Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling hervat avondtrainingen

2
Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling hervat avondtrainingen

Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling (SAO) in Suriname heeft haar deuren wederom opengesteld voor de avondcursisten. Het gaat namelijk om de trainingen Basis Electro-huisinstallatie, GAWASA (gas, water en sanitair) en Basis Koeltechniek.

De lessen zijn per woensdag 17 februari 2021 hervat en wel onder strikte Covid-19 maatregelen. SAO behoort tot een van de werkarmen van het Surinaamse ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J).

Anisjah Tamsiran-Saridjan, onderdirecteur vaktrainingen van SAO, heeft benadrukt dat er voorlopig alleen een herstart is van de avondtrainingen vanwege de versoepeling van de Covid-19 maatregelen. Verwacht wordt dat ook de herstart van de dagcursussen spoedig plaatsvindt.

Tijdens het betreden van het terrein en het volgen van de lessen zal er streng gelet worden op het naleven van de Covid-19 protocollen, zoals het op hebben van een mond- en neusbedekking en het regelmatig ontsmetten van de handen. Vanwege de aangepaste lockdown tijden zijn de lestijden gesteld op 17:00 uur – 20:00 uur.

Tamsiran-Saridjan heeft een beroep gedaan op eenieder die interesse heeft in de trainingen van SAO om zich spoedig op te geven voor de trainingen die binnenkort van start zullen gaan. 

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Geweldig scholing. Deze jongemannen heeft ons land heel erg hard nodig. Techniek. Ga zo door.
    gemodereerd

  2. Heel goed dat de cursussen weer opgestart zijn , dit is ook in het belang van ons Suriname , want er moeten meer vakmensen komen , want die moeten die prutsers van de markt drukken, iedereen kent toch die prutsers ze denken van alles te kunnen en maken dan iets voor jou , en na een tijdje doet het niet meer en als je hem er weer bij haalt zegt hij ,ja ligt aan het chinees materiaal want is geen goede kwaliteit , nou we zeggen tegen hem haal dan een ander onderdeel wat Europees of Amerikaans is en dan komt hij met een smoes , ja maar voordat heb ik geen gereedschap , , bij ons nooit geen prutsers meer , en als we iemand nodig hebben voor voor een klus laat hij zijn vak papieren zien en dan kunnen we verder kijken , dus cursussen op vakgebied zijn heel belangrijk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.