Politie nog steeds op zoek naar gevluchte arrestant

5
politie-eenheden-assistentie-op-plaats-delict

Arrestant K.S. die zaterdagavond is ontvlucht uit het cellenhuis aan de Keizerstraat is nog niet teruggevonden. Hij verliet de plaats via de achterzijde door te springen in de richting van het Revolutieplein. De man was opgesloten voor diefstal middels geweld.

Tijdens zijn ontvluchting had hij een blauwe korte broek en groene trui aan. Hij is verder kort en is lichtbruin van huidskleur met plat geknipt hoofdhaar.

In eerste instantie kwam de melding dat de man zich ergens te Plattebrug schuilhield. De politie stelde een onderzoek in maar trof hem niet aan. De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en weder aanhouding van de verdachte.


5 REACTIES

 1. Sammy, met de paarse kleur geeft de politie ons misschien een kleine hint dat we niet veel van hun opsporingswerk moeten verdachten, paarse Hoefdraad hebben ze ook nog steeds niet gevonden.


  Maak melding

 2. Hij zit misschien ergens in een boom verscholen in de stad of op commewijne het is warm in suriname dus je weet het maar nooit of door een bakru onzichtbaar gemaakt. Geintje hoor. Ik wordt hier gek van het zo spannend dan winter weer dan lente weer Oh ooh ik wil liever naar een warme eiland of griekenland.


  Maak melding

 3. Zijn jullie nou echt zo stom
  De heer Hoefdraad wordt natuurlijk niet gezocht. Ze laten jullie denken dat hij geld gestolen heeft, maar wij weten allemaal beter. Zo kunnen vhp en abop blijven roepen hoe slecht hij wel niet was en dat er grote schulden zijn. Stelletje sukkels


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.