dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgressieve zoon mishandelt vader tijdens borrelen

Agressieve zoon mishandelt vader tijdens borrelen

-

Does Travel - naar Suriname

De 43-jarige S.J. is op woensdag 10 februari door de politie van het bureau Zanderij aangehouden en in verzekering gesteld. De man zou zijn vader hebben mishandeld toen zij aan het borrelen waren, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De wetsdienaren kregen op die dag een telefonische melding dat een zoon aan de Malasikrikistraat te Wit Santi zijn vader mishandelde. Bij aankomst op de locatie werden beide partijen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat vader en zoon eerder op die dag naar de stad waren voor het ontvangen van hun loon.

Op de terugweg weg kochten zij alcohol die zij thuis dronken. Op een bepaald moment werd de zoon agressief en ging zonder enige reden tekeer. Zijn vader keurde dit gedrag af en sprak hem ernstig aan, wat niet in goede aarde viel bij de zoon. S.J. pakte een fles en gooide die in de richting van zijn vader, die geraakt werd aan zijn linker oor.

De zoon bewapende zich vervolgens met een illegaal jachtgeweer en een scherp voorwerp waarmee hij zijn vader bedreigde. De agressieve zoon werd aangehouden en op hem werd een hoeveelheid marihuana gevonden en in beslag genomen.

Op aanwijzing van een ander huisgenoot zijn het illegaal jachtgeweer en het scherp voorwerp achterhaald en eveneens in beslag genomen. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is S.J. in verzekering gesteld. De vader is na medisch te zijn behandeld heengezonden meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Onbegrijpelijk eindelijk heeft vader tijd voor zijn zoon om gezellig een drankje te doen en dan loopt het uit de hand.

  Mannen even luisteren
  Waarom gaan mensen hun problemen willen uitpraten als ze sopi gedronken hebben.

  Ga praten als je nuchter ben.
  Alleen met communicatie los
  Je proberen op.
  Communicatie is 100% luisteren
  En 100%praten

  Soso bun sani mi e winsi yu


  Maak melding
 2. Sopie maakt meer kapot dan je denkt, ben ik ff blij dat ik een verstandige zoon heb !!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Il heb dit in het verleden ook meegemaakt het komt in iedere familie voor zelfs in Dubai dochter en vader liggen overhoop zelfs VN goed lezen Zelfs VN gaat ermee bemoeien hoe brutaal en respectloos kan het worden nog erger. Vrijheid vrijheid lange leve vrijheid met elkaar uitpraten is beter. Ik zal maar niet schrijven zeggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES