woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk van vrouw bij pension aangetroffen

Lijk van vrouw bij pension aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is vandaag het lijk van een vrouw in een pension aangetroffen. Het gaat om een pension aan een privé weg, welke een zijstraat van de Mankistraat is. De verschillende onderzoeksteams van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatse (foto) bezig met het onderzoek. Later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. @ LESLEY

  Hoe weet je dat, heb je daar ook je rijbewijs gehaald ? En je bent zeker ook een bezoeker van dat pension ???? Had maar gelijk gevraagd, hoe je met klein letters moet reageren, via je Pc of Laptop !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Kunnen bepaalde mensen gewoon hun mond houden en niet gelijk van dingen uitgaan. Ook erg brutaal om een achternaam te gebruiken, zo maak je de hele familie zwart terwijl de feiten niet eens klaar staan. Hou op hoor!


  gemodereerd
 3. Jullie lezen het verkeer of ze hebben het fout geschreven.
  Ze hebben het land niet aan Jezus opgedragen.
  Maar aan Je zus.
  Dus het land is van onze zuster.


  Maak melding
 4. Geen empathie, harteloos. Kan iedere familie overkomen. Sommige mensen hebben een Q van niets.Door domme en achterlijke uitspraken te doen. Mannen maken misbruik van hun krachten. Ze komen met mooie praatjes, beloven de vrouwen hemels, manipuleren ze.Duivelse gedachten hebben sommige van ze.En gezien de harde situatie in Suriname ,trappen de arme dames erin. Sommige zijn gewoon leeglopers en toch proberen ze de vrouw in bed te krijgen en op een listige manier. Vrouwen wordt wakker. Ik weet dat het mometeen hard is. Maar laat je niet misbruiken en met de dood tot het gevolig .Je ben meer dan dat geld waard.Familie sterkte.


  Maak melding
 5. @Mix Chick,

  Een president moet het land helemaal niet aan welke god dan ook opdragen, hij moet het land aan het volk opdragen.
  Je weet toch welke stelling die half mens, half olifant ondersteunt? Jantaa Janaardan, ook wel Daridra Naaraayan.
  Als je niet weet wat dit betekent, google dan.
  Santokhi zou het in ieder geval moeten weten als een nazaat uit het Grote Rijk van Chakravarti Samraat Ashok Maurya. Maar zijn brein wordt verduisterd door die Harold Pultoo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES