Lijk van brugspringer aangespoeld te Commewijne

26
Lijk van brugspringer aangespoeld te Commewijne
Het lichaam van de jongeman is geïdentificeerd door familie.

In Commewijne is vanmiddag het stoffelijk overschot van een man aangespoeld. Het ontzielde lichaam werd aangetroffen nabij Belwaarde. Het gaat hierbij om het lijk van de jongeman, die begin deze week van de Bosje brug de rivier in sprong.

De 26-jarige jongeman Wishaal P., liet zijn auto in de nacht van maandag op dinsdag achter op de Bosje brug en sprong de rivier in. Daarna verdween zijn lichaam in de diepte.

Zijn lijk werd vandaag ontdekt door arbeiders van een betonbedrijf langs de rivier te Belwaarde. Het stoffelijk overschot was aan wal gespoeld.

Familieleden deden de locatie per boot vanuit Paramaribo aan en hebben het lichaam positief geïdentificeerd (foto) als zijnde dat van de 26-jarige.


26 REACTIES

 1. Karwafodi, Chan (of welke andere president ook) zou Mandrake de Tovenaar moeten zijn als het hem zou lukken om 10 jaar wanbeleid van de NDP regering in de eerste maanden van zijn regeerperiode ongedaan had kunnen maken.


  Maak melding

 2. Dit zijn allemaal mensen die uit het paradijs van Bouterse stappen. Het paradijs die de stront NDP van Bouterse heeft gerealiseerd. Armoede,verpaupering, verval van waarden en normen, het breken van het geestelijke veerkracht van mensen. Zelf is de elite van de NDP er beter van geworden. Allemaal van die smerige dieven. De grootste is Bouterse en zijn familie. Leven in weelde. Wanneer dat deze stront regering Chan al het gestolen geld opsporen en terug brengen in de boezem van de staat. Al het gestolen geld door de NDP die in het buitenland is gestald repatriëren richting Suriname.


  Maak melding

 3. Lucien alias pony
  A volk e Dede ini a film fu ndp.
  Deze regering gaat een andere draai aan die ndp film geven.
  Ééntje met een happy end.

  Tek yu Ai luku


  Maak melding

 4. ZoZo Lucy ,
  Typisch voor een wannabe sektelid, met het gedrag van een wanhopige vampier / parasiet om dit bericht te gebruiken om je geestelijke bekrompenheid te uiten…Heb je jezelf in de spiegel gezien? Stuk waardeloos vreten… En als je je politieke verschrompelde eitje kwijt wil…volgens mij had slachtoffer had een bepaalde lidmaatschap? Ga eerst kijken van voor rommel Chan van tiental(len) jaren moet opruimen… jij en je gelijk-denkenden kunnen je eigen leven niet eens controleren laat staan een land en sommigen zijn teleurgesteld dat ze niet gratis miljonair zijn geworden zoals ze geloofden hahhaha dombo… ga eerst je hersens leren gebruiken en beteken zelf iets voor het land …lafaard…
  gemodereerd

 5. luci-en-k…… en pony kunnen ook een tweeling zijn maar niet eeneiig , de een heeft een paarse rattenkop , en de andere heeft een rattenkop met donkerpaars .
  Sukru sani , , deze twee springen ook nog van de brug ( hand in hand) , want ze kunnen niet aanzien dat deze regering goed bezig is , en hun baasje bouta niets lukte , alleen maar moorden en geld stelen , o ja en drugs en sopie , we zullen zien.


  Maak melding

 6. Deng koelie boi oeng stop kiri oeng srefi
  Taki nanga sma maar dit is geen oplossing mi mang
  Denk aan de mooie tijden maar no kiri ju srefi begi begi
  gemodereerd

 7. @ L.Karwofodie
  Jij moet je vetnek dichthouden, alles op zijn pootjes terecht.

  sari tori

  Jako
  gemodereerd

 8. @Kafowroe: Ik heb het eerder gezegd, er is een grote kortsluiting in je bovenkamer. Laat je nakijken (of ga terug naar het bos) want die onzin die je uitkraait wordt met de dag erger.
  Oorzaak: overmatig gebruik van kasirie noh,… joe low kronto ede ingie.


  Maak melding

 9. Vrije wil; wie wil springen laat hem springen. Het zijn natuurlijk ook lafaards, omdat ze een eenvoudige uitweg zoeken om uit de problemen te komen, jammer genoeg beseffen ze niet dat ze direct worden teruggestuurd en dezelfde ziele ervaring zullen moeten ondergaan, dus staan ze, in dat geval, op die leeftijd weer op dezelfde of andere brug, om te springen.
  Dit gaat door totdat je de les van de ziel hebt geleerd en moedig wordt .


  Maak melding

 10. Iedereen valt@ lucy aan met hun idiote reacties of lucie kom voor jezelf je zit in een slangenhol zo te zien. Je mag niets meer schrijven of je krijgt tig reacties. Zielig voor de jonge man elke week springt jumpo van de brug. Nederland is geen land van melk honing kaas toch ga ik geen rare dingen doen. Nota bene een hindoestaan. Mijn moeder wilde in 1975 ook zelfmoord plegen in suriname toen VHP niets deed met zijn achterban daarom ga ik liever naar een ander land dan suriname natuur ect mooi voor de rest leven ZERO. Het is triest leven in een slangenhol.


  Maak melding

 11. Jk@ Jij bent ziek en brutaal mensen schreeuwen op de radio dat ze ratten als jullie met nep naam gaan verscheuren . Vuile rioolratten niets te vertellen en te vreten jullie verstand is Zero jij moet je laten nakijken klootzak met je Nepnaam de gewone man in suriname kan jullie verscheuren. Enge boeven. Alleen maar op mij zeuren vuile Parasiet.


  Maak melding

 12. @Jk waar blijft je ook Zeker van de brug gesprongen idioot! Durf je nu niet. Jullie leven niet in de realiteit daarom zeuren jullie zo. Jumpo Jumpo idioot.


  Maak melding

 13. Het is triest dat iemand zo aan het einde komt. Niemand weet wat de reden is. Vaak gaat het om jongen personen die nog een heel leven voor zich hebben.
  Het is dus zeker niet gepast om er mee te spotten. Bij deze mijn excuses ! Want ook ik heb me daaraan schuldig gemaakt.

  R.I.P. jongeman.
  Moge jou heengaan duidelijk maken dat het leven mogelijkheden en kansen biedt maar de dood niet !

  Nogmaals sterkte aan de nabestaanden.

  Er is altijd een weg naar een nieuw begin.
  Gado de wi fesiman. Krakti !


  Maak melding

 14. Beste Macnack,
  U, hebt heel keurig uw mening neergezet.
  Jammer dat er door velen de kern niet, wordt begrepen.
  Zelfdoding, kent meerdere oorzaken.
  Het gebeurt wereldwijd.
  Het trieste is dat men geen hulp vraagt, die zijn er wel.
  Één van de oorzaak is: SCHAAMTE.


  Maak melding

 15. Dat je ziel vrede mag vinden jongeman, sterkte aan de nabestaanden.

  Het is zeker treurig als mensen besluiten hun leven op jonge leeftijd voortijdig te beeindigen.
  Vind wel dat er wat aan de situatie op die brug gedaan moet worden. Ik denk aan een politiepost voor die brug en camera’s op de brug. Met die investering kunnen levens gered worden.


  Maak melding

 16. Weeer een schietpartij in Amerika 8 doden is dat ook de schuld van BOUTA ??.
  Hij heeft idd het land naar de klote geholpen maar schei uit met die waanzin iedere keer.
  Wie zijn de gene die het land hebben leeggezogen??
  Mensen het is de tijd waarin we leven.
  Veel depressies, armoede ,luchtvervuiling satansgebroed, mindcontrole enz.

  RIP jongeman hoop dat hij een briefje heeft achtergelaten zodat we anderen kunnen helpen
  Een leven is kostbaar gooi het niet zomaar weg.


  Maak melding

 17. @Angela: Ach, je weet toch hoe bijen zijn? Zo gedragen de VHPdrollen hier zich ook. Zodra ik ze een spiegel, de waarheid voorhoud, vallen ze me schuimbekkend van woede aan. In die spiegel zien ze dan hersenloze wezens die de hoofddrol van hun partij blindelings volgen. Gedreven door een minderwaardigheidscomplex die zich uit in racistisch megalomaan gedrag. Omdat zij geen steekhoudende argumenten kunnen poneren die mijn mening en redenaties onderuit kunnen halen gaan ze massaal in de aanval en denken, nee, ze geloven echt dat ze daarmee mijn stellingen neutraliseren. Maar je weet dat een rein geweten geen aanklacht vreest. Ik geef alleen de waarheid aan, de waarheid, hetgeen voor hun een allergie is. Vandaag dat ongecontroleerde, schuimbekkend, scheldend gedrag!


  Maak melding

 18. Lucien is één van pony meervoudigepersoonlijkheid.
  “Ik geef alleen mijn waarheid “
  Jouw waarheid is van een ziekelijke geest.

  LPI kan jepi yu.


  Maak melding

 19. @Sukru sani: Je gelooft dus echt in “jouw waarheid”….dan ben je veel verder heen dan ik bevroede. Deze regering geeft zoals we verwacht hadden een etnische draai aan het land. De VHP heeft lang gewacht op regeer macht, zijn keer op keer afgewezen en nu nemen ze wraak! Alles opeisend wordt er fout op fout gemaakt. Ze zijn zo machtsdronken dat ze openlijk de etnische politiek van voor de jaren 80 nieuw leven inblazen. Een goed voorbeeld naast Chan zijn benoemingen is “prof” Orie, de bedrieger. Die is al zover dat hij het gewoon zegt en niet eens meer door heeft dat het fout is en dat doceert aan de ADEK??? Een racist in hart en nieren, een bedrieger van de bovenste plank met zijn zogenaamde professorstitel die hij eigenlijk niet mag bezigen in Suriname, maar enkel op een bepaalde hogeschool in België en wel alleen binnen de poorten van dat instituut. Ja, en zo zijn er vast meer die titulatuur bezigen en nog geen deuk in een pakje boter Hollands weten te slaan. Jullie zijn altijd bedriegers geweest, een cultuurtrek die je vast herkent!


  Maak melding

 20. angela iedereen valt luci aan noh? als jij z’n hulpje bent dan is hij mooi in de aap gelogeerd zoals die bakras zeggen. Me saar a a mang

  Jk jij denkt dat het zal helpen. No way, te laat voor angela


  Maak melding

 21. @ Lucie ik sta achter jouw laat de marwanna en sukru sani en andere van de brug springen ik kom ook flink voor je op. Want deze gestoorde reactiegevers moeten naar de LPI je bent TOP dame. Applaus voor lucie achterlijke surinamers zijn er heel veel maar je bent super goed. Wauw blijf zo door gaan. De achterlijke gasten reactie gevers die jouw haten zijn parasieten hoera hiep hiep hoera voor lucie. Ik vind je TOP.


  Maak melding

 22. Oké sorry lucien het is mijn fout.
  Ik had het beter moeten uitleggen.
  Ik dacht een verstandig persoon heeft maar een half woord nodig.
  Ik heb “” geschreven wat jij beweerde, in een van jouw reacties.
  Jij schreef tussen haakjes “ik zeg alleen mijn waarheid “
  En jij heb het ook over normen en waarden. Maar waar is jouw normen en waarden gebleven .
  Of geldt dat alleen voor anderen en niet voor jouw zo als jouw opa D je geleerd heeft.


  Maak melding

 23. @ sukru sani waar haal je de energie vandaan mensen mensen ik zeg ga zelf president worden dan lucie haten. Je hebt hulp nodig ambulance rijdt richting you huis om je op te halen. Zielig om jullie reacties te lezen super triest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.