30-jarige verdachte aangehouden na brandstichting woning

3
30-jarige verdachte aangehouden na brandstichting woning
De afgebrande woning aan de Broodboomstraat in Suriname.

De politie in Suriname heeft een 30-jarige man aangehouden in verband met de brandstichting in een woning, vanmorgen rond 05.00u aan de Broodboomstraat. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de ouderlijke woning van de verdachte J. van D.

De politie werd eerder in de nacht ingeschakeld omdat de verdachte te keer ging tegen een bewoner van het huis en vernielingen had aangericht aan een voertuig. Toen de agenten ter plaatse kwamen was hij nergens te bekennen.

De verdachte werd later weer in de buurt gezien waarna de politie opnieuw werd ingeschakeld. Een ooggetuige verklaarde dat de man het erf opging en na enkele minuten weer op straat stond. Dit keer wisten de agenten hem wel aan te houden.

Kort nadat de politie met de man was vertrokken richting het politiebureau, stond de woning in lichterlaaie. De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie van bureau Nieuwe haven in verzekering gesteld.


3 REACTIES

  1. Wat sommige gasten elkaar aan doen is niet met een pen te beschrijven. Elkaar de vernietiging in helpen.

    Sari Tori
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.