Man probeert jongedame te verkrachten tijdens houseparty

16
houseparty

Tijdens een houseparty in Paramaribo heeft een 31-jarige man geprobeerd een jongedame te verkrachten. De politie heeft hem aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Er waren jongeren tijdens de houseparty in het huis aanwezig. Er werd alcohol gedronken. Het slachtoffer ging op den duur op een bed in het pand liggen.

De verdachte ging op een bepaald moment bij haar liggen en begon haar te betasten. Hij trachtte haar te verkrachten maar de jongedame begon om hulp te roepen.

De jongedame deed bij de politie aangifte van de poging tot verkrachting. De sterke arm in Suriname spoorde de man op en wist hem aan te houden.


16 REACTIES

 1. Ze blijven door feesten met alle gevolgen vandien.
  Blijf met je poten af van die vrouw. Deze verkrachter moet de KPS een lesje leren. Niet elke vrouw is gediend van ongewenste avances hoe knap of lelijk je ook bent.
  Een vrouw zonder haar toestemming aanraken, valt al onder ongewenste intimiteit en intimidatie, verkrachting. Sommige gasten denken dat elk vrouwspersoon een gewillig prooi is. Castratie moet ingevoerd worden dan houden degene die zich hieraan schuldig maken van hun geslachtsdeel verlost. Lust is dan geen last meer.
  gemodereerd

 2. Man probeert jongedame te verkrachten tijdens houseparty.

  @Kolibri: Dat vraag ik mij in deze ook af.
  Voor deze speciale HOUSEPARTY was de Lockdown en Avondklok niet van toepassing.
  Ook geen Covid-19 maatregel.
  Kijk ook naar de (foto) bij het artikel.


  Maak melding

 3. Allemaal boete geven. De staatskas moet aangevuld worden. Al gooi je ze in een cel of geef je ze een soort van huisarrest ze luisteren toch niet.
  Tek a moni.


  Maak melding

 4. Kijk zo kan het ook…

  ——Antwerpse 14-jarigen na lockdownfeestje opgesloten in kleine, vieze cellen: ‘Ze hebben na vrijlating uren gehuild’
  Zeven Belgische jongeren van 14 jaar hebben zondag urenlang opgesloten gezeten in het justitiepaleis in Antwerpen omdat ze de coronaregels hadden overtreden. Ze moesten er zonder eten of drinken in de kleine, vieze doorgangscellen wachten op hun ondervraging door de jeugdrechter. Hun ouders reageren verontwaardigd: ,,Dit land dreigt door corona een politiestaat te worden.” ——


  Maak melding

 5. @Fer.E 16 februari 2021 At 10:14

  De foto is gewoon een archief foto en niet van dat bewuste feest.
  Ook vermeld het artikel niet hoeveel mensen er aanweizig waren en wat hun relaties waren.


  Maak melding

 6. @ HongKongFree

  Moeten ze eigenlijk in Nederland en Su toepassen, namen noteren en bij ziekte gewoon laten liggen. Laat ze maar lekker creperen, want wie niet luistert moet maar voelen !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. @Obama, zie je wat ik bedoel? En al die dingen die in zo een kleine gemeenschap gebeurt is absoluut niet goed te praten. Nu gaan ze elkaar ook nog lopen besmetten met allerlei gekke ziektes. Maar ja wie ben ik om te bepalen!?


  Maak melding

 8. IEDEREEN DIE DAAR OP DIE HOUSEPARTY WAS MOET IN HET GEVANG. GEWOON OPSLUITEN.

  HET MAG NIET. DIE KAULO MA PANG PANG REGELS ZIJN OM JULLIE TE BESCHERMEN TEGEN ZIEKTE.

  STROT ALLAMALA. ECHT ALLEMAAL. GEEN UITZONDERING.

  LAAT ZE 1 MAAND IN DE CEL.


  Maak melding

 9. 3 KEER RADEN!! Wie is tegenwoordig instaat een houseparty te organiseren zonder dat er opgetreden wordt? En wie, in welke groep, in welke cultuur is het verkrachten van vrouwen schering en inslag? Kaar nem, dan mi o frooitie!


  Maak melding

 10. Ik vind het gew onmenselijk hoe men alleen maar praat over de avobdklok ,covidmaatregelen houseparty whatabout de victim die dit moest ondergaan door een 31 jarige viezerik
  Keep your dirty ass hands off her als ze niet wilt
  The world we live in is disgusting 😖 🤮
  gemodereerd

 11. “House party” ?
  Wat bedoelen ze met House Party?
  Je hebt ook House muziek waar ze op dansen.

  Je hebt huisfeest.

  Dus alles is een beetje onduidelijk.

  Verkrachting door een volk..!
  Er zijn maar bepaalde soorten mensen die naar *House-Party’s* gaan.
  Die komen niet van dat gebied.
  gemodereerd

 12. Met goed fatsoen opgevoede jongens en meisjes gaan niet naar parties waar gezopen wordt en drugs gebruikt wordt en vrouwen en mannen elkaar lichamelijk aanraken. Bovendien waren ze zelf aan de drank. Iedereen weet dat drank het slechtste in mannen en vrouwen los maakt. Als je dan willens en wetens risico wil lopen, dan komt het risico ook op je af. Zoals bleek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.