1 coronadode en 8 nieuwe besmettingen na 90 keer testen

3
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname is de afgelopen 24 uur weer een persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Het aantal doden is hierdoor gestegen naar 167. Dat blijkt maandagavond 15 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het afgelopen etmaal zijn er in totaal 90 tests uitgevoerd waaruit er 8 nieuwe gevallen werden geregistreerd (8,8%). De meeste uit Paramaribo (4) gevolgd door Wanica (3) en Para (1). In totaal zijn 28 mensen genezen.

Het gemiddeld aantal nieuwe gevallen per week is flink gedaald. Een maand geleden waren de absolute cijfers op dagbasis 97. Op maandag is het laagste aantal van 8 genoteerd. De daling is hier goed zichtbaar:

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Dus we hebben nog geen 200 covid gevallen waarvan 48 in het ziekenhuis.
    Ik zal met een groep Surinamers een brief richten naar WHO om ze te vragen waarom ze Su helpen liegen. Waarom is er dan lockdown?? Ik zal Su mobiliseren. Dat gelul duurt lang genoeg. Paghwa zullen er 5 zijn. Daarvoor liegt men. Vervloekte regering
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.