Criminelen beroven en mishandelen man, vrouw en zwager op straat tijdens lockdown

7
Politie Suriname

Enkele criminelen hebben een man, zijn vrouw en haar broer aan de Welgedacht A-weg ter hoogte van een winkel beroofd en geslagen. Bij de politie kwam zaterdag rond 20.15 uur de melding van de diefstal middels geweld.

De criminelen stonden voor een supermarkt toen het echtpaar op de plaats stopte. Vermoedelijk hadden de slachtoffers geen brandstof meer in hun voertuig. De man en zijn vrouw vroegen hulp aan een familielid dat ter plekke kwam. De zwager kreeg op de plaats echter bromfietspech.

Beide mannen begonnen samen de bromfiets te bekijken toen de mannen bij de winkel vonden dat zij niet naar hen moesten kijken. Een van de verdachten schold uit waarbij vanuit de zijde van de slachtoffers ook vulgair taalgebruik is geweest.

De mannen vielen daarna de drie slachtoffers aan en sloegen hen. Zij maakten vervolgens een tas met bescheiden en SRD 600 van hen buit. Na de daad renden zij weg. De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.


7 REACTIES

 1. Dom geboren te lui om te werken niks geleerd maar wel, mooie kleren en schoenen willen hebben. En als klap op de vuurpijl een auto, dus dan maar mensen beroven die wel, willen
  werken voor hun bestaan! ”De regering moet de toenemende Criminaliteit keihard aanpakken”
  Ja ze moeten helemaal niet op S.Boma terecht komen, maar ergens op een schroothoop voor de zwerfhonden als voer. Zachte heelmeester maken stinkende wonden zeg ik maar, als ze wel op SB terecht komen, worden de werkenden weer belast om deze soort parasieten te voeden. ( de belasting betaler dus)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Regering doe wat stop de criminelen voer zware straffen. Suriname is onveilig geworden investeerder gaat weg blijven als zo door gaat. Diaspora blijft weg Suriname is nog onveilig


  Maak melding

 3. Ik ben in landen geweest, waar je echt veilig voelt, zware straffen invoeren, er is in mijn land 1 volk die houden niet van werken ,dat zijn kroes koppen, die houden van om mensen te beroven, dhr santokhi en Brunswijk dit is ook prioriteit, mensen moeten veilig voelen, regering doe iets, harde beleid tegen deze luilak misbaksel, hun ouders zijn geen haar beter, anders hadden zij hun kinderen manieren bij gebracht, soet ding fong ding dagoe boeng


  Maak melding

 4. waarom zijn die mensen in lockdowntijd nog op straat , en die boeven staan bij een winkel , en die winkel moet toch al dicht zijn om 18:00 uur , dus al deze mensen zijn fout , , we hebben geen medelijden met hen.


  Maak melding

 5. sterke arm i suriname? dat lamme zwakke handje?

  je gaat met lockdown autorijden zonder brandstof? waar ga je heen dan?
  je roept je zwager op tijdens lock down?? wat gaat die doen dan?
  stelletje ratten staan voor een winkel? waar is die zogenaamde sterke arm dan?
  boetes zijn veel te laag en worden veelal niet eens gegeven om domme onzinnige redenen.

  sterke arm? mi mars met je sterke arm…trieste zwakke nietsnutten die hun eigen regeltjes bepalen.
  bleh te triest voor woorden zelfs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.