Auto over de kop; bestuurder daarna spoorloos

14
Auto over de kop; bestuurder spoorloos`
De auto sloeg over de kop.

Het was vanmiddag even schrikken voor deze bewoner, toen een auto vlak voor het huis over de kop ging. De bestuurder van deze donkergrijze Vitz was na het eenzijdig verkeersongeval ook nog nergens te bekennen.

Het ongeval vond rond 13.15u plaats aan de Goede Verwachtingweg in Suriname. De automobilist kwam uit de richting van de Indira Gandhiweg toen het voertuig net voorbij de Doorbraakweg over de kop ging.

De auto kwam tot stilstand op de berm en raakte daarbij een vuilnis standaard. Waarschijnlijk heeft de bestuurder zich daarna uit de voeten gemaakt, want er was niemand te bekennen.

De Surinaamse politie werd ingeschakeld, die op dit moment ter plaatse nog onderzoek doet. Ook een sleepbedrijf is langsgekomen om het voertuig af te voeren.

Bekijk ook:

14 REACTIES

 1. Hij/ zij was bezig met de TV opnamen van idioten op de weg, glansrijk geslaagd maar helaas wil zijn/ haar certificaat niet in ontvangst nemen !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. De autohandelaren, we weten uit welke politieke stroming zij komen, verkopen alleen maar ROMMEL! De overheid moet de regels voor keuring en toelating aanscherpen! De meeste auto’s zijn zogenaamd refurbished, dus schade auto’s die zijn opgelapt! Meestal zijn ze afgekeurd en mogen in het land van herkomst niet meer op de openbare weg! In Suriname blijkbaar wel, ook al zijn ze totaal uit het lood geslagen waardoor ze bij de kleinste plotselinge beweging uit balans raken! Zolang deze handelaren niet worden aangepakt, de regels niet worden aangescherpt, hetgeen ik niet verwacht van deze regering, zullen we elke dag de beelden blijven zien van de capriolen die niet alleen de bestuurders, maar ook en vooral de auto’s maken en elke keer weer slachtoffers zien vallen!


  Maak melding

 3. Karwafodie hoe kan een auto handelaar verantwoordelijk zij voor gebruik van hun verkochte en goedgekeurde voertuig zijn. Meeste chauffeurs hebben niet eens de rijvaardigheden dat samengaat het een rijbewijs. In suriname denken ze dat ze allemaal F1 coureurs zijn. Deze had ten minste zijn/haar veiligheids gordel aan.


  Maak melding

 4. Hoop dat zijn bescheiden nog in de auto lagen.
  Trouwens, laatst is een lijkenauto in de staat Missouri(Amerika) gestolen, met lijk en al. Het is wat.


  Maak melding

 5. hi Lucy … wil je ff toelichten welke politieke partij jij bedoelt ? je hebt gelijk… veilige auto’s…. dus wie moet wie aanpakken en hoe is het zover gekomen ? hoor graag… of soso bla bla? Kan je ook advies geven waar we een degelijke auto van 5 jaar MET ANWB of Merkdealer kan halen voor jou jaarsalaris? …( deze trol zien we waarschijnlijk nooit meer terug … ) Fijne dag…


  Maak melding

 6. Wat een verwarring weer onder de VHPdrollen hier. Aan de meesten van jullie: laat iemand anders mijn relaas voor je lezen. Mogelijk kom je dan niet met zoveel stront als reactie. En Ram Singh, je bent waarschijnlijk zelf een van die handelaars of je voelt zoveel nattigheid dat je een frak faeces hier poneert. Menneertje de realitymaster, ook weer een van de forumdrollen, stop je kop niet in het zand! Wie zijn de autodealers en op wie lijkt het gros en sinds welk bewind zijn zij zo explosief in aantal gegroeid? Van mijn jaarsalaris, hoewel het jou en niemand ene snars aan gaat, zal jij en het grootste deel van of iedereen in jou familie en directe omgeving zeker natte dromen krijgen.


  Maak melding

 7. @Boesskowtoe: Omdat jij je dagelijks bezig houdt met en in de directe omgeving bent van handelaren in jou snuifspul, wil dat niet zeggen dat het een normale zaak is en een ieder buiten jou kring dus ook drugs snuift. Als dat de enige zaken zijn die jou als reactie te binnen schieten, hetgeen jij vaker doet, ben je al te ver heen om nog geholpen te worden.


  Maak melding

 8. @Kafowroe: ik kon simpelweg geen andere reden bedenken omdat ik herhaaldelijk constateer dat er wat mis is in je bovenkamer. Je klinkt altijd als een gefrustreerd mens die;
  – niet aan z’n trekken komt
  – op zwart zaad zit
  – weinig kansen of scholing in het leven heeft gehad
  – wellicht vroeger veel gepest is
  – geen vader/moederliefde heeft gehad.
  Maar er is hoop hor…voordat lieden als jij naar de Bosjebrug lopen of een flesje DDT bij de chinees halen, kun je je altijd nog bekeren of jezelf in iets bekwamen en nuttig worden voor je land en de Surinaamse gemeenschap (bermen schoonmaken, rioleringen /goten ontstoppen, bronbere, of gewoon weghalen van alle klei die de noord-oost passaat winden op de Surinaamse kust werpen) Je ziet het, er is genoeg te doen….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.