen. Heropvoed kampen zou een uiterste oplossing zijn.
  gemodereerd

 9. Heb het bericht weer gelezen en heb nu duidelijkheid. Bedankt Robles en John ! Mevr Euredice is dus vreemd gegaan met noodlottig gevolg. Vraag me af waarom ze in haar tas ook bescheiden had van een zekere M. Ze was dus geen makkelijke tante zo te zien.


  Maak melding

 10. Sjonnie Kalloe 19 februari 2021 At 19:31
  het was haar man zelf. hij wist dat ze vreemd ging en nam voor 1 keer de plek in
  ===================

  Kan niet. Ze hebben camerabeelden van die man.


  Maak melding

 11. Ik vind het sneu dat wtk een foto van die dame heeft geplaatst. Heb toch medelijden met de kinderen en leed die de familie nu lijdt. Als bedoelde foto door de politie vrij gegeven is, vraag ik mij af of de politie geen rekening heeft gehouden met de gevoelens van die familie.


  Maak melding

 12. Dit is wat Sibrano bedoelde. Door het wanbeleid van deze regering zijn dit soort excessen ontstaan. Kinderen die hun lichaam verkopen en volwassenen die om de eindjes aan elkaar te knopen, alternatieven zoeken. Daarmee zeg ik niet dat ik zeker weet dat dit hier ook het geval was, just saying…..! Moge haar ziel in vrede rusten en moge de nabestaanden kracht putten uit mooie herinneringen.


  Maak melding

 13. Lucie heeft gelijk. ze heeft nooit geleerd om te werken altijd maar haar hand mogen ophouden en nu boefdraad gevlucht is en bouwters niet naar buiten kan, dan MOET ze wel gaan hoereren
  Daarmee zeg ik niet dat ik zeker weet dat dit hier ook het geval was, just saying…..!


  Maak melding

 14. Wat een harde wrede dood voor deze jonge moeder. Tjeeh, mie tatta. Vreemd gaan of niet, ik oordeel niet, dies sarie. Niemand heeft het recht een ander te doden. I believe in KARMA.
  Ik hoop dat ze deze duivel vinden. Sommige urinaamse mannen, in Suriname, ik ben bang van ze geworden. Moordlustig noem ik dit.


  Maak melding

 15. Dames.Dames.Het is leuk van meerdere mannen te ontvangen, maar het loopt meestal verkeerd af.Voorzichtig met al die mannen met mooie woorden.
  Heren, Heren waarom zet je jezelf in de problemen.Erger nog , je hebt t recht niet.
  Zoooo wreed
  Het enige dat wij nu kunnen doen, is de here vragen dat haar ziel in vrede rust.
  gemodereerd

 16. Dan moet die dame maar 1 partner hebben , komt ervan als je teveel op na houd. Ik heb geen spijt voor zulke figuren.
  gemodereerd

 17. @ Lucien Karwofodi

  Als je niks te vertellen heb schrijft geen K@ man, tijdens het regeer periode van DDB gebeurde ook dingens die niet, door de beugels konden ! Dus kort samen gevat, je ” Lult” gewoon uit je vetnek !!! Jij en S. Piqué kunnen samen de boom in, stelletje idioten. Oké indien zij hoeréren dan was het niet erg, het is haar lichaam. ”Ze steelt tenminste niet”
  >>>@<<< Sjonnie Kalloe
  Jij bent thuis zeker de lolligste, anders deze dame je zus was geweest, dan had je anders gepiept met je ''DOKSA GHAR".Toré ………. !

  sari tori

  Jacko

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 18. luci-en-k…. , poets je tanden jij stink uit je paarse rattenbek , en wat die vrouw ook deed was haar keuze , maar jij beschaamd de nabestaanden , want jij zet een lulverhaal hier neer en geeft iemand (regering) de schuld wat niet bewezen is , maar jij klojo weet toch altijd beter he bouta lover .
  wij weten wel wie medeschuldig is aan alle toestanden hier in ons land , maar jij kunt niet zien he door die donkere paarse glazen in je bril en jij bent dement. of had jij weer nachtdienst.


  Maak melding

 19. Waarom kunnen wij geen beeld zien van de verdachte….. Rust zacht urre.. Sterkte aan de fam….
  gemodereerd

 20. Wat de reden ook geweest is, waardoor dit misdrijf heeft plaatsgevonden, geeft niemand(waardeloze mensen), het recht een oordeel te vellen, te gissen, zelf een verhaal te maken, over dit vreselijk gebeuren.
  Het zou diegene die de foto plaatst van het slachtoffer sieren zich te houden aan de privacy wet. Maar wat is dat in Suriname???
  Mensen, vooral die met kippenverstand, kijk eerst om je heen, bemoei he met dingen die er toedoen, ga werken, zorg dat je te eten hebt en get a life, foei, foei foei.


  Maak melding

 21. wurging waar gaat dat heen in suriname is om bang van te worden.
  Je hebt niet het recht om iemands leven te nemen.
  Maakt niet uit in welke omstandigheden.
  Dit moet geen trend gaan worden de vorige was nog kort geleden toch, zeker vergif in de hersens.

  Levenslang voor dit soort mensen.


  Maak melding

 22. Mensen politiek heeft niks hiermee te maken gebruiken jullie je verstand het kon jullie zus of nicht zijn geweest om elkaar zo te bekladden ach man denk ook aan de nabestaanden met jullie bekrompen hersenen. Fam. En nabestaanden heel veel sterkte.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.