woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan vermoordt vrouw in pension en vlucht te voet

Man vermoordt vrouw in pension en vlucht te voet

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw is vandaag door een man vermoord in een pension aan de Mankistraat in Suriname. De vrouw werd halfnaakt gevonden in een kamer, waarbij er bloed uit haar neus kwam. Haar mond was verder dicht gepropt met een baddoek.

De man en de vrouw waren in een auto naar de locatie voor kort verblijf geweest. De verdachte liep op een bepaald moment uit de kamer en zei aan het personeel dat hij lopend drank zou gaan kopen in een winkel. Toen hij eenmaal bij de poort was, rende hij weg.

De medewerkers merkten dit op en vonden het vreemd. Zij belden naar de kamer, maar er werd niet opgenomen. Daarom gingen zij zelf poolshoogte nemen en troffen het slachtoffer dood op de vloer aan. De politie werd ingeschakeld en ging naar de plaats voor een onderzoek.

De politie heeft de wagen in beslag genomen voor dit onderzoek. Ook het lijk is in beslag genomen om te weten wat de doodsoorzaak is. De sterke arm is bezig de verdachte op te sporen.
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Dit gebeurd te vaak in Suriname. Eerlijk gezegd ben ik bang geworden van Surinaamse mannen in Suriname. Is een rage nu. Vrouwen vermoorden. Doorgedraaide mannen in Suriname.


  Maak melding
 2. Beste Olivia hoe denk jij dat het komt dat die mannen doordraaien.

  Als ik hier zie hoe bepaalde vrouwen reageren.dan vind ik het echt niet vreemd hor.

  Dinki bun jere.


  Maak melding
 3. zonder hypocriet over te komen denk ik dat velen die dit verslag lezen denken: a kil n… a vrouw kiri. als eerste reactie en daarna komt tjepotie sari tori en dat komt het wijsvingertje in harde taal meestal schuttingtaal Daarna the lesson learned ien dan het goeie gedrag in bewoordingen als mi nooit no e go na shortstay etc En daarna
  RIP en sterkte aan het de nabestaanden en de mensen van het hotel.
  Bij mij kwam meteen de vraag op of ze kinderen had die nu moederloos zijn.


  Maak melding
 4. @ Maripa Ko

  Wat ben je vriendelijk zeg: en bovendien heel stoer moet ik zeggen, zou je durven om deze dame een hoer te noemen, indien zij voor jou stond toen ze nog leefde ?? Zo te zien heb je geen Moeder gehad, en zeker ook uit een boom gevallen. Een beetje respect zou je beter sieren, zie en lees de reactie van >>>>@<<<< Sammy+the+ Queen. Je kan zo zien dat hij heel goed is opgevoed, door een '' Vrouw " een moeder dus ! Wat jou betreft heb ik mijn ernstige twijfel, wat heel triest is vind ik persoonlijk !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Man vermoord vrouw in pension en vlucht te voet.

  Identiteit vermoorde vrouw achterhaald. (Bron:starnieuws.com)

  S.M.(29) is donderdag vermoord in een pension aan de Mankistraat.
  Vernomen wordt dat zij haar twee kinderen naar school had gebracht.
  Zij is daarna met de verdachte naar het pension gegaan waar zij is vermoord.

  De verdachte is op beeldmateriaal vastgelegd. Het gaat om iemand met een kaalgeschoren hoofd, kort en stevig gebouwd.
  Hij had een blauw korte mouw hemd en lange jeansbroek met witte patta aan.
  Hij had verder een zwarte pet en een mondkapje op.
  Toen hij haastig de plaats verliet kwam zijn pet te vallen, waardoor te zien was dat hij een kaalgeschoren hoofd heeft.
  De verdachte zei nog tegen de medewerker van het pension dat hij naar de winkel ging.

  De identiteit van het slachtoffer is achterhaald aan de hand van de aangetroffen wagen bij het pension.
  De auto stond op naam van een man die aangaf dat die bij zijn zwager was.
  De zwager vertelde op zijn beurt dat het voertuig bij zijn vriendin was.
  Hij wist niet dat de vrouw een andere relatie had.

  Het vermoeden bestaat dat de verdachte de vrouw tegen de rechterwang heeft geslagen.
  Ze had een blauwe plek op haar wang.
  Het is niet duidelijk hoe de vrouw is omgekomen, maar vermoedelijk gaat het om verstikking.
  Er waren geen steekverwondingen aan haar lichaam.
  Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing.

  SARI TORI met een vraag teken.
  Maar de DADER komt snel bovenwater.
  En de kinderen zijn nu hun moeder voor goed kwijtgeraakt.


  Maak melding
 6. Deze Lummel moet makkelijk op te sporen zijn, als hij tenminste niet naar de Bosje brug toe vlucht. Camera beelden en de auto die in beslag is genomen. Pakken en vervolgen..levenslang is een passende straf.


  Maak melding
 7. Leen je een auto om je kinderen naar school te brengen dan ga je met een man naar een pension terwijl je een vriend/man hebt??? Ga werken en wat geld verdienen en bouwen jullie elkaar op. Je hebt niet eens een eigen auto. Daarom moet je geen mensen je auto lenen. Doen een hoop rotsooi ermee


  gemodereerd
 8. Mensen mensen toch, waar is jullie moraal gebleven en empathie. Sommige mensen hebben een Q van niets.Het kan elke familie overkomen een moord. Dat Sommige mannen in Suriname in Duivels veranderen. En hun kracht misbruiken vrouwen in Suriname te vermoorden. Ze misleiden de vrouwen met mooie praatjes. En dat zijn ze heeeel goed in , en manipuleren zijn ze goed in .En de arme dames gezien de situatie in Suriname die trappen erin. Moet gewoon de doodstraf terug komen in Suriname. Lijkt als door de tijd heen ,Surinamers in Suriname harteloos zijn geworden.


  Maak melding
 9. R.I.P
  Familie sterkte met dit groot verlies.
  De kinderen zijn hun moeder kwijt. Hoop dat zij goed worden opgevangen en alle geestelijke/ mentale steun krijgen die nodig is.


  gemodereerd
 10. Mensen worden niet meer goed opgevoed. Ze worden als goederen in pakhuizen in grote steden op elkaar gestapeld. In de grote steden leren ze dat een medemens allereerst jouw concurrent is voor van alles – baan, huis, goederen, partner, onderwijs, gezondheidszorg – en daarom geëlimineerd moet worden.
  Daarom vindt criminaliteit het meest plaats in de (grote) steden.


  Maak melding
 11. De Illuminati hebben een plan en een backup plan bedacht.
  Plan is: maak iedereen ziek (Corona) en spuit ze vol met nanorobotjes zodat ze te controleren zijn. Mocht dit plan niet werken, dan volgt het backupplan: zorg voor zoveel criminaliteit in de samenleving tot dat mensen gaan smeken om gechipt te worden. Want met chips is te achterhalen wie wat deed, waar, wanneer, hoe en ook waarom. Met chips kun je iedereen controleren.
  Dus als Coronaplan faalt, maak je borst maar nat voor heel veel criminaliteit.


  Maak melding
 12. Jammer dat hij niet te paard vluchtte, maar te voet. Dan was hij nu al gepakt. Maar zijn vrouw heeft hem vast en zeker herkend aan de hand van de beschrijving en zijn afwezigheid op dat tijdstip, dus ze kan naar de politiebureau om haar beloning te cashen.
  Of was die gedode vrouw zijn ex-vrouw?


  Maak melding
 13. @Ronald, bron?

  Trouwens er wordt al vrijwillig proefgedraaid bij werknemers in Zweden en Wisconsin(2017) met een microchip in je hand. Dit is geen illuminatie maar innovatie.


  Maak melding
 14. @Esmerald,

  Zie Klaus Schwab van WEF (World Economic Form).
  Zie Gorge Soros, die in heel veel landen groepen creëert die strijd (burgeroorlog) tegen elkaar voeren, w.o. BLM.
  Zo zijn er veel meer.
  Technologie zelf is niet slecht, degene die het controleert is vaak slecht. Want er zijn er genoeg die het liefst alle macht in de wereld zouden willen hebben. Daarom worden oorlogen gevoerd. Vernietigingstechnologie wordt ook vaak als eerste door militairen ontwikkeld. Het doel daarvan is bekend.


  Maak melding
 15. Trieste bedoening maar in deze zijn beiden te bekwalijken , die vrouw had haar man thuis wat deed ze met een andere man in een pension ? Daar hoor je niemand wat over zeggen , was ze naar huis gegaan om voor dr man en kids te koken dan leefde ze nu nog , de moord is nieg goed te praten maar de daad van die vrouw ook NIET !!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES