Motorfietser zwaargewond na aanrijding met personenauto

12
Motorfietser zwaargewond na aanrijding met personenauto
De motorfiets en de auto raakten beiden zwaar beschadigd.

De bestuurder van deze motorfiets is zojuist zwaar gewond geraakt, toen een vrouw in een personenwagen zijn weg doorkruiste op de Welgedacht C-weg in Suriname. De motorfietser moest als gevolg van zijn verwondingen met een ambulance afgevoerd worden.

De motorfiets kwam vanuit de richting Magentakanaal. De personenwagen kwam vanuit de tegenovergestelde richting. Toen de vrouw in een inrit wilde afslaan, zag zij de motorfietser over het hoofd.

Het gevolg was een aanrijding waarbij de man lelijk ten val kwam. De vrouwelijk bestuurder is enorm geschrokken van het voorval en is ook naar het ziekenhuis afgevoerd.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Waar hebben deze automobilisten hun rijbewijs gehaald? Het komt vaak voor dat dit soort aanrijdingen plaatsvinden in het verkeer.

  Elementaire kennis van het verkeer ontbreekt helaas bij deze automobilisten met alle gevolgen vandien.


  Maak melding

 2. @ Vincent

  Je klets gewoon uit je nek, mijn neven rijden allemaal op een motorfiets, en ze werken gewoon. Je scheert iederéén over één kam, zou je ook zo reageren als deze motorrijder je broer, of een ander familie zou zijn ??? Ga ergens in een hoekje je zelf zitten schamen idioot.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Surinamers rijden met de duurste auto’s zonder richting wijzers. Tenminste de bestuurders weten ze niet te vinden tijdens het rijden. Vraag me af hoe ze zijn geslaagd voor hun rijbewijs.


  Maak melding

 4. @ kali
  Niet denigrerend naar vrouwen toe. Je ziet of hoort dat vrouwen vaker brokken maken. Vraag de cijfers op van dodelijke ongelukken in het verkeer. Negen van de 10x is het een mannelijke bestuurder die roekeloos rijgedrag vertoont.
  gemodereerd

 5. @kali+madjoe, wat een domme opmerking., dat vrouwen geen auto kunnen rijden. Geef mij aub een grote brick. Ik zit iedere dag in het verkeer en kan mij zo ergeren aan het rijgedrag van bepaalde mannen. Jij lult dus uit jou nek. En nee, ik woon niet in Suriname. Want in Su is het rijgedrag ver te zoeken.


  Maak melding

 6. @Vincent, omdat het slachtoffer een motor rijdt is hij een crimineel. Wat een achterlijke opmerking. Nou, dan zijn heel veel artsen hier in NL criminelen. Weet jij hoeveel hard werkenden ook een motor zitten en naar hun werk komen. Ik ben bijna zeker dat je niets gewend bent te zien.


  Maak melding

 7. Olivia hebben ze in Nederland ook honger dat ze op boevenpad gaan? Kom maar hier aan de Polakstraat 10 kijken hoe afhankelijk het volk is van steun uit Nederland. Als je het niet zo breed hebt dan biedt de criminaliteit een uitkomst.


  Maak melding

 8. Vincent## het artikel gaat over Motorfietser zwaargewond na aanrijding met personenauto ik snap bepaalde gasten hier niet
  gemodereerd

 9. @Zwartmans: Motor rijden met alles wat erbij hoort als je bij de club hoort is als hobby in je vrije tijd. Je zouniet willen geloven waar die motor allemaal niet makkelijk voor ingezet kan worden ook kan het je dood worden Ik steek mijn hannden voor niemand in het vuur of op een hakblok.


  Maak melding

 10. >>>@<<< Jane de Wit

  Alléén richting aangeven waar je naar toe gaat is niet voldoende, eerst in je spiegels kijken en dan pas aangeven wat je wilt. Maar je hebt gelijk, veel mensen gebruiken hun richting wijzers vaak niet, en dat is heel irritant.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.