zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie57-jarige 'Makoe' aangehouden voor oplichting en verduistering

57-jarige ‘Makoe’ aangehouden voor oplichting en verduistering

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen dinsdag de 57-jarige verdachte K.C. alias ‘Makoe’ aangehouden vanwege oplichting en verduistering. Hij hield één van zijn slachtoffers voor dat hij meubelmaker was en dat hij tegen een bepaald bedrag meubelplaten kon leveren. Daarbij nam hij bij het slachtoffer een voorschot zonder een tegenprestatie te leveren meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Verder gaf hij op listige wijze een ander slachtoffer te kennen dat hij kon bewerkstelligen dat zij tegen betaling in aanmerking kwam voor een in onderpand gegeven perceel. Na geldbedragen in SRD en USD van zijn slachtoffers in ontvangst te hebben genomen, liet K.C. niets meer van zich horen.

De recherche van Regio Oost heeft hem op dinsdag 9 februari aangehouden op een complex van een appartement in de omgeving van de Prinsessestraat. Tijdens het verhoor heeft de verdachte toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is K.C. in verzekering gesteld.

Het vermoeden bestaat dat deze verdachte meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze benadeelden worden opgeroepen zich alsnog in verbinding te stellen met de afdeling Recherche regio Oost voor het doen van aangifte. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau te Meerzorg en is te bereiken op het telefoonnummer 0357107 meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. deze 57 jarige is een man van 12 ambachten en 13 ongelukken , met alle boevenstreken valt deze man door de mand , dus een ongeschoolde , schipper deze man zat zeker op de zelfde paarse kleuterschool als jou he.


  Maak melding
 2. Jullie weten niet wie S…C…H…I…P…P…E…R. ( IS ???)

  Het is DAMSCO, die uit het graf is herrezen !!! Zijn NDP geest blijft hier dwalen, want ze willen hem niet hebben boven !!! We moeten S.Te MEYER, vragen om hem naar het duisternis te sturen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES