Zwangere leerkracht bewusteloos nadat ex-vriend uit wraak keel dichtdrukt

13
politie-op-locatie-suriname

Een zwangere vrouw in Paramaribo is bewusteloos geraakt, nadat haar ex-vriend op haar is gesprongen en haar keel heeft dichtgedrukt. De man ging over tot de daad omdat de vrouw weigerde om met hem te liggen op bed.

De vrouw is zwanger van een ander en wil geen relatie meer met de verdachte omdat hij haar vaker heeft mishandeld. Zij stapte eerder ook naar de politie om haar beklag te doen over de mishandeling. De ex-vriend beloofde haar niet te zullen slaan, maar daar kwam geen verandering in. Ondanks het feit dat zij geen relatie meer met hem heeft, blijft hij haar lastig vallen op haar werkplaats. Hij komt ook bij haar woning.

Op die bewuste dag kwam de ex-vriend wederom bij de leerkracht thuis. Hij wilde dat de vrouw met hem naar de kamer moest gaan en met hem moest liggen op bed. De vrouw weigerde eerst, maar ging daarna wel naar de kamer. De man lag op het bed en de vrouw zat op de grond. Toen de leerkracht haar ex-vriend wederom duidelijk maakte dat zij niet met hem op het bed wil liggen, sprong hij op haar en drukte haar keel dicht.

Na de daad maakte de man zich uit de voeten. De vrouw woont samen met haar moeder. De moeder nam een kijkje en zag dat haar dochter niet meer bewoog in de kamer. De politie werd ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.


 


13 REACTIES

 1. Nu gaat hij in Santaboma genoeg mensen vinden die met hem op bed willen liggen. En zeker wat meer dan liggen.
  Gratis tip aan hem neem genoeg vaseline mee.

  Donkaw


  Maak melding

 2. Gelukkig wilde hij alleen maar met haar op bed liggen, ik moet er niet aan denken wat hij haar had aangedaan als hij meer van haar had willen hebben dan allèen maar naast hem op bed liggen.


  Maak melding

 3. Wann ik die vrouwn waarschuwd om t stoppn met hun ex de no wang arki.andere kant yu lek manegre na boelr boi.j bnt geen man .een echte man slaat geen vrouw.een vrouw is een diamnt.mr nee na poenta i wani now yo sroto yu dong beest .nakeng geng poging tot moord
  gemodereerd

 4. Zo´n (vent) nou vent, verdient een hele lange mes door zijn keel, en geen Santo Boma !!

  @ Sukru sani

  Je schijnt ervaring te hebben, heb je soms daar gezeten ???

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. “Hoe stom kan je zijn om met hem in je slaapkamer te gaan. Je kon nergens anders praten noh, oh ik snap het hor. Of ben je gewoon een ordinaire motjo
  Nu krijgt hij geen 30 jaar, maar slecht 15”.

  Als je niets leert van de positie van deze vrouw, dan hoop ik dat u het leert, als u het kwaad ontmoet!


  Maak melding

 6. Stomme vrouw vind ik je hoe kan je dat toelaten dan je had dood kunnen zijn of hij had je hard in je buik getrapt met alle gevolgen van dien. Ie bem traping na eng bal…MAFKEES


  Maak melding

 7. Je ex moet niet eens meer op je erf komen. Leren deze domme vrouwen het niet. Jij gft hem de gedachte dat je hem nog wilt.
  gemodereerd

 8. Het kwade gaat rond als een boze briesende beest, om mensen, overal ter wereld kapot te maken…!!!!
  gemodereerd

 9. Wanneer je helemaal niets wil hebben met je ex, waarom laat je dan hem überhaupt in je huis binnen komen en zeker niet tot in je slaapkamer. Is toch wel zelf vragen om problemen. Ze had beter direct de politie kunnen bellen. Wat een oen!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.