Woning verwoest na mogelijke brandstichting

2
Woning verwoest na mogelijke brandstichting
Een politieman bij de door brand verwoeste woning.

Deze hoogbouw woning aan de Broodboomstraat in Suriname, is vanmorgen verwoest na een felle brand. Volgens de Surinaamse brandweer is er mogelijk sprake van brandstichting.

De melding kwam vanmorgen om 05.20u bij de brandweer binnen. De vrouw des huizes ontdekte de brand. Op dat moment waren er meerdere mensen in het huis te weten haar zoon, dochter en kleindochter. Niemand raakte gewond.

De brandweer arriveerde om 05.23u op locatie en trof een uitslaande brand aan. Bij het blussen is ook getracht om de schade aan belendende panden te beperken. Een naastgelegen woning liep schroeischade op.

Om 05.53u werd het sein brandmeester gegeven. De woning was niet tegen brand verzekerd. Wie verantwoordelijk zou zijn voor de brandstichting is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE – De politie heeft de 30-jarige J. van D. aangehouden in verband met de brandstichting in deze woning (foto), vanmorgen rond 05.20u aan de Broodboomstraat. Het zou gaan om de ouderlijke woning van de verdachte:


2 REACTIES

  1. Waarom aangehouden ?? Hij had het koud, had hem gewoon in het het huis gezet en laten roosteren. De honden hebben ook recht om eens, een geroosterde viespeuk te consumeren.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.